bravo andi kshu me pelqen...
bravo andi kshu me pelqen...
Ma hengri miu firmen!!! :(
hahahahahahhahhaahahahhaPostuar më parë nga andi dd
o TEKLA/mrapsht bere shume mire qe me the se nga vjen sepse ishte konfirmimi i asaj qe mendoja per sa i perket vendlindjes tende shkodres kam pasur respekt per ate qytet sepse ka nxjerrur burra njehere e nje kohe .Por 10 vjecarin e fundit shkodran po e quajne veten te gjithe edhe ata qe dallin nga shpellat ,njerez injorante pa burreri ,pa fe ,me nje shpirt gjakatari qe gjithcka e zgjidhin me anen e dhunes .Keshtu qe shpresoj qe ti te mos besh pjese ne ate grup njerezish sepse vetem ashtu mund te krijosh respekt si njeri perndryshe nuk do te kesh ndryshim nga kafsha![]()
Perpara se kjo teme te mbyllet i drejtohem cdo femre shqiptare qe ta vleresojne e respektojne me shume mashkullin shqipetar e bashke femra e meshkuj te shkojne me mire me njeri tjetrin .Ne duhet ta respektojme njeri tjetrin sepse vetem ashtu krijojme nje stabilitet reciprok. Mashkulli shqipetar duhet te shikohet si nje imazh burrerie <e babai i ardhshem i femijeve> reciproke do te jete edhe femra shqiptare qe do te shikohet si nje imazh hyjnor <e nena e ardheshme e femijeve >Keshtu qe shpresoj qe te gjithe ju te falni me shume dashuri per njeri tjetrin e jo me urrejtje .Zoti i bekofte shqipetaret
You don't wont to f..... with albanians
Shume bukur e ke thene, asnje nuk do arrintePostuar më parë nga andi dd
Perpara se kjo teme te mbyllet i drejtohem cdo femre shqiptare qe ta vleresojne e respektojne me shume mashkullin shqipetar e bashke femra e meshkuj te shkojne me mire me njeri tjetrin .Ne duhet ta respektojme njeri tjetrin sepse vetem ashtu krijojme nje stabilitet reciprok. Mashkulli shqipetar duhet te shikohet si nje imazh burrerie <e babai i ardhshem i femijeve> reciproke do te jete edhe femra shqiptare qe do te shikohet si nje imazh hyjnor <e nena e ardheshme e femijeve >Keshtu qe shpresoj qe te gjithe ju te falni me shume dashuri per njeri tjetrin e jo me urrejtje .Zoti i bekofte shqipetaret
ta thoshte aq bukur sic e ke thene ti![]()
Cuteness !
Faleminderit nga zemra Sirena e Vogel
You don't wont to f..... with albanians
Kurse une para se te mbyllet tema kam nje mesazh per te gjitha vajzat shqiptare:
Pavaresisht nga te metat qe keni une ju dua fort sepse te mira te keqija juve ju kemi![]()
Më erdhi shum interesant se shumica e këtyre vajzave jasht vendlindjes kishin diçka negative të thoshin për djemt shqiptar, por mandej u munduan ta korrigjonin pak por vonë ishte hehe. Po ku ka bre si djemt shqiptar, më të mirë në botë jemi, dhe deri tash kam qenë i këtij mendimit edhe për femrat shqiptare, por prej çfar pash këtu nuk jam aq i sigurt tani.
Nje puthje te gjitha juve vajzave shqiptare (qe e ndjeni veten shqiptare) lini ça thon disa prej nesh ju jeni si rrusha te kuqe nuk ka si ju muahhhhh
Ma hengri miu firmen!!! :(
hahahahahahah
Jam e dashuruar me nje djale te huaj edhe ajo qe me pelqeu tek ai eshte se ngjane ne disa gjera me mashkullin shqiptar me babain tim edhe vellain tim.....po ashtu gjeta tek ai ate qe tek mashkulli shqiperare se gjeta.....jam e lumtur qe ai i ngjane nje djali shqiptar!!!!
Pershendetje nga Athina
engjell
Krijoni Kontakt