Close
Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 168
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-08-2003
    Vendndodhja
    canada
    Postime
    28
    Fjale me vend o Black Knight Doja edhe te shtoja se ne kete bisede ENOLA ka hyre gabim ka ngaterruar teme ajo duhet te marre pjese ne ndonje teme ku ka djem pederasta si Elti e vajza lesbike si vetja,jo ne kete teme qe ka burra shqiptare me TOPE .Se jo per gje po ketu moj enola vajza si ty i bejne nena e pastaj duhet te udhetosh tek vagoni i nenave me shume femije.
    You don't wont to f..... with albanians

i/e regjistruar Maska e Skerdi Sika
    Anëtarësuar
    01-10-2003
    Postime
    172
    Nuk më duket e udhës kjo që e shani një forumiste vetëm pse s'e ndan bindjen tuaj që jeni të admirueshëm...

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Adid
    Fole gabim vlla per eltin sepse eshte personii qe llogjikon me shume ketu. edhe une nuk perdora ndonje fjale banale ketu.
    Por shpreha vetem mendimin tim edhe inatin tim per elonen qe flet aq keq per ne shqiptaret.Kurse ti je gabim qe shprehesh ashtu. Me mire mos shkruaj here tjeter nese ofendon anetaret ne kete menyre. Ky eshte mendimi im per ty.

Edhe ti skerdi,
    une nuk shava njeri por thashe vetem te verteten
    Dhe besoj se eshte e vetmeja e vertete

bye all

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Stina

Nuk jane te gjithe njesoj moter. Sic jemi ne djemte me karaktere te ndryshme ashtu jeni edhe juve por pak me keq juve.

Mireulexofshim

Zog-Zotnijet....
    Anëtarësuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    bristol/angli/npun teme..
    Postime
    125

posht komunizmi si me than>!!!

Enola flm qe me distancon nga /sorry po du me e than/:uckin ....dd-se grupa mas e d...hini muhabetin me rrejt ma shum se lejohet{se me rrejt dina tan,e-per kyt ju garantoj} ju djem "qapkena mas na bani si "fjalor" ofendus.................kurse juvajza{qe ju hanksha syninun ju,ju atyne,ata mu}mas ja qoni zamren pesh sy-petritave{"kakjher"edhe MU/besa}.......praaaa me shkuuu miiir e mas me hanger fooort m....OK?
    Mos E Maj Mendjen nKobure Per Mi Kndu Gjithmon Trimnis
    Se Me Qa Shohim Neper Filma->Iky Shekull Asht i Dashnis
    ------------------------------------------------------------------------
    ----Me--Shum--Rrespekt--Per--JU-->Degjoni--Kte-Kang --Nga--SCORPIONS----

Zog-Zotnijet....
    Anëtarësuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    Postime
    125

Re: posht komunizmi si me than>!!!

eeh se per pak harroova....kudoqoshi me baa qeeeef e mi lujt zotin,pooor por mas me i shit kuj mend,eee......me shit mend se kena,ee se masandej tashpo hapi UN at temen <<rrena ma e bukur ne forum>>>aty knaqnu tu fantazu sa te doni.... qeeeeena breeeeeeee{kjo e fundit marr nga nji film kosovar/i bukur demek/nat t`veten/nese}

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-08-2003
    Vendndodhja
    canada
    Postime
    28
    O TEKLA/MRAPSHT degjo ne rradhe te pare ti duhet te mesosh abetaren te dish te ndash fjalen me rrokje e pastaj hyr ketu ne forum edhe thuaj ate qe do te thuash .Sepse ti nuk di te shkruash shqip, keshtu qe te rekomandoj ta rifillosh perseri shkollen .Se jo per gje po nga menyra sesi shkruan tregon qe je katunar me 2 klase shkolle ose je noi jevg metalurgjie ok nari po te pershendes si nga ana jote se te behet qefi tung

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-08-2003
    Vendndodhja
    canada
    Postime
    28
    O Black knight o vlla kam respekt per djem si ty sepse ti i thua gjerat ne sy e te vleresoj per kete gje .Por eshte shume e veshtire te sillesh si person i edukuar ketu sepse shume jane ata me dy fetyra ketu qe te genjejne ne aparence me shkrimet e bukura por thelle ne shpirt ata jane te kalbur si molla qe ka krimb.Edhe dua te them edhe dicka tjeter une ketu ne forum shpreh mendimin tim disa nuk e pelqejne disa edhe me ofendojne po mua nuk me mbetet qefi sepse prandaj eshte ky forum qe te gjithe te shprehen ashtu sic deshirojne .Ok brother got it

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    O vlla une nuk te ofendova.
    por te thashe qe ato qe thua per eltin nuk jane te drejta sepse eshte shume djale i mire. Besoj se ti nuk e njeh edhe as une por thjesht nga muhabetet qe kemi bere ketu ne forum tregojne se eshte ok.

edhe sa per ty tekla nuk te mora vesh asnje llaf nga ato qe shkruajte. Cfare gjuhe e ke shkruajtur postimin tend(kinezce)
    Ekane fajin te medhenjte qe te lejojne te shkruash ty, se une per vete nuk te kuptova as edhe nje lloj gjeje

Zog-Zotnijet....
    Anëtarësuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    Postime
    125
    ooo miilet hajdeni mledhuni se po flas UN{ti ....dd rri ktu nvend tpar se je debil e si kupton gjanat mir}Nrrrall te par mar klysh kurvet un nuk isha tu fol me ty/po po flitsha me Enolen.........ajo tjetra se sa katun-ar e i pa shkoll jam un mas e kap kyt-- tem-- se tbaj qe me tardh marre prej vedit DEBIL-apo ke gjet vendin e pershtatshem me e pasqyru vedin ktu qe ste njef kush p..i..l..l....u...c. Un me njerz si puna jote kur du me u tall /me xjerr kujin {si itesh pshh}i laa mu mledh ka 5 a 6 vet masandej filloj e flas/tallem ok? apoooo tka lodh kurbeti me skena tpa konceptushme per mendjen e debilit/picolino fuckin .....dd psh si ajo qe mami dhe motra {jote sigurisht}kan si mjet qefit nji zezaaaak te merdhitun--te imagjinoj ty tu than me vedi mir o ma qe shkon me te zi po te pakten merru me nje bos ,,hahaha debil eee ...e debiiiil eeee bash qef me paret qe te bjen mami e motra jote nga gjagji **** ziu{{{mos i hargjo me kurva ee se asht marre/se ti i ke nshpi ato HAHAHAHA debil eeee

Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •