Close
Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 168
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-08-2003
    Vendndodhja
    canada
    Postime
    28

femra e prapambetur shqiptare

Une mendoj qe femrat shqipetare jane shume te prapambetura nga femrat e huaja dhe kete e tregojne me menyren e sjelljes me meshkujt shqipetare.Nq se shikon te gjitha kombesite e botes preferojne te shoqerohen me njeri tjetrin kurse femrat shqiptare jo preferojne te shoqerohen me te huajt sepse kane pasur deshtime me meshkujt shqipetare por kjo nuk eshte arsye deshtimi varet nga shume gjera nuk eshte faji i askujt .I rikujtoj te gjitha femrave shqiptare qe ndodhen jasht shqiperise qe te mundohen te civilizohen e te hyne ne rrugen e drejte <to get a life>.Sepse ne fund te fundit po tek mashkulli shqipetar do te perplasen ne fund ,e shpresoj qe atehere te mos shume vone sepse plansit te zier i del boja .Keshtu qe i keshilloj te maten ne zgjedhjet qe bejne e te tregohem me te civilizuara .Te respektuar
    You don't wont to f..... with albanians

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2003
    Postime
    6
    Nga pikepamja ime,do thoja qe aq sa ia dine vleren djemte shqiptare vajzave shqiptare,po aq ua dine edhe vajzat djemve. Eshte e vertete qe vajzat shqiptare ashtu si djemte jane ne perpjekje te vazhdueshme te krijimit te identitetit te tyre ne vendet ku ndodhen,por nuk mund te perkufizojme se jane pikerisht vajzat ato qe neperkembin vlerat e djemve, pasi cdo situate ka dy ane,dhe ne qofte se ne nje diskutim shoqeror dikush duhet te qendroje ne krah te djemve,atehere dikush duhet gjithashtu te pozicionohet ne drejtim te vajzave.
    Secili prej nesh ka nje mision per te permbushur,nje mision dashurie.Ne castin e vdekjes,kur te ndodhemi perballe Zotit, ne do te gjykohemi per dashurine, jo per sa dashuri kemi bere, por per sa shume dashuri kemi futur ne veprimet tona.
    NENE TEREZA

Kupidusi vogel Maska e Enola
    Anëtarësuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    nga ketu shikoj malin e Dajtit
    Postime
    102
    Ore jane te kota fjalet edhe nese zgjedhin nje te dashur apo bashkeshort te huaj nuk e ndryshon njeri faktin qe babai dhe vellai mbeten shqiptare, apo jo.... Pastaj ka dhe shume meshkuj qe kane preferuar te kalojne jeten e tyre me vajza te huaja, kete e kemi te qarte te gjithe...
    mua nuk me duket ndonje gje e keqe parja e gjerave me nje sy kritik... Ndoshta vajzat shqiptare shprehin pakenaqesi sepse duan qe meshkujt shqiptare te jene me te miret... pak kriticizem ben mire... sidomos perkundrejt personave per te cilet "u care"
    I'm not interested in the next generation
    I'm interested in US

i/e regjistruar Maska e Skerdi Sika
    Anëtarësuar
    01-10-2003
    Postime
    172
    Sikur të mos ishte tragjike, do të ishte komike: në temën se pse zgjedhin shqiptarkat burra tjerë pos shqiptarëve, një sërë e pullalive kanë hapur një kuvend vendçe, që t'i jep të gjitha përgjegjet që të kanë munguar ndonjëherë, e biles edhe ca më shumë!

Ore, ju jeni ai shkaku që unë do të mbes pa grua shqiptare! Sepse i keni traumatizuar ato me gjepura, e tani mendojnë se edhe unë e tjerët jemi sërë si ju.

O çuna, lërini vetlavdatat e korrigjohuni, se s'jeni benjaminë të Zotit veç pse keni lindur shqiptarë (madje shumëkush do të thonte të kundërtën); çlirohuni mendjen tuaj prej plehrave, hiqeni me brisk rroje llumin e patriarkatit, hapni sytë e shikoni dritën e qytetërimit, shikojeni femrën si njeri së pari (disa pullalive këtu madje do t'u thoshja: shikoni femrën si njeri shumë më të sofistikuar se veten!); e ndoshta, nëse keni fat në bingo, do ta gjeni një femër shqiptare që mëshirohet ndaj jush e ju bën shtëpi.

Baaaa, ç'ar gomarllëqesh! Po ku të mos i zgjedh femra jonë meshkujt e huaj, kur alternativa tjera janë: a)mbytja në det, b)celibati, dhe c)martesa me një Abuzhuan, Elti, Andi... pu pu pu...

Anëtarësuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    Postime
    102
    O çuna, lërini vetlavdatat e korrigjohuni, se s'jeni benjaminë të Zotit veç pse keni lindur shqiptarë (madje shumëkush do të thonte të kundërtën); çlirohuni mendjen tuaj prej plehrave, hiqeni me brisk rroje llumin e patriarkatit, hapni sytë e shikoni dritën e qytetërimit, shikojeni femrën si njeri së pari (disa pullalive këtu madje do t'u thoshja: shikoni femrën si njeri shumë më të sofistikuar se veten!); e ndoshta, nëse keni fat në bingo, do ta gjeni një femër shqiptare që mëshirohet ndaj jush e ju bën shtëpi.
    no comment- hiç koment - pa koment etj etj....
    I'm interested in US

bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    mendime shume interesante!
    une pervete ivlersoj shume meshkujt shqiptar...edhe pse sic e kam shprehur edhe ne tema te tjera duke qene se iperkasin lloj lloj varieteteve e sbehen lehte pergjithsime mendoj se meshkujt shqiptare jane te rralle.
    nuk e di po edhe autoriteti i ka lezet..,le pastaj xhentilesa,embelsia dhe mbi te gjitha dashuria per nje vend,nje gjuhe,nje kulture...
    me vjen keq qe kto brezat e ri sikur po devijone ca nga vija(duke me bere ti heq nga lista e virtyteve fjalet te sinqerte e besnik)po sidoqofte kur flasim per per pergjithsine..
    JANE ME TE MIRET!!!
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

....... E pergjuar....... Maska e vana
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Ku jam une......Nuk je ti!....(Ndoshta jemi duke luajtur kukamcefti) ....
    Postime
    346
    Per bes po! Ska si shqiptari!

Rrofshin burrat shqiptar!
    E meritoj nje vot nga ju cuna apo jo?!

Anëtarësuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    Postime
    102
    E ç'nuk ben njeriu per nje vote
    I'm interested in US

....... E pergjuar....... Maska e vana
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Ku jam une......Nuk je ti!....(Ndoshta jemi duke luajtur kukamcefti) ....
    Postime
    346
    Hahahah ke te drejte Enola, po ama vleren qe kan nuk ja heq kush! Nuk i hedhim poshte!

legally brunet Maska e maz
    Anëtarësuar
    14-09-2002
    Vendndodhja
    ne planetin tim
    Postime
    194

Re: femra e prapambetur shqiptare

Postuar më parë nga andi dd
    Une mendoj qe femrat shqipetare jane shume te prapambetura nga femrat e huaja dhe kete e tregojne me menyren e sjelljes me meshkujt shqipetare.Nq se shikon te gjitha kombesite e botes preferojne te shoqerohen me njeri tjetrin kurse femrat shqiptare jo preferojne te shoqerohen me te huajt sepse kane pasur deshtime me meshkujt shqipetare por kjo nuk eshte arsye deshtimi varet nga shume gjera nuk eshte faji i askujt .I rikujtoj te gjitha femrave shqiptare qe ndodhen jasht shqiperise qe te mundohen te civilizohen e te hyne ne rrugen e drejte <to get a life>.Sepse ne fund te fundit po tek mashkulli shqipetar do te perplasen ne fund ,e shpresoj qe atehere te mos shume vone sepse plansit te zier i del boja .Keshtu qe i keshilloj te maten ne zgjedhjet qe bejne e te tregohem me te civilizuara .Te respektuar

Dmth ti mendon se ne jemi te prapambetura? E pse ???? Se nuk jemi ku.......... si te hujat prandaj. Me fal shpirt po tregohesh shum i pa maturuar duke ber kto komente infantile. Ku e di ti qe gjith femrat qe rin jasht jan ashtu?Un psh e kam te dashurin shqiptar& e kam per nder. Po jam me ate se esht the best guy i ve ever been out with. Te ishin gjith djemt shqiptar si ty,jo te huj mernim po indian te hershem (lekur kuq) se do ishin millions her me mir,Mr Stereotype
    SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U

Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •