Close
Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 168
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    62
    Postuar më parë nga Hott_korcare01

Cunat shqiptar kan pak ate te shkojn nga mbrapa te fershellejn te therasin me fjale te mira po te ngrene nervat ndonjher.
    Po ne radh te par jane te bukur,te sjellshem, kavaljere,te duan shum de bejn cdo gje per ty.
    Mua me pelqejn me shum sesa te huajt dmth nuk i krahasoj fare.
    Kane pak pak fare xhelozi po dmth qe te duan.
    Ky ishte nje mendimi im!!!! [/B]
    Ha ha ha po nuk themi kot ne "O Korcare o hic fare" ashtu me shpirt ke te drejte.Pastaj mvaret se cfare kerkon nje femer, do nje burre ne kuptimin e plote te fjales apo do ndonje qe ta terheqi per hunde.Epo te jesh edhe si ata qe ju thote gruaja bej si them une e mos bej si bej une edhe kjo nuk me duket normal.

I pershendes te gjitha Korcarkat dhe ju puth

i/e regjistruar Maska e SyzezaBukuroshe
    Anëtarësuar
    14-08-2003
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    16

bashkohem me harley...
    varet se ca lloj meshkujsh doni.. un per vete e dua qe te jete.. ai captain of my ship
    Love is Like a Piano First U Play By Rules and Then U Play By Heart...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-12-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    23
    Normalisht qe do te vleresoj mashkullin shqiptar,qofte ne rolin e babait,te vellait apo te dashurit,sepse jam rritur ne te njejtin ambient me ta,kam te njejtin formim si ata,kam te njejtat kerkesa shpirterore si ata dhe ne fund te fundit jane pikerisht keto qe percaktojne ndryshimet nga meshkujt e huaj.Nuk perjashtoj persona te vecante te huaj qe mund ti vleresoj,apo shqiptare qe me vjen turp te jem prane tyre,por ama dua te me shofin syte babain tim shqiptar,vellain tim shqiptar dhe te enderroj ne krahet e shqiptarit tim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166
    Per mendimin tim meshkujt shqiptar, ose me saktesisht pjesen e meshkujve shqiptar qe njof une, edhe i vleroj jashtmase, si babin, si shoket, si vllain etj etj. Mendoj se as nji her ne jet nuk do vlersoj ndonji mashkull tjeter me shum se shqiptarin, sepse sic e tha edhe parafolsja, me kuptojne me mire, jemi rritur njisoj, te njejtat kerkesa shpirterore etj etj. Kto jan gjera qe nuk mund te puthiten me nji mashkull te huaj sado me i mire se ta te jet.
    What da hell?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-06-2003
    Postime
    13
    Une kur nuk do i vija cap-backward, beer-drinking americans para hardheaded, and hardworking albanians. Dhe me pelqen kur ata bejne si te fort pasi mos harro se edhe ne vajzat play hard to get. Po ce do qe keta trima behen pula para nenave te tyre. Kur u thot mamaja te martohen me nje vajze qe as nuk e kan pare me sy, they break your heart and never look back.
    Pastaji ketu ku jam une nuk edhe shume shqiptar keshtu qe me duket qe une do jem nje nga ato me identitet te humbur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-12-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    8
    Ooooo Kerkollogai0000 meso shqipen,nese don rifitosh identitetin.

Teper e bukur ajo shprehja

Po ce do qe keta trima behen pula para nenave te tyre. Kur u thot mamaja te martohen me nje vajze qe as nuk e kan pare me sy, they break your heart and never look back.
    Por nuk me rrezulton e vertet.Ndoshta aty ku je ti

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    here...there...no particular where
    Postime
    46

LoL

Per bukuri...te morin n'qaf kto cunat shqiptare, nga nahija tejter se di, se skam dal noiher me cuna shqiptar.
    Per babin...rob fare, vlla skam, shoket i kom gjith European--French, Turkish, Italian, Armenian, ene kto jon si shpirt fare.
    Megjithate, mendoj se cunat shqiptare na kuptojn me gjith shpirt neve gocave shqiptare....

X

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-09-2003
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    9
    oj budallaqe ku ti gjeni meshkujt shqiptare.ikni ku te doni po si meshkujt shqiptare nuk keni per te gjetur
    come as you are

Kupidusi vogel Maska e Enola
    Anëtarësuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    nga ketu shikoj malin e Dajtit
    Postime
    102
    Po ky monstra nga doli
    I'm not interested in the next generation
    I'm interested in US

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-09-2003
    Vendndodhja
    u.s
    Postime
    1
    Ka djem Shqiptar qe jan Ylla, te edukuar te zgjuar, te pjekur, me respekt, qe ke qef ti shikosh pa le te jesh shok me ta. Shumica e cunave shqiptar ne mendimin im jan cuna tamam, te sakt. E ka plera pastaj, qe te prishin mendjen, qe smarin vesh na dynjaja, qe sdin te respektojn femrat, e mbajne hunden perpjet e fluturojn me presh ne b... (na falni per shprehjen hhahah) ne
    fakt ashtu esht cdo popullsi ka njerez te sakt e ka njerez tru shkulur. Po,cunat
    shqiptar jan fanatik edhe xheloz po ate e kan gje te mire sepse tregojn qe te duan, e kujdesen per ty, jo si nje i huar qe si prishet puna ku je ku shkon me ca meresh. Nuk gjen dot
    ne bot si cunat shqiptar, se pse shumica din te mbajn fjalen, din te sillen e din si te jen burra te sakt. Un preferoj shqiptarin, me gjak shqiptari na te gjith njerzit e tjer ne bot.
    :^engjello Shqipëtare Per Jet!!!!!! :^engjell1

Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •