Pershendetje xxxl !!
Pikturat e tuja jan me te vertet shume te bukura.
Sidomos Natyra, lulet, petalet te japin pershtypjen sikur jan te verteta. Me te vertet shume mahnitese. Uroj te behem edhe un nji dite si ty :)
Gjithe te mirat lal the suksese
Pershendetje xxxl !!
Sidomos Natyra, lulet, petalet te japin pershtypjen sikur jan te verteta. Me te vertet shume mahnitese. Uroj te behem edhe un nji dite si ty :)
Andi
:m Jeni shume i talentuar.Keni nje imagjinate te pa shterruar.Suksese me te larta.
ALAMET CUNI QENKE PSE TE MOS BEHESHEDHE TI "DIKUSH KA THENE 1 PERQIND ESHTE TALENT 99 PERQIND ESHTE PUNE :) CIAOPostuar mė parė nga AlametCuni
Pershendetje xxxl !!
mercicdo njeri ka nje talent sigurisht qe dhe ty nuk te mungon:)Postuar mė parė nga MAGNOLIA
:m Jeni shume i talentuar.Keni nje imagjinate te pa shterruar.Suksese me te larta.
I dashur Vladimir.Pikturat e tua jane te shkelqyer.
Na shkruaj dicka per vehte.Ku ndodhesh dhe cfare ben?.pershendetje
Pershentje dhe urime per punen xxxl. Piktura te bukura, por do vecoja kaos ne veten. Me pelqen menyra se si e ke pershatur titullin me pikturen, te dyja bashke sikur flasim me mire.
StterollA
pershendetje dhe te falenderoj per mendimin tend por doja te thoja qe emri im nuk eshte Vladimir une quhem gjergj dhe jetoj prej 10 vjetesh ketu ne gjermanikam :)Postuar mė parė nga pekomeri
pershendetje, kjo pikture i takon me te vertet nje perjudhe teper te veshtire kur egsistonte vetem kaos faleminderit :)Postuar mė parė nga StterollA
Pershentje dhe urime per punen xxxl. Piktura te bukura, por do vecoja kaos ne veten. Me pelqen menyra se si e ke pershatur titullin me pikturen, te dyja bashke sikur flasim me mire.
StterollA
pershendetje dhe te falenderoj per mendimin tend por doja te thoja qe emri im nuk eshte Vladimir une quhem gjergj dhe jetoj prej 10 vjetesh ketu ne gjermanikam :)Postuar mė parė nga pekomeri
Krijoni Kontakt