ju lutem hiqeni kete teme pasi eshte shume ofenduese per popullin shqipter ne teresi dhe per anetaret ketu.
faleminderit per mirekuptimin..addam
e pahijeshme ...
ofenduese..
ju lutem hiqeni kete teme pasi eshte shume ofenduese per popullin shqipter ne teresi dhe per anetaret ketu.
cohuni shqiptare prej gjumi cohuni edhe te gjithe me nje bese shterngohuni, e mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit eshte shqiptaria.........
Perderisa kjo eshte pjese e probleme te shoqerise se sotme mendoj se ka vend per diskutim.
O addam jo kaq i kuqshem
se nuk i vlen
bye
I remember the time
the time the we had
I remember the things
that used to make u mad
and i wish i can turn back the time
and i wish i wouldn't cry
every night
I remember the time ........
duhet ta perballojme realitetin lal se po e lame pas dore mund te vije ndonje anonime pas b****
Ezekiel 25-17.
po nuk iu pelqeu mos e lexoni! askush nuk ua ka inponuar kete teme per ta lexuar,....
-Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...
pse mos diskutohet lol apo kujton se nuk ka homo shqiptar ?
perderisa ato bejne pjese kudo ... dhe duhet diskutuar ..
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
lus nismetarin e temes addam qe te jap shkaqet konkrete per tu heqyr kjo teme nga ky forum....Postuar mė parė nga addam
dhe e dyta gje eshte ajo qe vete titulli i kesaj teme "homoseksualizmi tek ne..." tregon se ketu behet fjale per shqiptaret e jo per kombet tjera ne bote,pra mendoj se nuk eshte ofenduese kjo gje sepse behet fjale vetem per shqiptaret dhe mendoj se nuk ka persona te tille qe mund te mohojne faktin se nuk ka shqiptare/e homoseksual/e !
per ate shkak dhe nese dikujt nese nuk i pelqen kjo gje nuk ka dhe nevoj se perse ta lkexoj sepse askush nuk ua ka inponuar leximin e kesaj teme.ky eshte forum dhe ketu eshte tema shoqerore ne te cilen bisedohet dhe komentohet per cdo gje,pra ketu ka vend hde kjo teme,po deshtet te komentoni dicka na sjlelli fakte konkrete mbi te,po nuk patet mos ia futni kot per se koti...shum e qart dhe e thjesht e thene...
-Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...
PAQE PER GAY-t DHE SEZBIKET SHQIPTERE/E KUDO NQE JANE !
MJAFT ME...!
Krijoni Kontakt