Close
Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 168
    Penso sempre a Te
    Anëtarësuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    sull tramonto della mia terra
    Postime
    26
    meshkujt shqipetar jane tamam meshkuj jane kavaljer, tani si cdo njeri dhe ato nuk jane perfekt, jane icik xheloz por dhe kjo duhet (te mos jet e eksagjeruar) , nje gje nuk me pelqen tek meshkujt shqiptare qe zakonisht jane ato qe duan te komandojne , por ne qoftese duhet ti jap nje note , po i jap nje 8

i/e regjistruar Maska e Shmeki
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    175
    "Nuk po them qe mos te jen xheloza ose fanatike se ne kte e kemi ne gjake gjithe por jo te sillen me femra Shqiptare ndryshe e me te huaja ndryshe kur vjen puna te respketi ose xhelozia . Dhe nje gje tjeter qe me be pershtypje eshte qe kur vjen puna qe njohin nje femer shqiptare duhet te interesohen shume se me ke ka qene, sa lidhje ka pasur etj kurse kur po martohem te te huaja qe s'kane lene gje pa bere po krenohen karshi familjes ose shoqerise!! "

Në asnje menyre femra e huaj nuk ka rrespekt me te madhë se FEMRA Shqiptare nga mashkulli Shqiptarë,për t'hujen s'me behet von për asgjë, nuk e llogarit as nuk ka pse të behet gjelozë,se nuk do t'qon jetë me të,e me shqiptare PO natyrishtë se i intereson por duke mos e tejklue rregullin a,sepse me të do te krijon edhe familje etj etj dhe duhet t'jan parasysh disa gjëra se jeta nuk o loj gjith here...
    Kerkoj falje pse nderhyna ne biseden e juaj por thash t'a shkruaj mendimin tim ne këtë qfar kishe shkruarë,ndryshimet rreth t'hujes dhe asaj Shqiptarës..
    Shkenca na e premton të vertetën...por ajo kurrë nuk na e premton as paqen as fatin!

Kupidusi vogel Maska e Enola
    Anëtarësuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    nga ketu shikoj malin e Dajtit
    Postime
    102
    Mos ta mari askush per personale ate fjali qe kam thene, ishte vetem nje mendim i shkurter...
    Respekti qe kerkoj ne kete rast eshte ta lini te qete mendimin tim une thjesht jam e mendimit qe femrat shqiptare qendrojne me lart sesa meshkujt...
    Askush nuk eshte dakord me kete crendesi ka, me lini te shprehem sic deshiroj
    Kjo duhet te jete shenje respekti...
    P.s. Kerkoj vetem ndjese qe nuk e kam shpjeguar mire ate qe kam menduar ne te vertete...
    I'm not interested in the next generation
    I'm interested in US

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    moj zonja bunny po menyra se si shprehesh ti te le te kuptosh se ti nuk ke eksperience nga jeta ne shqiperi, ashtu sic e pohuat edhe vete, keshtu qe nuk e ke bere te qartte mendimin tend persa i perket temes

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Djemte shqiptare- c'lloj gjitaresh jane ata?
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

ne kerkim
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242

nje dallim thelbesor

Nje nga dallimet kryesore qe dallon nje mashkull Shqiptar nga ata te huaj eshte "rezistimi" qe Ai po i ben "vales feminizuese" qe ka mberthyer meshkujt Perendimore prej disa dekadash. Ne Perendim po arrihet nje fare Unisexi te cilit ne meshkujt Shqiptare i kemi thene jo kategorikisht, te pakten tani per tani.
    Kjo eshte ndoshta edhe arsyeja kryesore qe femrat Shqiptare ne Perendim ankohen shume prej nesh pasi shoqeria perreth i ka bere te barabarte sekset, dhe ndoshta arsyeja pse femrat Perendimore i shikojne me nje sy tjeter, ate te femres qe po deshirohet per nje mashkull te eger e pozesiv (ashtu sic e ka bere natyra) qe meshkujt e tyre e kane humbur pothuajse fare, dhe jo per faj te tyre por per faj te femres.

Z...
    timeo Danaos et dona ferentes

Kupidusi vogel Maska e Enola
    Anëtarësuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    nga ketu shikoj malin e Dajtit
    Postime
    102
    Ta bejme shqiperine si gjithe blloku...

kjo po qe qenka e forte
    I'm not interested in the next generation
    I'm interested in US

... Maska e magjistari
    Anëtarësuar
    02-10-2002
    Vendndodhja
    Marjikistan
    Postime
    62
    Me falni, desha vetem te jap nje sygjerim te vogel, qe tashi e tutje "MESHKUJT SHQIPETARE" te shkruhet me germa te medha te shtypit ne shenje admirimi dhe respekti.
    Love is the answer, but while you’re waiting for the answer, sex raises some pretty good questions.

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    Meshkujt shqiptar jan shum mbarap ne cdo aspekt ne krahasim me meshkujt ne bote. Kjo esht si pasoj se femrat dhe nenat shqiptare kan per nje pun te dobet edukuese ne te kaluaren dhe fatkeqsisht vazhdojn ne te njejten tradit.

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    devis agolli...me fal vella,ke te drejte qe nuk kam.bunny ka ikur nga shqip cik si e vockel,edhe per meshkuj shqip njoh babin edhe vallezerit qe sikur thashe...as nuk mund ti bej krahasim me te huaj...po ashtu nuk mund te ul bf qe ta krahasoj me te huaj.dmth qe per meshkuj qe njoh..i vleresoj pa mase...edhe mendoj qe jane me te ngrohte sesa te huajt.gjaku shqip eshte teper me i ngrohte.bota mund te jetoje vetem me qenin ose macen gjith jeten..pa lene femi ose pa u martuar fare,saqe po arrijne te mesojne edhe gjuhen e kefshes.nuk eshte se jam kundra kufsheve..se kam vete...por ama njeriu ka nevoje per njeriun..se me qene do jetonin te gjithe ne nje pyll.
    une thjeshte mund te them se si meshkujt shqip nuk ka...por sikur thone nuk ka pyll pa derra...devis shpersoj se jam pergj pak ashum...me fal per veshtersite ne shpjegimet....
    muahhh pucii all
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •