Moderatore kte banin mund te ma shporrni qe ketu? Sepse hy ne chat dhe ofendon dhe pastaj kur e nxjerr vjen ketu ofendon. Tipik i nje injoranti, s'ka faj...
Moderatore kte banin mund te ma shporrni qe ketu? Sepse hy ne chat dhe ofendon dhe pastaj kur e nxjerr vjen ketu ofendon. Tipik i nje injoranti, s'ka faj...
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
me thene te drejten mentaliteti shqiptarit keshtu sic po vjen koha nuk po rregullohet por po prishet dhe besoj se asnje baba nuk e vret vajzen pse ka te dashur por ne qofte se vajza ka me shume se nje ose i nderron te dashurit cdo muaj si do veproj dhe babai se ne fund te fundit shqiptari per nje nder rron prandaj nuk duhet ta kerkoni difektin tek mentaliteti ju vajzat se edhe ne qofte se mentaliteti nuk ju lejon te veproni si te doni per ju e ka dhe ju tashti nuk e kuptoni qe keni rene kaq poshte nuk ju ka ngelur pike personaliteti por beheni pre e djemve dhe beheni pjes e ljes se tyre une per vete i jap te drejte mentalitetit shqiptare biles jo ati qe eshte sot por atij qe ka qene me pare.
thuaj,ZOTI eshte nje.
sbesoj se jane ligjet katundarike sepse ato do humbin me kalimin e kohes por eshte mentaliteti shqiptar qe ka lidhje me daljen nga sistemi ateist dhe komunist, gjendja financiare Etj .
Mentaliteti shqiptar nuk do te permisohet kurre , ju e shihni vete qe me lart te kjo teme na u zinin si qente ,e per ēfare ?per budallelliqe .
Ne nuk duam njeri -tjetrin bojme sikur jemi shum te zgjuar si profesora si avokata , dhe ne fund skemi pak respekt per njerzit e vendit tone.
Sa per vrasje jo vetem ne Shqiperi kane ndodhur gjera te tmerrshme por edhe ne europe e gjithandej.
Shpesoj qe nje dite Shqiperia te permisohet si nga pamja , korrupsioni, po ashtu dhe edukacioni.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Une si individ ju kerkoj ndjese ne vecanti ju gocave per komentet e mia te mesiperme. Por sic e the edhe ti moj Malli shqiptaret nuk kane respekt per njeri-tjetrin. Megjithate do te shtoja edhe dicka tjeter, se jo te gjithe shqiptaret jane njesoj.Eshte pikerisht realiteti i hidhur ne Shqiperi, 'niveli ekonomik,papunesia dhe rrjedhimisht niveli i varfer i jeteses qe shpie ne nje mentalitet si ai i shqiptareve te sotem.Si i thone asaj fjales "fukarrallek maskarrallek". Megjithate ne qofte se ne do i hedhim nje veshtrim te kaluares do te thoja se mentaliteti shqiptar ka qene teper i perparuar. Marr shkas te flas keshtu nga fakti i perpara viteve "90"kur ne shqiptaret pavaresisht se ndodheshim ne nje rregjim te eger si ai komunist kishim nje nivel arsimor shume te perparuar aq sa mjaft shqiptare u diplomuan per paraqitjen e tyre teper te dalluar ne universitetet me te mira te Rusise se asaj kohe. Po ashtu vlen per tu permendur edhe paraqitja mjaft profesionale e artisteve shqiptare si ne kinematografi, teater po ashtu edhe ne skenen e muzikes. Dhe jam shume krenar per nje te kaluar kaq te pasur kulturore . Jo pa qellim permenda komentet e mesiperme, pasi nuk duhet te harrojme se kush kemi qene dhe kush jemi sot. Jemi ne pjelle e kesaj te kaluare te dhimbshme por edhe njekohesisht teper te pasur me vlera kulturore. E pra eshte pikerisht s'kamja qe shpie ne nje realitet si ai i sotmi.Megjithate jam teper optimist per Shiperine edhe shqiptaret se e ardhjmja do te flase ndryshe per ne.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EXODUS : 13-09-2003 mė 13:46
Krijoni Kontakt