Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 35
    i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    edhe me duket se ke harruar shqip o shoku nuk thashe katundare por <kanunare>. e shef ndryshimin. hajde ketej se kemi klasa shqip free

Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    Randi un besoj se ti ke shume te drejte, dhe deviso te gjitha qytetet katune kan qene me perpara, por katundarin se ben vendndodhja katundar por edukata, dhe pas nje vezhgimi te gjat te komenteve te tuaja do te te keshilloja qe mos te beje politike juge- veri por te shikoje veten tende pasi ti ke dhene disa pergjgjie tamam "katunari" sepse flet si foshnje qe si ka hapur syte akoma....
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Me vjen keq ti Ilda qe kjo teme u shnderrua nga nje problem social ne nje teme me motive personale ndaj njeri-tjetrit , dukuri kjo e cila eshte shume e perhapur ne debate midis shqiptareve . Pergjigja ime e pare mbi kete teme kishte karakter atdhetarist dhe jo ashtu sic replikon ai miku RRRandi duke perdorur shprehje ofenduese ndaj meje. Vlen per te permendur edhe fakti qe tema qe ju prezantuat mori karakter teper neglizhus nga anetaret e tjere te forumit mbasi ju e kishit prezantuar ate. Ishte pikerisht ajo arsye e cila me nxiti te shprehja mendimin tim ndaj kesaj teme me te vetmin synim qe t'i jepja temes drejtimin e duhur. Se dyti besoj se nje teme e tille nuk mund te mjaftohet me nje fjali dhe nje pike ne fund, por kerkon nje pergjigje te zgjeruar per te nxitur nje debat i cili do te shpjere ne zgjidhje te ndryshme te problemit te modernizimit te mentalitetit shqipetar.Po ashtu, une pa asnje fare qellimi kam perdorur termin VERI pasi atje eshte burimi i vrasjeve me motive te dobta.Une nuk mund te jap nje pergjigje "shkel e shko per nje teme te tille", pasi e kam emrin shqipetar, dhe e kam per detyre ashtu si cdo shqiptar tjeter ne shqiperi ose ne diaspore te jap kontributin tim ne problemet qe lidhen me shqiperine. Lexo me vemendje edhe dicka tjeter ne lidhje me pergjigjen time te pare ne te cilen une kam perdorur termin" kanunar dhe jo katundar" gje kjo e cila ka nxitur ate mikun te shpertheje ne emocione duke me qelluar mua me analogji nga me te ndryshmet. Ne qofte se ai RRRANDI perpiqet te rrise autoritetin e tij ne kete forum duke perdorur shprehje ofenduese ndaj meje atehere eshte ai katundari qe "is sweating to express himself"si qytetar.
    Persa i perket edukates time do te thoja qe asnje te mos e kruanje pasi kam mbaruar 2 vjet universitet ne shqiperi dhe jam duke e vazhduar ne vitin e 2-te universitet edhe ketu ne U.S. Flas fluently 4 lloj gjuhesh(anglisht, italisht, spanjisht, greqisht) Sa per edukaten, kam ca prinder fanatike ndaj edukates. Me nderime shqiptari.

Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Postuar mė parė nga devis agolli
    Me vjen keq ti Ilda qe kjo teme u shnderrua nga nje problem social ne nje teme me motive personale ndaj njeri-tjetrit , dukuri kjo e cila eshte shume e perhapur ne debate midis shqiptareve . Pergjigja ime e pare mbi kete teme kishte karakter atdhetarist dhe jo ashtu sic replikon ai miku RRRandi duke perdorur shprehje ofenduese ndaj meje. Vlen per te permendur edhe fakti qe tema qe ju prezantuat mori karakter teper neglizhus nga anetaret e tjere te forumit mbasi ju e kishit prezantuar ate. Ishte pikerisht ajo arsye e cila me nxiti te shprehja mendimin tim ndaj kesaj teme me te vetmin synim qe t'i jepja temes drejtimin e duhur. Se dyti besoj se nje teme e tille nuk mund te mjaftohet me nje fjali dhe nje pike ne fund, por kerkon nje pergjigje te zgjeruar per te nxitur nje debat i cili do te shpjere ne zgjidhje te ndryshme te problemit te modernizimit te mentalitetit shqipetar.Po ashtu, une pa asnje fare qellimi kam perdorur termin VERI pasi atje eshte burimi i vrasjeve me motive te dobta.Une nuk mund te jap nje pergjigje "shkel e shko per nje teme te tille", pasi quhem shqipetar, dhe e kam per detyre ashtu si cdo shqiptar tjeter ne shqiperi ose ne diaspore te jap kontributin tim ne problemet qe lidhen me shqiperine. Lexo me vemendje edhe dicka tjeter ne lidhje me pergjigjen time te pare ne te cilen une kam perdorur termin" kanunar dhe jo katundar" gje kjo e cila ka nxitur ate mikun te shpertheje ne emocione duke me qelluar mua me analogji nga me te ndryshmet. Ne qofte se ai RRRANDI perpiqet te rrise autoritetin e tij ne kete forum duke perdorur shprehje ofenduese ndaj meje atehere eshte ai katundari qe "is sweating to express himself"si qytetar.
    Persa i perket edukates time do te thoja qe asnje te mos e kruaje pasi kam mbaruar 2 vjet universitet ne shqiperi dhe jam student ne vitin e 2-te universitet edhe ketu ne U.S. Flas fluently 4 lloj gjuhesh(anglisht, italisht, spanjisht, greqisht) Sa per edukaten, kam ca prinder fanatike ndaj edukates. Me nderime shqiptari.

ZGALEMI I FURTUNES Maska e Randi
    Anėtarėsuar
    21-01-2003
    Vendndodhja
    N.Y U.S.A
    Postime
    147
    Postuar mė parė nga devis agolli
    degjo more mik sarkastik se sa hale si puna jote kam ndeshur ne jetes s'ka burre nene qe ti laje. keshtu qe beji nje nder vetes dhe peshoi krimbat kur i nxjerr nga goja. Sa per qytetarllekun mua te me rruajne bolet, se jam qytetar den babaden . ndersa ca si puna tuaj keni dale jashte shtetit e kushedi c'ju duket vetja, sikur ke cliruar Lavdarin. Ti more shoku po ta them edhe njehere se ti i pret gjerat por si krastit.
    Sa per ate punen e krimbave dhe numrin e math te haleve qe ke ndeshur ti ne jete Populli perdor nje fjale te urte " Me trego me ke rri te te them se kush je",dhe keshtu nuk eshte e veshtire per te ta kuptuar personalitetin tend.Tani per temen ...kur do te modernizohet .........e pra kurre ,kurre.Kur nje njeri si puna jote qe pretendon qe vazhdon studimet e larta ne Amerike,dhe "zoteron disa gjuhe te huaja"pra nje student qe duhet te jete simbol i kultures dhe edukates, perdore nje gjuhe kaq ofenduse dhe primitive,menjehere te ben te mendosh dhe te pyesesh KURRE DO TE MODERNIZOHT MENTALITETI SHIPTAR ???????
    Mendoj qe kesaj teme i ka ardhur fundi,dhe gjithashtu me cudit fakti qe pas gjithe ketyre ofendimeve nuk eshte dhene asnje paralejmerim.

RANDI.
    Budallai eshte gjithmone i bindur se asnje me shpejt se ai nuk e kupton njeriun e mencur.

:q qetesi

Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    kujt i tregon simbol edukate ti more pusht. Pa le, pa le, i perdorke me lezetllek ato fjalet e popullit. hajde, hajde c'na the mo shoku ZYLO. Beji nje nder vetes e mos e kruaj me mua o pederast i qelbet.oK, se je ti ai qe i fryve zjarrit qe ne fillim me ato replikat ofenduese. Sa per ato paralajmerimet e ke rradhen ti i pari, pasi ti i dhe shkas ketij rrjedhimi. E mos u merzit ti fare se te kallzon lali te moderatoret e te shohim kush merr paralajmerim i pari. dil o dil se ta tregoj une ate simbolin e edukates, se nuk ke pare asgje deri tani.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EXODUS : 26-08-2003 mė 13:06

i/e larguar Maska e pekomeri
    Anėtarėsuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    450

Re: Kur do modernizohet mentaliteti Shqiptar?

Postuar mė parė nga ildushja
    Kam lexuar ne shume gazeta qe shume njerez po vriten nga familiaret e tyre. Nga katunarizimi i madh i Shqiptarit e vret baba gocen pse ajo ka te dashur. Vrasin veten robt per budallallleqe, si thuani, valle a do rregullohet nouhere Shqiperia? A do zhduket noihere ligji kanunit?
    Per ti dhene nje pergjigje sa me te sakte pyetjes tuaj(sipas mendimit tim) po ju tregoj dicka nga jeta ime po qe nje pjese e juaja mund te jete deshmitar.Ne gusht te vitit 1991 vajta me vaporin Vlora ne Itali (Bari)Nuk po tregoj per peripecite ee rruges,si na priten,si zbritem me litar,si vdiqem per uje,si na trajtuan kur zbritem etj.Kur na futen ne stadium,na mbyllen portat,na lane pa buke dhe uje.Aty filloi lufta brenda per brenda,ku nuk kane lene gjera pa bere,perse ndolli kjo.N,q,s,njeriun do ta trajtosh si kafshe ai ashtu do te behet.Sot ne shqiperi,Europa po na trajton si ne vitin 1991.Na ka izoluar ne aspektin e investimeve.Qysh nga viti 1998,ka nderprere fondet(jep me pikatore,sa per te mbajtur zyrat hapur)Nuk ka ardhur asnje investitor serioz qe nga viti 1998.Dhe ata qe ishin nje pjese jan larguar.Ka ardhur koha qe te mos jemi me nje pavion spitali psiqiatrik,por ato qe kane fatin tone ne dore duhet te mendojne seriozisht per mireqenien e shqiptareve.Nga fukaralliku fillojne te gjithe te keqiat.Te tjerat jane derivat i mireqenies.Kur njerzit nuk kane pune,nuk kane c'te hane,nuk kane me cfare te meren,nuk shkojne ne shkolle,nuk kane ku te luajne,kane arme neper duar,shohin filma vetem me vrasje,ndigjojne dhe lexojne shtypin tone te famshem qe flasin vetem per krime.Atehere domosdo do te kete krime nga me te ndryshmet.Populli shqiptar eshte nje i semure qe ka nevoje per nje psigolog.Te me falin te gjithe me kete qe po i bejne ketij populli mire dhe kaq.Asnje popull tjeter ne bote,po ta fusin ne shqiperi per disa vjet te jeni te sigurte qe te gjithe ne spital psiqiatrik do te perfundojne.Ky eshte realiteti i hidhur ketu tek ne.

per sa kohe qe ne shqiperi ekzistojne njerez si puna jote ;JO
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

po un kam pe ti tregu t'gjithve per hunen e madhe taten
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    Pekomeri ke shume te drejte. Ju cuna boll u zut ne forum po ahstu dergoini mesazhe private njeri-tjetrit se tani po harxhoni kot faqe interneti!!! FLM!!!
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nacionalizmi si nocion dhe zbatimi i tij ne praktike!
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 14-09-2009, 17:27
  2. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  3. Kadare - "Kombi shqiptar nė prag tė mijevjeēarit tė tretė"
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-01-2004, 04:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •