Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 81
    i/e regjistruar Maska e Skerdi Sika
    Anëtarësuar
    01-10-2003
    Postime
    172
    Abizhuani më fton me zotnillëk, "hapi sytë ore gomar". Vazhdon me një parashikim global të motit, nxehtë, nxehtë, nxehtë. Perandoria Amerikane, islami. Lekë Dukagjini, Enveri, Ali Pasha, nacionalizmi. Talibanët. Demografia.

Avav. E krejt kjo vetëm pse i rrëfeva (në besë) që shumica e atyre që i ngatërrojnë relatat dashurore me politikën, e bëjnë këtë nga kompleksi që e kanë të vogël.

i/e regjistruar Maska e BLACK_EAGLE_
    Anëtarësuar
    07-10-2003
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    22
    Pershendetje
    Shqiperi te qofsha fal , te kam nene e me ke djal

Anëtarësuar
    07-10-2003
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    22
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Anëtarësuar
    07-10-2003
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    22
    I dua femrate shqipetare

Anëtarësuar
    07-10-2003
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    22

Anëtarësuar
    01-10-2003
    Postime
    172
    Çar or, ku e dikan vlerën çunat vlerën e gocave tona? Ç'e gjepurash! I kam parë gjithandej,"Antoniot", "Rikardot", "Jorgot", tek vraponin si piccolo me trëndafij në dorë sapo takonin italianet me ura mbi sy, apo ndonjë greke me mustaqe, në moshë të së ëmës e të lagura prej sa e sa tjerësh, madje para se të kishin lindur romeot tanë. Kurse me shqiptarkat, pale se çfarë burrash na shtireshin... shqiptaret e gjora, gjithnjë u mbeti në dorë shkarti...

Po do Zoti e kanë ardhur të huaj edhe në Shqipëri, ta ngrisin nivelin ca ;-) Tani që u ka ardhur konkurenca te shpia, ndoshta zgjohet ndonjë prej gjumit.

Anëtarësuar
    01-10-2003
    Postime
    172
    Një shoqëri ku relatat dashurore ndërtohen jo mbi dashurinë e erotikën, po mbi synimin për ta shtuar racën, më duket fashiste, monotone dhe krejtësisht josensuale. Secili që ka provuar ndonjëherë të ketë seks për një qëllim të caktuar sigurisht që më kupton ;-) Qysh fjalët tingëllojnë bajate; merreni me mend produktin final... po kur numri i idiotëve për 1 m katror e kalon një pikë kritike, ata rëndom fillojnë të vringëllojnë shpatat, e atëhere ka rrezik të ndodhin plot gjërash.

Një ngushëllim i vogël për ne tjerët është që ata zakonisht i hanë kokën njëri-tjetrit. Në shërbim të kombit, kuptohet.

Anëtarësuar
    01-10-2003
    Postime
    172
    Azhubuamit: më befasoni që e paskët gjetur një pikë ku unë e ju ndahemi. Unë ka kohë që kërkoj a ka ndonjë pikë ku ne puqemi. Ej, s'di ç'të them tjetër, veçse e di që s'do të keni bashkëshortësi të lumtur ;-)

Ndoshta ahere ju vje mendja e më kërkoni nëpër internet për të blerë hash prej meje, por do jetë vonë...

Anëtarësuar
    01-10-2003
    Postime
    172
    Unë jam me vese, Azhubuami jointeligjent.

Unë mund t'i lë veset.

kokeforte Maska e elisabet
    Anëtarësuar
    06-10-2003
    Vendndodhja
    kendej
    Postime
    200

pershendetje

Postuar më parë nga Azhubuam_Haani
    Me pelqen naiviteti jot stina. Ka nje arome femerore. Megjithse duket se nuk ke kuptuar asgje nga ato qe thash une, eshte disi zbavites. Nuk mund te kundershtoj faktin se llogjika e mashkullit nuk mund te kuptohet kurre nga mendja e femres per shkak se keto dy pole te universit kan evoluar per arsye te ndryshme. Ketu me kujtohet thenia e famshme "Terheqja reciproke midis mashkullit dhe femres ka te bej pikrisht me faktin se ata kurre nuk arrijne ta kuptojne njeri tjetrin"
    :

Po lexoja ate qe kishe shkruar dhe thashe me vete : A thua e ka me te vertete ate qe ka shkruar.
    Nese mendon qe llogjika JOTE prej mashkulli nuk mund te kuptohet ng nje femer e ke shume gabim.
    qenke akoma ne autobus me duket.....
    Dhe nje keshille Mos u bej machist se gjithmone do dalesh i humbur.( Kjo vlen per te gjithe ata qe mendojne si baballaret e tyre para 50 vjetesh)

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Letërsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02
  4. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •