Close
Faqja 9 prej 18 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 172
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Izraelitet jan te mallkuar nga Zoti, dhe jo popull i zgjedhur nga Ai, kan qen dikur shum te privilegjuar nga Zoti, mirpo keta flliqesira e keqperdoren dhe fituan mallkimin e Zotit.

Jan popull me moral shum te ulet, e duan kete jete jasht mase.
    Jan populli me tradhtar qe ka njohur kjo Tok.
    Jan populli me hipokrit qe ka njohur kjo Tok.

Ky popull i ka te gjitha te zezat

2:88.
    E (jehuditë e kohës së Muhammedit) thonë: "Zemrat tona janë në këllëf!" Jo, por për shkak të mosbesimit të tyre, All-llahu i ka mallkuar, andaj pak janë që besojnë (ose: pak send besojnë).

2:96.
    Është e sigurtë se njerëzit më lakmues për të jetuar, ti ke për të gjetur ata (jehuditë), bile edhe më lakmues se idhujtarët. Ndonjëri prej tyre dëshiron të jetojë njëmijë vjet, por edhe sikur të jetojë, ajo (jeta e gjatë) nuk do ta shpëtoj atë prej dënimit. All-llahu sheh çka veprojnë ata.
    Ndryshuar për herë të fundit nga celyy : 27-08-2008 më 15:52
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    A e dini qe jo vetem Izraeli u jep pashaporte menjehere cdo hebrei ne kete bote, por u jep pasaporte edhe atyre qe i ndihmuan hebrenjte ne dite te keqija, si psh shqiptareve qe shpetuan qindra hebrenj gjate L2B.

A e dini qe Izraeli ishte nje nga te paktat vende dhe i vetmi vend jo anetar i NATOs qe strehoi rreth 120 familje Kosovare gjate bombardimeve te NATOs ne Kosove dhe ndertoi spitalin me te madh portativ ne kampin e refugjateve ne Maqedoni.

A e dini qe Lobi Izraelit ne amerike ka qene nje nga mbeshtetesit me te forte te ceshtjes shqiptare, sidomos asaj te Kosoves deri ne habi. Eliot Engle kongresmeni i NY, Tom Lantosh edhe kongresmen (vdiq ne fillim te 2008), Senatoret Joe Lieberman, Chuck Schumer (qe kerkonte armatimin e UCK nga SHBA), Gjenerali Wesley Clark , etj etj te gjithe hebrej mbeshtetes te forte te ceshtjes shqiptare.

Kurse magjypet e trojeve shqiptareve me sjellin citime nga kultura pedofile islame, kunder Cifuteve kur lobi cifut ka qene aleati me i forte i tyre ne Uashington. Shiko si ju ka bere islami, njerez te pabese, hileqare e xhahile, te painteresuar per te miren e tyre individuale, por per ate te islamo-magjypeve ne teresi. Tamam arab i pabes me thike ne brez.

Si ka mundesi qe nje shqiptar te mos njohe as interesin primar dhe elemenrat ndaj vetvetes dhe te kthehet ne nje qenie i privuar nga llogjika duke zgjedhur principin perpara interesit te vet, dmth per islam duhet mohuar interesi kombetar. Si ka mundesi qe shqiptaret te vene idealizmin islamo-arab perpara interesit imediat konkret qe u paraqitet? A duehet ti krijojme ne opinionet tona mbi bazen e drejtesise qe intereson arabo-magjypeve, apo asaj qe na sherben ne?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zarathustra. : 27-08-2008 më 17:10

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    ah Zari zari...
    Palestinezët po paguajnë haraçin e të qenit injorant. Që të kesh një ide apo lidhje me "çfarë ju shqetëson juve që shqiptarët ngrejnë sumën përpjetë 5 herë ditën".

Budallait, injorantit nuk i jep njeri të drejtë sikur në të drejtën e zotit të jetë.

Ata palestinezët po vujnë pasojat. Dhe sa të ngelen injoranta kanë për t'i vujt.

Duke u rrahur shpatullat nuk bën gjë, ata duhen edukuar më së pari. Si dhe këta langot tanë nga ana tjetër.
    Ezekiel 25-17.

Dy Deputete Shqiptare te Parlamentit te Maqedonise ne vitin 2005,(Agim Xhelili dhe Sadulla Duraku) kane qene te mirepritur ne Ministrine e Jashtme te Izraelit, edhe pse kta dy kane qene te besimit Islam, u kane bere edhe nderime duke i derguar deri tek Xhamia e famshme.

Shkaku i mikpritjes ka qene ndimesa qe kane dhene Shqiptaret gjate luftes 2 Botrore.

Te gjitha tokat qe i kerkojne Palestinezet, Izraelitet i kane blere me para.

Dhe nga 1 Shtatori me duket edhe Shqiperia edhe Maqedonia do te mund te udhetojne ne Izrael pa viza.

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Thuani cka te doni, Hebrenjet jane raca me e zgjuar e Botes aziatike perveq qe kane dhene shume shkenctar por jane edhe popull qe jane shume unik per mijera vjet kane arrit me ruajt gjuhen, kulturen dhe traditat edhe pse kurr nuk kane pasur shtet.

Hitleri sikur mos ti kishte larguar keta, sot ata Evropen do ta udhehiqshin sikur ne Amerike qe po bejne tani.
    Ndryshuar për herë të fundit nga GL_Branch : 27-08-2008 më 20:51

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Edhe harrova me permend qe Hebrenjet dhe Palistenezet edhe fqinjet perreth jane nje race muti dhe i flasin gjuhet qe rrjedhin nga i njejti trung (Semitike)

Ja ketu e keni shembullin se si feja i ka ndare vllezerit e te njejtit gjake.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Me sa duket myslimano-Shqiptaret* tone paskan lidhje shpirterore dhe ndoshta dhe rracore me arabo-magjypet-terroristet qe po vret izraeli meqe hapkan keshtu temash kaq te prekur ne shpirt.Pse a i plasi arabo-magjypve kur vinin serbet dhe masakronin familje te tera ne Kosove?
    Jo, Ilion jo, nuk kemi lidhje shpirterore me ate "rracen arabo-magjupe-terroriste" qe vret izraeli, po kemi lidhje shpirterore me ato femije te pafajmesh qe gjuhen me snajper, per ata femije te pafajshem te cilet humbin gjymtyrat e trupit ne fushen e fudbollit, per ata femije te pafajshem te cilet mbesin pa prinder, per ata femije te pafajshem qe mbesin pa shkolla.
    Pra lidhja jone shpirterore eshte me keta femije.
    Ma merr mendja qe nuk je tip qe i dallon femijet , besoj se beson si puna ime qe jeta e nje femiju cituf, rom , italian , amerikan, suedez, kinez, palestinez, etj etj eshte e barabarte me jeten e nje femiju shqiptar ( ne rastin tim eshte e barabarte me jeten e te vetmes vajze qe kam ).
    Andaj nqs mendon keshtu sic mendoj une, atehere nuk ke te drejte morale tu dalesh ne ndihme femije vrasesve!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Ne gjithe boten perendimore dhe ne USA Israelitet shihen me shume admirim dhe respektohen ne maksimum (per hir te atyre vuajtjeve qe kohe me pare kane kaluar). Ndersa ne Lindjen e mesme dhe ca shqiptare ekstremiste shihen sikur te jene djaj..
    Pse nuk fole njehere me tru, pash Jezu Krishtin. Pikerisht duke u bazuar ne faktin se kane qene njerez te vuajtur , ne ate kohe kur cifutet deboheshin nga te gjitha trojet e europes, kusha hapi dyert , zemrat dhe kulmet e shtepise per to ?!!
    Kush i mirepriti dhe ndau bukun me keto njerez !!!
    E tani , te njetjta vuajtje qe i kaluan vete, biles pak me kamate, cifutet ua japin palestinezeve!
    E duke pasur kete parasysh paramendoje veten, qe mua me kane rahur , sakatuar e debuar nga shtepia ime, e ti hap deren e shtepise tende me strehon , me sheron , me ushqen , e pastaj pasi te fitoj pak fuqi te ta marr shtepine, te te vras baba e nene, te te sakatoj vella e moter, dhe te te fus ne bodrum!
    A do te pelqente ty kjo pune Anxhi ?!!
    Kete pune bene cifutet, keq perdoren mikpritjen e palestinezeve dhe ne fillim te shekullit 21 kane krijuar hollokaustin me te madh ne historine e njerezimit.
    Por e keqja nuk mbaron ketu !!!!!!!!!!!
    E keqja mbaron me faktin se akoma ka njerez si puna jote qe perkrahin kete hollokaust!!!!

GV_USA
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gostivari_usa : 27-08-2008 më 23:52
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Izraelitet jan te mallkuar nga Zoti, dhe jo popull i zgjedhur nga Ai, kan qen dikur shum te privilegjuar nga Zoti, mirpo keta flliqesira e keqperdoren dhe fituan mallkimin e Zotit.

Jan popull me moral shum te ulet, e duan kete jete jasht mase.
    Jan populli me tradhtar qe ka njohur kjo Tok.
    Jan populli me hipokrit qe ka njohur kjo Tok.

Ky popull i ka te gjitha te zezat

Celyy , asnje popull nuk eshte i mallkuar nga Zoti! Zoti nuk mallkon popuj o celyy. Jane popujt ata qe mallkojne veten e tyre!!!
    Cfar tani, ti ke ndermen te akuzojsh Allahun qe izrealitet jane te ketille ?!!! Vrases , katila e mizor ?!! Nqs pohon qe Allahu i ka mallkuar te jene te tille, atehere i bie puna qe Allahu i ka be te tille!!!
    Jo o celyy jo, sic e thash me larte Zoti nuk mallkon popuj. Por popujt mallkojne veten e tyre duke u larguar nga rruga njerezore qe ne fakt eshte edhe rruga hyjnore.
    Popujt mallkojne veten e tyre sepse behen xheloz, duan te marrin cdo gje per vete, e imja , e imja, ajo toke nuk te takon ty por mua, po une kam prinderit e varrosur ne ate toke, si mund te jete toka jote. Ata te varrosurit aty nuk jane prinderit e tu , jane prinderit e mij, ke dy sekonda te leshoj kete toke , ose do te fus ne ate gropen aty afer atyre varezave.
    Jane keto vese qe mallkojne popujt Celyy, e jo Perendija.

Me Respekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e alproud
    Anëtarësuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    A e dini se Izraeli ne 1967 shpartalloi gjithe boten arabe ne luften qe zgjati vetem 6 dite?

E kam ditur dhe ska asgje kunder kesaj pasi nuk ishin ato qe e filluan ate, e di qe per Izraelin kjo ka qene lufte e drejte dhe legjitime. Ky ishte deshtimi me i madh i forcave arabe dhe ideologjise se tyre te "semure" per te zoteruar troje te huaja, per te shuar nje komb dhe nje shtet nga harta e botes qe ka egzistuar qe kur bota eshte krijuar.
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

Faqja 9 prej 18 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kredia e Bankës Islamike, Shqipëria bojkoton Izraelin
    Nga alproud në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 17-03-2009, 19:16
  2. Perse lutem per Izraelin.
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 17-05-2007, 17:29
  3. Rroli i Bibles ne mbeshtetjen Amerikane per Izraelin
    Nga Qafir Arnaut në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-08-2006, 02:18
  4. Vazhdojne luftimet ne rripin e Gazes
    Nga StormAngel në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:44
  5. Beko o Zot Perendi Izraelin.
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 04:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •