Po tani cpate?
E pash qe e kishte dhene voten, emri i tij del tek lista...
Nuk besoj se kam qene antare e pavlefshme![]()
Cuteness !
po te betohem qe me del e pavlefshme !!!!!
Pse do te genjej ty une? edhe ke ,ty pupupupu![]()
Me fal qe ta vonova pak pergjigjen i nderuari BLACK_KNIGHT, po nuk e paskam lexuar.Postuar më parë nga BLACK_KNIGHT
mbreteresha elisabet
po une thashe ne fund qe sorry se dola nga tema por ju pergjigja pyetjes e shokut me larte apo nuk shikon mire ti, lere se e kuptova, nuk rri dot ti pa u ngecur me njeri edhe do te dukesh me e zgjuara
edhe nje here sorry
Vajzat shqipatare jani si yje pa cepa![]()
Nuk e di pse e ke kete pershtypje ti se kam qejf te ngecem me njeri, jo per gje po te pakten ketu ne forum nuk e kam bere.
Nqse ty te dogji ç'ka thashe mbaje.
Une mendoj se ketu nuk jemi mbledhur per tu ngecur me njeri tjetri, sic thote shkelqesia juaj(po ta bej pak qejfin) po per te thene ate qe mendojme.
Persa i perket temes ne fjale asnje me mire se femrat mund te jape nje mendim pasi jane ato qe kane fatin (te mire ose te keq) te jetojne me meshkujt shqiptare.
Per te vazhduar ate qe ke thene per vajzat shqiptare them se eshte me mire te vrasesh veten me gur çakmaku se te kesh ne krah meshkuj si puna jote
Sorry gjithashtu.
Have a nice day
O bote, o dreq
une linda te te ndreq
Po bota u shthur
per te mos u ndrequr me kurre.
:^Globi
uhhh sa elaborim do kjo teme
pertoj per momentin
p.s. megjithate keq me to (cunat shqiptar) edhe me keq pa to![]()
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
Catherine Aird
Rreth atij debatit më lart për atë se sa të lavdërueshëm që na qenkan shqiptarët:
Një përvojë imja është që sa më jokritik një popull për veten, aq më poshtë në ranglistat e modernitetit. Kur dëgjon me një bangladeshas, kurd, a shqiptar, dëgjon më së shpeshti hymne për përshtatshmërinë e bagladeshasve, kurdëve, e shqiptarëve. Kur flet me një intelektual gjerman, një francez, një suedez, a një anglez të flasë për popullin e vet, janë shumë kritikë ndaj vetes.
Nuk ka popull apo njeri qe mos ta kritikoj veten. Kete mund ta shohesh te nje teme te ky forum ku diskutohet inteligjenca e shqipetarit...dhe besoj se ka dhe tema te tjera ku ne kritikojm popullin tone...
Por kritika nuk do te thot se ke te drejte te nenvleresosh popullin apo djemt e popullit....
Ndryshuar për herë të fundit nga Veshtrusja : 20-10-2003 më 10:53
teme e bukur kjo. eshte e vertete qe ne qe jemi ne diaspore e kuptojme me mire diferencen ndermjet meshkujve shqipetare dhe atyre jo shqipetare.nuk eshte tema ne ja dime apo jo vleren se c'do gje ka te beje me karakterin e nje njeriu i cili formohet nga shume gjera.
e verteta eshte qe ne vete i shikojme meshkujt shqipetare ndryshe me te huajt. meshkujt shqipetare kane disa mentalitete te ndryshme ne krahasim me te tjeret se besojne ne gjera qe te tjera. kane koncept fare te ndryshem sesa te huajt. kjo s'eshte as e mire as e lige,thjesht eshte nje diference.
vlera ka te beje me vete njeriun dhe jo me shtetesine apo kombesine e tij. keshtu qe nese dikush i ben vetes vend do kete edhe reagimin e duhur nga femrat si shqipetare ashtu edhe te huajat.
![]()
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
Vështruesja, unë as kam nënvlerësuar, as kam mbivlerësuar. Në fakt, do të thoshja që unë nuk kam vlerësuar fare; vetëm kam përmendur ca fakte. Për hir të kuvendit, pra.
Loving--turp me pas ai qe e fillon ofendimin, te jert qe mrohen{si puna jeme} kisha ma than diqka tjeter......{nfakt /brravo,po spo e tham se jam tu fol per vedi.........nese edhe ti me ba qef/tpakten kshtu te uroj un , ti masandej si ta marrin mendja e qa tkesh rrisk
Mos E Maj Mendjen nKobure Per Mi Kndu Gjithmon Trimnis
Se Me Qa Shohim Neper Filma->Iky Shekull Asht i Dashnis
------------------------------------------------------------------------
----Me--Shum--Rrespekt--Per--JU-->Degjoni--Kte-Kang --Nga--SCORPIONS----
Krijoni Kontakt