Close
Faqja 5 prej 18 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 172
    Persa i perket bekimit dhe mallkimit.

Po ju jap nje shembull. Le te themi qe jemi vellezer dhe motra ne nje familje me nje nene e babe, te gjithe te barabarte. Dhe baba thote:"Mos e ngacmoni ASD sepse eshte zgjedhur te merret me rregullimin e librave." Dhe une e zgjuara shkoj e ngacmoj, dhe i jap probleme. Mos ndoshta babai do me lavderoje per kete qe bej. Nuk eshte deshira e babait te me shaje dhe denoje, por veprimi im me denon.
    Nga ana tjeter, ASD mendon se eshte ndonje kushedi ce, dhe thote:"Ej, mos u merrni me mua se une jam i zgjedhuri i babait!" Vjen babai dhe ia shkul veshin mendjemadhit. (Izraelit i eshte shkulur jo nje, e dy, por disa here veshi, e nganjehere i eshte shkulur fare nga vendi)

Po ju kujtoj historine e Josefit ne Dhjaten e Vjeter. Jakobi e donte ate ndryshe nga gjithe te tjeret, dhe ai levdohej me dhuratat e te atit, dhe Perendia e lejoi te pesonte dhe te mesonte qe te perulej dhe pastaj te ngrihej ne perulje dhe te behej i pari i nje vendi qe nuk ishte vendi i tij.

E pra mos u merrni me nje fakt qe e pranoni apo jo, nuk ka shume te beje me konfliktin. Ky eshte mendimi im.

Pershendetje
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

yells `aziz! light!` Maska e AsgjëSikurDielli
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    Po, ti shume mire ke dhene shembullin, po diku po calon shembulli. Ta zeme se ne kete familje jane 6 anetare (Nje anetar = nje miliarde njerez ne kete Bote).

Nga 6 anetaret, vetem 2 besojne se ASD-ja (nga shembulli) eshte i zgjedhur te beje rregullimin e librave, pikerisht I ati dhe ASD-ja. Nena, dhe dy vellezerit e motra e ASD-se nuk besojne se ai eshte zgjedhur te beje kete rregullim librash, sidomos duke e pare se cfare ben ASD me libra, duke i hedhur ato e duke ju vene flaken e shkyer fletat.

E dime se ne nje votim, rezultati do ishte 4 me 2. Ne vendet demokratike, do sundonte mendimi se ASD nuk eshte i zgjedhuri. Mirepo meqe kemi te bejme me besimin e ASD-se dhe te Atit te ASD-se, Nena dhe motra e vellezerit e ASD-se thone: "Meqe ata besojne kete gje, ne i leme te besojne, por ne s'do te besojme kete gje se kemi gjera tjera ne te cilat besojme".

Kalon koha, rritet edhe ASD, rriten edhe motra e vellezerit e ASD-se dhe e verejne se koha ka kaluar, e ne shtepi s'ka mbetur asnje liber pa u shkaterruar nga ASD, sepse ASD-ja mendonte se ai ishte me i mire se vellezerit dhe motrat, dhe mendonte se kishte te drejte te bente c'te donte.

rezultati?

Postuar më parë nga AsgjëSikurDielli
    Po, ti shume mire ke dhene shembullin, po diku po calon shembulli. Ta zeme se ne kete familje jane 6 anetare (Nje anetar = nje miliarde njerez ne kete Bote).

Nga 6 anetaret, vetem 2 besojne se ASD-ja (nga shembulli) eshte i zgjedhur te beje rregullimin e librave, pikerisht I ati dhe ASD-ja. Nena, dhe dy vellezerit e motra e ASD-se nuk besojne se ai eshte zgjedhur te beje kete rregullim librash, sidomos duke e pare se cfare ben ASD me libra, duke i hedhur ato e duke ju vene flaken e shkyer fletat.

E dime se ne nje votim, rezultati do ishte 4 me 2. Ne vendet demokratike, do sundonte mendimi se ASD nuk eshte i zgjedhuri. Mirepo meqe kemi te bejme me besimin e ASD-se dhe te Atit te ASD-se, Nena dhe motra e vellezerit e ASD-se thone: "Meqe ata besojne kete gje, ne i leme te besojne, por ne s'do te besojme kete gje se kemi gjera tjera ne te cilat besojme".

Kalon koha, rritet edhe ASD, rriten edhe motra e vellezerit e ASD-se dhe e verejne se koha ka kaluar, e ne shtepi s'ka mbetur asnje liber pa u shkaterruar nga ASD, sepse ASD-ja mendonte se ai ishte me i mire se vellezerit dhe motrat, dhe mendonte se kishte te drejte te bente c'te donte.

rezultati?

Rezultati eshte te mos diskutohet ne kete prizem, sepse, vertet ka ose s'ka zgjedhje, kush beson kush nuk beson, problemin nuk do ta zgjidhe zgjedhja, por bashkebisedimi dhe perpjekja e te gjitha paleve per te bashkejetuar, dhe mbijetuar.
    Dhe ASD-se i hiqet dhe veshi tjeter po ta kete.
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

A e dini se vetem 3 dite perpara, nje tjeter suicide bomber i Hamas, plasi veten perpara nje restoranti dhe vrau dhe plagosi 10-ra njerez?
    A e dini se Hamas eshte krenar qe "ka marre ne dore" fatin e Palestines, dhe se ushtira Izraelite po merret me terroriste dhe jo me civile?
    A e dini se Hamas ka deklaruar se do te vazhdoje me suicide bombers, dhe se do te praktikoje venien e bombave neper shtepite dhe apartamentet e civileve?
    Keto jane ngjarje te kesaj jave qe po mbaron.
    Ka ndonje tjeter ndonje lajm tjeter?

Pershendetje

Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    A e dini se Izraeli sulmoi liderin e tyre pa asnje precedent dhe vrau femije e tjere ne kete rast?

A e dini se eshte terrorizem shteteror te vritet njeri pa e gjykuar?

A e dini se cdo ligj nderkombetar e ndalon Izraelin te vrasi njerezit, qofshin keta Hamas, pa ju dhene te drejten ne avokat, dhe pa i gjykuar?

A e dini se eshte Izraeli ai qe i fillon keto sulme, e kur ja mbushin Jerusalemin bomba, qan si nje femije i keq qe ka thyer goten e pastaj rrifet?

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,380
    Postimet në Bllog
    22
    ASD te paskan mbaruar argumentat dhe ke filluar me shpik gjera. Edhe JFK eshte vrare ne SHBA, president ishte, cfare do te thuash me "vrasjen e liderve". Ai qe vrau Rabin ne Telavidh u gjykua dhe u denua dhe sot eshte ne burg.

"Terrorizmi shteteror" nuk egziston si term, eshte i shpikur nga ju. E kam pare ta perdori Enri dhe ti ne kete forum dhe askush tjeter.

Sa per ligjet nderkombetare, ato kane juriduksion vetem mbi SHTETE ANETARE TE OKB apo organizata te tjera anetare. Tokat e Ripit te Gazes apo Bregut Perendimor nuk njihen as si shtet as si terresi territoriale qe i perkasin Izraelit. Perpara 1967 Egjipti dhe Jordania kishin nen kontroll Ripin e Gazes dhe Bregun Perendimor.

Izraeli ekzekuton pa gjyq te gjithe ata krere te Hamas te implikuar ne akte terroriste kundrejt shtetit te Izraelit. Kete nuk e ben brenda territorit izraelit, por ne tokat e pushtuara, keshtu qe nuk e ze ligji nderkombetar dhe nuk cenon te drejtat e shtetasve te vet, perkundrazi i mbron te drejtat e 3 milion hebrejve qe kercenohen perdite nga njerez qe hedhin veten ne ere, duke mos treguar respektin me te vogel per ate me te shenjten, jeten e tyre.

Asnje popull ne bote nuk ka vuajtur me shume se populli i Izraelit dhe kjo eshte arsyeja perse izraelitet e kane tolerancen zero kur grupe si Hamas kercenojne sigurine e jetes dhe egzistencen e shtetit te Izraelit.

A e dini se 1 milion shtetas te Izraelit jane arabe?

A e dini se Ajnshtajni ishte hebre?

A e dini se bomben nukleare e ka shpikur nje hebre?

A e dini se bomben e hidrogjenit e ka shpikur nje hebre?

A e dini se Izraeli eshte shteti me bio-teknologjine me te avancuar ne bote qe sot prodhon rrush edhe ne shkretetire?
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    ASD te paskan mbaruar argumentat dhe ke filluar me shpik gjera
    Albo keto gjera me se miri i ben ti, me gjera si "1 milione arabe jane shtetas te Izraelit". Jo nje Milion po 2 milione.

Ajnshtajni ishte gjerman, me nenshtetesi zvicerrane dhe me vone profesor ne Amerike. Veten e deklaroi per "shtetas te Zvicres" dhe tha se i takon "kombit te Botes". Nuk besoi ne Zot.

Bombat mund ti kene shpikur hebrenjte, kjo s'i ben ata te mire, por perkunderazi te keqinj. Bomba-shpikesit nuk jane njerez te mire, asnjehere, jane funderrinat e kesaj jete.

ndersa ne lidhje me ligjin nderkombetar, Ai ligj prek cdo shtet anetar te OKB, dhe cdo shtet qe e ka nenshkruar ate. Nuk percakton territore ai ligj, eshte univerzal. Askush pos disa shteteve si Egjipti, Amerika etj. e njofin shtetin e Izraelit dhe legjitimitetin e tij. E tere Evropa e krishtere eshte kunder terrorit SHTETEROR te Izraelit, dhe ky nuk eshte term i shpiku nga Enri dhe une, por i perket TERRORIZMIT qe SHTETI i Izraelit perdor sot ne Palestine.

Kjo TERRORIZMI SHTETEROR perdoret sot, duke dashur te behet dallimi mes gjithe Izraelit, dhe atij shteti kriminel. Kjo eshte sa per t'i shmangur pergjithesimet, por po duket se ti i lexon nga bishti gjerat.

Palestina ne nje Rezolute te OKB-se, njifet si shtet dhe Rezoluta thote keshtu "Kerkoje ndalimin e dhunes nga dy SHTETET, Izrael dhe Palestine..". Ate si shtet mund t'mos e njofi vetem Bushi dhe fundimentalistet e tij konservatoro-te krishtere, por kjo eshte ceshtje tjeter.

Askush s'i ka faj Izraelit nese ka vuajtur shume sot, dhe kjo nuk ben te arsyetohet me krimet e tyre sot, me gjenocidin e tyre te perditshem ndaj Palestines, se kjo e ben krimin e tyre dhe perkrahesit e tyre qe nuk jane te pakte as ne kete forum, shume me te dobet para Botes dhe njerezve me ndergjegje te paster.

Qe perkrahen vrasesit dhe masakruesit, s'eshte cudi. Qe shqiptaret perkrahin ata perkunder qe jane vrare e masakruar tere kohen eshte cudi e madhe.

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170

A e dini ju kush jane izraelitet me te vertete?

perpara se te flasim per gjera te parendesishme duhet te kemi disa njohuri te tjera paresore mbi natyren e eger izraelito-cioniste dhe mbi perkrahesit e tyre.
    Ata e kane treguar veten e tyre si terroriste gjate gjithe historise se tyre si shtet. Ne lidhje me kete ju ofrojme te lexoni:
    Kur Pelestina ishte nën Britanin e Madhe, Zionistë çifut organizojshin të gjitha llojet e akteve terroriste kundër Britanisë, Arabëve, e madje edhe kundër çifutëve të tjerë jozionist. Walid Khalid i përmendë 12 aktet e tyre terroriste përpara se të formohej shteti Izraelit:

1. Granatë në kafene: Për herë tëparë kundër Palestinezëve në Jerusalem më 17 Mars 1937.
    2. Minë elektrike në treg: E përdorusr së pari herë kundër Palestinezëve në Haifa, më 6 Korrik 1938.
    3. Goditje e anijes s 7 mbushur me njerëz: së pari herë në Haifa më 25 Nëntor 1940. Thuhet se në kuvertën e anijes kishte 1700 refugjatë çifutë.
    4,Vrasje të zyrtarve parlamentarë jasht Palestinës për çështjen e konfliktit Palestinez dhe Zionist: Për herë të parë kundër Britanisë në Kairo më 6 Nëntor 1944.
    5. Marrje e njerëzve peng për t'i dhënë presion govermentit, së pari herë kundër Britanisë në Kairo më 6 Nëntor 1944
    6. Goditje në zyrat e Govermentit me të punësuar dhe vizitorë: për së pari herë kundër Britanisë në Kairo më 6 Nëntor 1944.
    7. Goditje në Ambasadë (jasht Palestinës) së pari kundër ambasadës së Britanisë në Romë, me 31 Tetor 1946.
    8. Një bombë e lënë në makinë përballë ndërtesës. Për së pari herë e përdorur kundër Britanisë në Sarafand (Në veri të qytetit Jaffa) me 5. Dhetor 1946.
    9. Rrahje e të marrurve peng për të shty govermentin që të realizojë diçka nga planet e tyre. Për së pari herë kundër Britanisë në Tel Aviv, Natanya dhe Rishon Le Zion më 29 Dhetor 1946.
    10. Letër-bombë dërguar politikanëve jasht Palestine. Së pari e përdorur kundër britanezëve, kur 20 letër-bomba u dërguan nga Italia në London prej 4 deri më 6 Qershor 1947.
    11. Vrasja e të marrurve peng, për tu dhënë represion akteve të Govermentit. Së pari kundër Britanezëve në periferinë e qytetit Natanya më 29 Korrik 1947.
    12. Bombë në parcelë postale e dërguar jasht Palestinës, së pari e përdorur kundër Britanisë në London, më 3. Shtator 1947.4

Me 17 Mars 1948, Irgun, i kryesuar nga Menachem Begin, hyri në fshat dhe me gjakftoftësi masakron 250 njerëz, 100 prej të cilëve ishin gra dhe fëmij. E ç'është kjo tjetër nëse nuk është terrorizëm institucional?. Kush apo çka të quhet terrorizëm. Akorduar sipas Senatit Amerikan (dhe deklaratës që dha presidenti Bush), gjuejtja me gurë nga demonstruesit në Palestinë është terrorizëm, ndërkohë që thyerja e eshtrave (njerzve të gjallë) nga ana e forcave okupuese, nuk është terrorizëm. Ose përshembull, rasti i Anwar El Sadat-it më 1980 nuk është akt terrorist, ndërsa rasti i Papës Xhon Paul II-të më 1981, është akt terrorist.5

Aeroplani i parë civil, është grabitë në lindjen e Mesme në Dhetor 1954. Aeroplani Sirian është marrë nga forcat Izraelite dhe është detyrua të ulet në aeroportin Lydda (Sot Lod) për te kerkuar lirinëe të zënurve peng në DAMASK. Grabitja tjetër bëhet pas dy vjetësh në regjionin e Mediteranit, kur aeroplani civil i Marokos nga forcat franceze me udhëheqësit e FLN, detyrohet të fluturojë në Francë. Disa shkrimtarë revolocionin Algjerian e konsiderojnë terror kundër popullsisë civile Franceze. Qesharake apo jo!? Akorduar sipas fletushkës së publikuar nga Alona Evans më 1984, i pari arab që akuzohet për grabitjen e aeroplanit Egjiptjan më 7 shkurt 1967. Emri i tij është Hajaj Riad Kamel. Në tetor 1976, aeroplani kubanez u dogj me një minë, ku gjetën vdekjen 73 njerëz. Plan i govermentit Amerikan, i realizuar nga CIA. Pas tij aeroplani tjetër (UNITA) kur gjetën vdekjen 266 civil të pafajshëm Në tetor 1985, Tass raporton se govermenti Amerikan u ka dhënë shenjtëri dy grabitësve sovjetik, nëpërmes të cilëve u mbytën qindra njerëz.. Për bombardimin e Tunisit nga ana e Izraelit, përgjegjësin e mban Qeveria Amerikane.6

Më 3 Dhetor 1963, një grup prej 40 zionistësh, bastisën Misionin e parlamentit Sirian pranë OKB-së. Asnjë aksion nuk u ndërmuar nga autoritetet e OKB-së.

Në fillim të luftës, në Qershor 1967, Izraeli godet njësitë ushtarake Indiane të OKB-së.

Më 20 tetor 1971, një izraelit gjuan delegacionin sovjetik në New York, kundër tij asgjë nuk u ndërmuar.

Më 3 Mars 1977, një shishe me gas ndizet në sesionin Irakian në OKB. Njëri prej tyre është arrestua dhe është lirua pa kurrfar dënimi.

Në Qibya më 1953, njësitë e Ariel Sharonit, në fshatra ku kan hy kan mbytur 70 arab (gra e fëmij) në shtëpitë e veta. Një muaj më parë Moshe Dayan dërgon në Qibya njësitë, të cilët detyrojnë të largohen nga Egjipti 4000 beduinë. Njësitë e Sharonit më 1953 kan mbytur edhe 20 civil të pafajshëm në Gaza. Kështu në aktet terroriste që Izraeli i ka bërë apo i ka menduar, jan mbytur 25.000 civil pas vitit 1982 ...

Prendimi nëse dëshiron të luftojë terrorizmin, ai nuk guxon të përdorë dy kritere, njëri të vlejë për muslimanët, ndërsa tjetri për izraelitët dhe botën tjetër. Prendimi e din fare mirë se shteti i Izraelit është themeluar me terrorizëm dhe ai edhe sot e kësaj dite përdorë format më të egra të terrorizmit ndaj popullatës autoktone arabe. Janë të njohura organizatat terroriste çifute qysh para themelimit të Izraelit si dhe ato pas themeleimit të tij në vitin 1948, të cilët luftuan edhe kundër interesave të Britanisë, nën protetoratin e së cilës edhe u themelua shteti Izraelit. Ndërsa njëri prej prisëve të atyre organizatave (terroriste). Ishte Menahim Begin, në vitet e shtatdheta ai do të arrijë në postin e kryeministrit, si dhe do të fitojë çmimin Nobel për paqë. Prendimi ende i ka të freskëta mjetet shpërthyese në formë të paketave që Mosadi u dërgonte liderëve Palestinez dhe prej të cilave gjeten vdekjen nji numër i madh i tyre. E mos të flasim per bombardimet izraelite në qytete fshatra dhe shkolla arabe (pas qershorit 1967) nga te cilat gjeten vdekjen dhjetra mijëra njerëz të pafajshëm.

Një vit më parë (1995), tërë botën e tmerroj masakra në xhaminë e Hebronit gjatë faljes së namazit nga e cila vdiqën mbi 30 palestinez. Mirëpo Këshillit të OKB-së iu deshën disa mbledhje për ta gjykua ket akt barbar, sepse këtë nuk donte ta bënte Amerika.

Miqësia mes atyre që u është shpallë libri (dmth, kristijanë e jehudi) dhe idhujtarëve (Shih Kur'anin), të cilët edhe përkundër botëkuptimeve të tyre të ndryshme, në armiqësi kundër Islamit të gjithë bashkohen. Shembuj të tillë kemi mjaft gjatë historisë dhe në ditët e sotme. Nuk është i pa njohur rasti kur Jehuditë ju bashkuan idhujtarëve (kundër muslimanëve) në Luftën e Hendekut. Sot, jahudi e të krishterë, komunistë e ateistë janë të bashkuar për të luftuar muslimanin. Tragjedia e Bosnjës dhe e Kosovës nuk është gjë tjetër veç se koment i këtij verseti.

Në ekranet televizive shohim se ushtria dhe policia izraelite ua hedh ne ajër shtëpitë e te gjith atyre që dyshohen se janë pjestar të ndonjë lëvizjeje çlirimtare palestineze, pastaj pason burgimi i antarve te familjes te tyre si dhe deportimi i tyre jasht vendit. Prandaj me plot te drejtë redaktori i të përditshmes së Bejrutit EL MUHAHIRR pyet: çështë terrorizmi dhe kush e shpiku atë...? C'është fundamentalizmi dhe kush po e nxitë atë?
    Ndryshuar për herë të fundit nga KVS : 10-04-2006 më 12:42 Arsyeja: Cens.prop.
    Injoranca nuk zhduket me top

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Populli izraelit kane qene popull i zgjedhur por nuk jane me dhe ju vazhdoni te shihni enderra.
    A e lexoni more ju Biblen apo vetem flisni me te degjuar ?
    Mallekimi qe i behet izraelit ne bibel sidomos te Danjeli ta ngjethin tere trupin.
    Ke mendoni se e quan Zoti ,,egersire" ne Bibel?
    Dikush tha se palestinezet dhe cifutet jane kusherinj gje qe seshte e vertete.
    Poashtu dikush tjeter (Manulaki ne mos gabofsha)tha se palestina nuk eshte shtet prap jo e vertete.
    Keni degjuar per FILISTINET?
    Ky popull gjendet ne Kur'an e per Bibel me tregoni ju se nuk e di
    Kur Moses(Musa)i shpetoi nga faraoni i egjiptit Zoti i urdheroi qe te luftonin per token e premtuar ku gjindej nje popull shume i fuqishem e qe quheshin FILISTINE,mirepo izraelitet refuzuan te luftonin dhe i than Musas shko ti dhe Zoti yt e luftoni e pastaj ne hyjme aty pasi qe ju ti perzini ata(sa te zgjuar paskan qene!)
    Pra toka ishte e palestinezeve te sotem por ne ate kohe ishin idhujtare ndersa
    sot nuk jane.
    Pra jane te mallkuar se po te mos ishin nuk do ti gjenin gjithe keto vuajtje,dhe do te vuajne edhe ne te ardhmen gjersa te zihen rob te gjithe(sipas bibles)dhe do te shiten si rob por askush nuk do ti bleje se i njohin si fare e felliqur(krejt kjo nga bibla e jo nga une).
    Kam lexuar nje artikull te nje gazete kroate ,,Vjesnik"ku flitej per pergatitjen e tri luftrave boterore nga lozhat e masoneve diku rreth viteve 1700.Aty shkruhej per luften e pare boterore si e kishin planifikuar,ashtu ka ndodhur ,poashtu L2B thoshte permes ngritjes ne pushtet te nacionalsocializmit ne gjermani ose me ndonje pretekst ne lindjen e aferme ,ndersa te tretense me nxitjen e luftes ne mes hebrejve dhe muslimaneve ose ta improvizojme ndonje sulm ne NEW YORK apo WASHINGTON e pastaj ja hedhim fajin nje pale te trete dhe e fillojme luften.Bile shkruante se e vlene ta sakrifikojme njerin nga keto dy qytete.
    A e dini se kur e kam lexuar kete ka qene dy jave para sulmit te shtatorit dhe kur ka ndodhur sulmi me jane prere te dy gjunjet? Dhe jame bindur plotesisht se ketu ka dicka!?

Kam lexuar po ashtu nje deklarate te nje ish ushtari te Mosadit izraelit se si e kishin montuar nje radio dhenes ne Tripoli te Libise fshehurazi dhe jane terhjekur neper det dhe te nesermen kane filluar te transmetojne nga Izraeli ne gjuhen arabe kinse jane duke u marre vesh libianet me celulat e tyre neper europe(qe te gjithe keta agjent te Mosadit) per akte terroriste .Keto mesazhe i kapin te gjitha agjencite intelegjente te europes dhe e kerkojne edhe konfirmimin e C.I.A.-se dhe edhe keta e pohojne se e kan kapur nje mesazh te tille,Mirepo bien dakord qe te marrin edhe konfirmimin e agjencise me te besueshme e qe sipas tyre ishte MOSAD-i dhe keta e konfirmojne dhe Amerikanet marrin vendim per sulm ndaj Libise e qe edhe ndodhi.
    Agjenti ne fjale kishte kerkuar strehim politik ne Angli ne mos gabofsha dhe pytjes pse kishte vepruar kesisoji iu pergjigj se nuk me dukej njerezore cka bente mosad dhe pasi u kthyem nga Libija filluan pergaditjet per gjahun tjeter qe ishte i rrezikshem per ta e ky ishte IRAKU dhe ketu plani ishte qe ta alarmonin bashkesine nderkombetare per gjoja armet nukleare qe posedonte iraku dhe ta detyronin Ameriken te intervenonte.Zhvillimi i metutjeshem i ngjarjeve dihet.
    Keto jane vetem pak informata qe ju kam sjellur ketu se ka shume dhe kjo teme sic po shihet eshte e stermbushur me informata.

Nje gje e di sigurte se Izraeli e ka perfundimin e hidhur jo vetem nga muslimanet por nga te gjithe ne.E lerini ato fjale kush e mallkon... e ku ta di une ,po a nuk po e vereni se ai qe i ka thene keto fjale ka qene cifut dhe e ka shfrytezuar shansen per leverdi te popullit te vet?
    E neve Kur'ani na informon per keto ndryshime qe iu bene Tewratit(Tores) dhe
    Bibles per interesa te kesaj bote.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Mallekimi qe i behet izraelit ne bibel sidomos te Danjeli ta ngjethin tere trupin.Ke mendoni se e quan Zoti ,,egersire" ne Bibel?
    Ky ishte nje Izrael tjeter, ajo pjese qe eshte arabizuar. Rezultatet jane shume te kjarta.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 5 prej 18 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kredia e Bankës Islamike, Shqipëria bojkoton Izraelin
    Nga alproud në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 17-03-2009, 19:16
  2. Perse lutem per Izraelin.
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 17-05-2007, 17:29
  3. Rroli i Bibles ne mbeshtetjen Amerikane per Izraelin
    Nga Qafir Arnaut në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-08-2006, 02:18
  4. Vazhdojne luftimet ne rripin e Gazes
    Nga StormAngel në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:44
  5. Beko o Zot Perendi Izraelin.
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 04:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •