Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 81
    ^ Peek-a-boo ^ Maska e Sirena_E_Vogel
    Anëtarësuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    565
    Postuar më parë nga BLACK_KNIGHT
    pershendetje te gjitheve

po i pergjigjem pyetjes se albos;

Per mua vlla nuk ka ndonje ndryshim midis femrave shqiptare edhe atyre te huaja pervecse gjuha e njejte edhe kombesia e njejte.

Me respekt Endri
    Uuuu, njeri nuk ia dika fare vleren vajzave shqiptare?
    Cfare thua ti o cuno, ti jeton edhe ne greqi, nuk ke pare
    ndonje ndryshim ti midis nje shqiptareje dhe nje goc nga
    greqia, fare, fare . . . ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sirena_E_Vogel : 16-10-2003 më 21:38
    Cuteness !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-08-2003
    Vendndodhja
    canada
    Postime
    28
    sirena e vogel une mendoj se femrat shqiptare kane shume vlera dhe kete nuk e ve ne dyshim njeri .Por femra shqiptare nuk eshte e emancipuar ka mbetur pak mbrapa ka nje bote shume te vogel .Megjithate kohet po ndryshojne edhe per nja 10 ose 15 vjet femra shqiptare do te konkuroje pa problem cdo nacionalitet tjeter .Te pakten shpresojme
    You don't wont to f..... with albanians

Anëtarësuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    565
    Postuar më parë nga andi dd
    ka mbetur pak mbrapa ka nje bote shume te vogel
    Ka metur prapa? Per ke kohe po flet ti, Mos e ke fjalen per vitet
    80-90, se nqs e ke thene per kohet e sotshme, e ke gabim
    Cuteness !

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Ah sirena sirena sikur te ishin te gjitha si ty edhe elbasani chicka nuk do flisja fare, por ce do se nuk eshte e vertete

te kam si shpirt yllo por nuk eshte ashtu sic thua ti, po te shohesh mire postimet e mia do kuptosh

te puth lali folt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-08-2003
    Vendndodhja
    canada
    Postime
    28
    O SIRENA E VOGEL nuk e di cfare moshe je ti por nga pergjigja me dukesh shume e re ne moshe ndoshta je 13 ose 14 vjec .Dhe per moshen tende nuk e di nese lejohesh te japesh mendim ketu megjithate une po te respektoj e po te jap pergjigje shpresoj ta vleresosh kete .Une po flas per kohen e tashme pra per femrat tani sidomos per vajzat e reja te cilat emancipimin e kane keqkuptuar dhe kete e shoh shume qarte ketu ku jetoj .Per sa i perket viteve 80 - 90 dua te them qe ato bluzat e leshit karakteristike te atyre viteve shume femra i mbajne akoma ne shqiperi .Keshtu qe te rekomandoj te marresh me shume informacion per kete ceshtje e te japesh nje pergjigje me te detajuar sepse keshtu tregohesh vajze me e pjekur. e respektuar

Anëtarësuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    565
    Andi, po mire une te kuptoj, po thjesht me bene pershtypje disa postime. Pastaj ceshte kjo 13 apo 14 vjec, te isha aq edhe sikur te me ofronin te hyja ketu nuk vija, po nuk jam aq,
    Cuteness !

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Postuar më parë nga Sirena_E_Vogel
    Andi, po mire une te kuptoj, po thjesht me bene pershtypje disa postime. Pastaj ceshte kjo 13 apo 14 vjec, te isha aq edhe sikur te me ofronin te hyja ketu nuk vija, po nuk jam aq,
    Po mire mos u merzit ti shpirt se nuk te shoh dot ashtu
    andi dd mos ma luaj gocen, pse e merzit sirenen ti ?
    Ah cdo bej ndonje vrasje ketej

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-08-2003
    Vendndodhja
    canada
    Postime
    28
    wow sa keq paska shkuar puna kendej , hakmarrje per dashuri O black night avash mor se nuk po ta luan njeri sirenen e vogel , sirenen e vogel e kemi si shpirt nuk leme njeri te na e cyse.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-10-2003
    Vendndodhja
    Galaktik
    Postime
    7
    Me fal friendlyboy1, nga komentet e tua kuptova se ke shum komplekse, ndaj femrave. pse nuk e di??
    Mos je gje nje nga ato dhelprat qe s´kapen dot rrushin dhe thane qe ishte aguridh??
    Mendoj se duhet te kesh njohuri per historine e femres shqiptare, ne shekuj, pastaj te komentosh rreth historise se tyre

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-10-2003
    Vendndodhja
    Galaktik
    Postime
    7
    Postuar më parë nga WOLF POWER
    Nese kerkon pergjigje te sinqerte dhe e bazuar ne experiencen time te shkurter , pergjigja ime eshte : ...Jashtzakonisht shume...

Per nenat besoj se do isha shume i varfer ne fjalor per te pershkruar imazhin e tyre tek ne.

Por nje gje dua te them : Kush ulet dhe i puth kembet nenes,..te jete i sigurte qe sapo ka puthur pragun e parajses !

Persa i perket femres ne pergjithesi eshte e veshtire te japesh nje vleresim absolut por sidoqofte vleresimi anon shume nga pozitivja. Menyra se si femra shqiptare eshte edukuar, brumosur dhe rritur ne ambjentet familjare tregon nje ndryshim te dukshem me kulturat e tjera ne bote. Respekti me i madh karshi burrit, devotshmeria qe tregojne per familjen, nenshtrimi i nje jete te rregullt dhe te bazuar ne normat dhe traditat shqiptare te cilat kurre nuk shprehin fanatizem po te dish ti interpretosh bukur, e ben femren shqiptare te jete me e vleresuar se kushdo femren tjeter ne bote. Eshte per te ardhur keq qe femrat shqiptare jane abuzuar shume here nga opinioni dhe mundesia te tyre per tu ingranuar me jeten shoqerore ka ndenjur e shtypur per nje periudhe te gjate kohe por besoj se tani shume gjera po ndryshojne dhe femra eshte me e liberalizuar dhe ka me shume te drejta se perpara por kjo nuk do te thote qe brumi dhe kultura familjare e trasheguar prej shekujsh do ti venitet.
    I vleresoj shume dhe mund te them qe kam bredhur pak vende ne bote por veshtire te njohesh femra me aq lezet sa shqiptaret.

Persa i perket ..modernizimit.. te femres apo ..emancipimit.. kam degjuar qe ka dale pak ne pah nje zhvillim i menjehershem tek brezat e reja dhe shume hapa pernjeheresh jane hedhur. E keqja eshte se mentaliteti dhe syri i papare i njerezve con ne nje pike te tille.

Dikur vuanim nga miopia morale, kurse tani prezantohemi me dylbi.

Nje keshille do i jepja te gjitha vajzave :

Te modernizohesh duhet te dish dhe te kesh kulturen e duhur dhe jo duke u munduar te kopjosh te tjeret.......shume nga ne e kerkojme modernen me padurim.....por duke u nxituar ABUZOJME me te.

pershendetje wolf shum vota per ty! me pelqeu komenti yt. Dhe pse sta di moshen, tregon pjekuri dhe menyra se si arsyeton, tregon qe njeh boten e femres shqiptare. kete nuk e them pse jam femer por eshte e vertete!!Dhe ndjehem shum e kenaqur qe ka akoma djem shqiptar si ty

Te pergezoj

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Letërsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02
  4. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •