Close
Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 172
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Celyy , asnje popull nuk eshte i mallkuar nga Zoti! Zoti nuk mallkon popuj o celyy. Jane popujt ata qe mallkojne veten e tyre!!!
    Cfar tani, ti ke ndermen te akuzojsh Allahun qe izrealitet jane te ketille ?!!! Vrases , katila e mizor ?!! Nqs pohon qe Allahu i ka mallkuar te jene te tille, atehere i bie puna qe Allahu i ka be te tille!!!
    Jo o celyy jo, sic e thash me larte Zoti nuk mallkon popuj. Por popujt mallkojne veten e tyre duke u larguar nga rruga njerezore qe ne fakt eshte edhe rruga hyjnore.
    Popujt mallkojne veten e tyre sepse behen xheloz, duan te marrin cdo gje per vete, e imja , e imja, ajo toke nuk te takon ty por mua, po une kam prinderit e varrosur ne ate toke, si mund te jete toka jote. Ata te varrosurit aty nuk jane prinderit e tu , jane prinderit e mij, ke dy sekonda te leshoj kete toke , ose do te fus ne ate gropen aty afer atyre varezave.
    Jane keto vese qe mallkojne popujt Celyy, e jo Perendija.

Me Respekt GV_USA
    Mos fole per gjera qe nuk i di.
    Perendia Jahve thote:
    Kush prek popullin tim te zgjedhur israel, eshte sikur ka prekur beben e syrit. Si shpejgohet qe te gjitha profecite qe jane then per israelin jane vertetuar dhe po vertetohen? Kjo tregon se Perendia ku besojne te krishteret eshte i vetmi Perendi i gjalle dhe i Vertete. A e besoni ju qe, nje baba i mire buken e femijeve tja u jape kusareve, dhe te lere femijet e tij ne mjerim dhe vuajtje?????? Por kur kete nuk e ben nje prind njerzor, si mund ta beje nje perendi, te cilit ju besoni? Por megjithate une kam nje peytje per ju myslimanet:
    Perse Allahu, perendia ku ju besoni, ju ke lane ne mallkim dhe mizerje, dhe Israelin(armikun tuaj) e ka bekuar kaq shume, sa eshte mijera here me i fort, me i zgjuar, me i pasur dhe me trim se ju? Nuk mendoj se ka perendi qe te bekoje armiqte e tij, dhe nga ana tjeter te vdese te vdese besimtaret e tij ne mjerim dhe mizejre.
    A besoni ne allah??? A nuk e sheh dhe digjon allahu juaj jeten miserabel qe bejn arabet? Bibla thote: Perendia digjon te tijte dhe bekon te tijte. Pra ai Allahu juaj eshte nje perendi i vdekur dhe i mjere, sa qe nuk eshte ne gendje tu jape ju asnje bekim, por perkundrazi Izraelin nuk e mposht dot. Disa thone se israelin e ndihmon Amerika dhe Anglia, por pyetja eshte: pse Amerika me i forte se ai Allahu juaj eshte ?????
    Ju kini sy por nuk shihni, kini veshe por nuk digjoni, kini mendje por nuk arsyetoni. Une po ju sjell fakt dhe jo fjale, ndersa ju rendi pas fjaleve. NEse ju besoni tek nje perendi, i cili sju digjon per azgje, kjo tregon se perendia juaj eshte vecse nje perendi i reme, i krijuar prej jush. Fundi do te tregoje fillimin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga deshmuesi : 28-08-2008 më 01:15

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Jo, Ilion jo, nuk kemi lidhje shpirterore me ate "rracen arabo-magjupe-terroriste" qe vret izraeli, po kemi lidhje shpirterore me ato femije te pafajmesh qe gjuhen me snajper, per ata femije te pafajshem te cilet humbin gjymtyrat e trupit ne fushen e fudbollit, per ata femije te pafajshem te cilet mbesin pa prinder, per ata femije te pafajshem qe mbesin pa shkolla.
    Pra lidhja jone shpirterore eshte me keta femije.
    Ma merr mendja qe nuk je tip qe i dallon femijet , besoj se beson si puna ime qe jeta e nje femiju cituf, rom , italian , amerikan, suedez, kinez, palestinez, etj etj eshte e barabarte me jeten e nje femiju shqiptar ( ne rastin tim eshte e barabarte me jeten e te vetmes vajze qe kam ).
    Andaj nqs mendon keshtu sic mendoj une, atehere nuk ke te drejte morale tu dalesh ne ndihme femije vrasesve!!!

GV_USA
    Eci perhere me moton "Secili rregullon kopshtin e vet" sepse nuk iu interesua kujt se cfare masakrash bene serbet ne kosove se sa femije ishin pa koka(i kam pare me syte e mi disa raste dhe nuk ja uroj armikut me te tmerrshem ti shikoji ato pamje)Nuk bej dallime midis femijve jo se njesoj jane dhe nuk po i dal ne ndihme femijve vrasesve vetem shkruajta qe populli i Izraelit eshte nje komb qe e ka ndihmuar Shqiperine ne te gjitha aspektet dhe per kete i jam mirenjohes.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga deshmuesi Lexo Postimin
    Mos fole per gjera qe nuk i di.
    Perendia Jahve thote:
    Kush prek popullin tim te zgjedhur israel
    , eshte sikur ka prekur beben e syrit. Si shpejgohet qe te gjitha profecite qe jane then per israelin jane vertetuar dhe po vertetohen? Kjo tregon se Perendia ku besojne te krishteret eshte i vetmi Perendi i gjalle dhe i Vertete. A e besoni ju qe, nje baba i mire buken e femijeve tja u jape kusareve, dhe te lere femijet e tij ne mjerim dhe vuajtje?????? Por kur kete nuk e ben nje prind njerzor, si mund ta beje nje perendi, te cilit ju besoni? Por megjithate une kam nje peytje per ju myslimanet:
    Perse Allahu, perendia ku ju besoni, ju ke lane ne mallkim dhe mizerje, dhe Israelin(armikun tuaj) e ka bekuar kaq shume, sa eshte mijera here me i fort, me i zgjuar, me i pasur dhe me trim se ju? Nuk mendoj se ka perendi qe te bekoje armiqte e tij, dhe nga ana tjeter te vdese te vdese besimtaret e tij ne mjerim dhe mizejre.
    A besoni ne allah??? A nuk e sheh dhe digjon allahu juaj jeten miserabel qe bejn arabet? Bibla thote: Perendia digjon te tijte dhe bekon te tijte. Pra ai Allahu juaj eshte nje perendi i vdekur dhe i mjere, sa qe nuk eshte ne gendje tu jape ju asnje bekim, por perkundrazi Izraelin nuk e mposht dot. Disa thone se israelin e ndihmon Amerika dhe Anglia, por pyetja eshte: pse Amerika me i forte se ai Allahu juaj eshte ?????
    Ju kini sy por nuk shihni, kini veshe por nuk digjoni, kini mendje por nuk arsyetoni. Une po ju sjell fakt dhe jo fjale, ndersa ju rendi pas fjaleve. NEse ju besoni tek nje perendi, i cili sju digjon per azgje, kjo tregon se perendia juaj eshte vecse nje perendi i reme, i krijuar prej jush. Fundi do te tregoje fillimin.
    Pasi sipas teje izrealitet paskan qene popull i bekuar , pse ore ti bab nuk behesh cifut ?!!! Si mendon ti , se popullin e bekuar Perendija Javhe ( sic e quan ti ) do ta lej te besoj ne menyre te gabuar a ?!!! Dmth nese cifutet jane te bekuar , atehere ata besojne ne menyre te drejte!!! Pse nuk behesh CIFUT TI !!!!!
    Po sipas jush Perendija sakrifikoi te vetmin bir te vetme lindur ( kurr nuk e kuptova se si lindi vetem ) !!!
    Pse cfar mendon ti se Allahu eshte marionet e besimtareve a ?!! Nese ti keshtu mendon per Perendine Jahve ( sic e quan ti ) atehere ti nuk beson ne Perendi , beson ne marionet, sepse pret qe Perendija ti bej punet e tua!
    Tani per ma trima, mvaret se ne cfar prespektive e shikon, ke te drejte jane trime me femije qe i gjuajne me gurrez, e ata te fshehur pas mjeteve te blinduara. KEte trimeri askush nuk ua mohon!
    A besojme ne Allah?!! Pik se pari dua te te tregoj se fjala Allah shkruhet me shkronje te madhe dhe po besojme ne Allah.
    Nga erdhe ne perfundim qe Allahu paska qene nje Perendi e vdekur dhe e mjere ?!! Pasi nuk i ndihmon muslimanet a ?!! Po sikur te kishe lexuar Kuranin do te dije qe Allahu shprehet aty qe nuk ndryshon gjendjen e nje populli perderisa ata te ndryshojne vetene tyre.
    E ti qe beson ne nje Perendi te veretete qe eshte regjistruar ne Bibel te kete thene qe cdo besimtari nese ben lutje te sinqerte , lutjet e tija do te plotesohen.
    Te shikojme se cfar besimtar i sinqerte je ti !!! Pse nuk i lutesh Perendise tende te "gjalle" qe te me bej mua te krishter , nese i lutesh sinqerisht, une do te konvertohem ne kristijan me ose pa deshiren time!!!
    Ose valle ke shpirtin e lige, nuk do ti lutesh Perendise per te shpetuar te tjeret ?!!! Si eshte puna ketu, a me tregon a jo.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Eci perhere me moton "Secili rregullon kopshtin e vet" sepse nuk iu interesua kujt se cfare masakrash bene serbet ne kosove se sa femije ishin pa koka(i kam pare me syte e mi disa raste dhe nuk ja uroj armikut me te tmerrshem ti shikoji ato pamje)Nuk bej dallime midis femijve jo se njesoj jane dhe nuk po i dal ne ndihme femijve vrasesve vetem shkruajta qe populli i Izraelit eshte nje komb qe e ka ndihmuar Shqiperine ne te gjitha aspektet dhe per kete i jam mirenjohes.
    Po Ilion, duke mbrojtur politiken represive te qeverise se Izraelit, ti kete pune ben, u del ne mbrojtje femije vrasesve!!!
    Eshte nje aktiviste amerikane, Ilion, e cila duke degjuar lajmet cdo dite per ndodhite ne lindjen e mesme, vendose te shkoj atje ne menyre personale, te shikoj situaten nga afer.
    Kur kthehet ne shtetet e bashkuara, hap nje organizate joqeveritare me qellim per te treguar se cfar ne te vertete ndodh atje.
    Beni mor dreq nje vizite asaj web faqeje, adresen e ke me poshte.

http://www.ifamericansonlyknew.com/
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Celyy , asnje popull nuk eshte i mallkuar nga Zoti! Zoti nuk mallkon popuj o celyy. Jane popujt ata qe mallkojne veten e tyre!!!
    Cfar tani, ti ke ndermen te akuzojsh Allahun qe izrealitet jane te ketille ?!!! Vrases , katila e mizor ?!! Nqs pohon qe Allahu i ka mallkuar te jene te tille, atehere i bie puna qe Allahu i ka be te tille!!!
    Jo o celyy jo, sic e thash me larte Zoti nuk mallkon popuj. Por popujt mallkojne veten e tyre duke u larguar nga rruga njerezore qe ne fakt eshte edhe rruga hyjnore.
    Popujt mallkojne veten e tyre sepse behen xheloz, duan te marrin cdo gje per vete, e imja , e imja, ajo toke nuk te takon ty por mua, po une kam prinderit e varrosur ne ate toke, si mund te jete toka jote. Ata te varrosurit aty nuk jane prinderit e tu , jane prinderit e mij, ke dy sekonda te leshoj kete toke , ose do te fus ne ate gropen aty afer atyre varezave.
    Jane keto vese qe mallkojne popujt Celyy, e jo Perendija.

Me Respekt GV_USA
    Zoti i mallkoi sepse e merituan. Zoti tregon ne Kuran se i ka mallkuar , un nuk akuzova askend per mallkimin e cifuteve, cifutet duhet te akuzojn vetveten e tyre per mallkimin e Zotit.

Me respekt.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Po ne te tjeret qe nuk e njohim kuranin si i behet puna qe ti quajme te mallkuar?

Citim Postuar më parë nga zari Lexo Postimin
    O ti xfiles ca jane kto pergjigje e ca pastaj e ca pastaj? ....... pastaj do te kish thene ndonjeri qe seshte aq i urte sa Arrnubi kupton? Kur sdo te flasesh mbi temen cdreqin do qe futesh, pse e dhje muhabetin?
    Qyfyre sdo mend qe mund te zgjedhesh ane ne kte konflikt plako, jo se te pelqen njera ane a tjetra thjesht duke perdorur llogjiken. Israeli eshte nje shtet terrorrist, dhe cdokush qe perkrah nje shtet te tille i ka thene trurit ik pirdhu me kohe dhe bene mire te hidhet para trenit.
    Si palestinezët ashtu dhe izraelitët po sillen në të njëjtën mënyrë. Sipas teje vetëm Izraeli qeka terrorist? Po ata që hedhin veten në erë në mes të stacionit të autobuzave e vrasin njerëz të pafajshëm ca i quan ti? Apo heronj palestinez?

Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Shqiperia eshte nje nga shtetet qe e perkrah duke vazhduar me NATO n dhe SHBA qe jane aleatet e ngushte te Izraelit.Paskan qenen te luajtur mendsh keto?Ndoshta ngaqe na dhane kosoven neve bashke me Izraelin.Mund te jete kjo cmenduria e tyre?
    Po shiko punen tende se nuk eshte lufta jote ajo qe po behet atje.Te ka zene ty gje token Izraeli apo te ka vrare familjen?Se me sa di une sic e permenda Izraeli eshte nje aleat i madh i Shqiperise dhe nqs ti po ndjeke kaq dhimbshuri te madhe per arabo-magjypet si mund te shpjegohet kjo dhembshuri?
    P.S Edhe qeni eshte mirenjohes kur i ben dicka te mire.
    Thjesht se i përkrahin shtetet e mëdha nuk do të thotë gjë. Ne shqiptarët së pari duhet ta dimë këtë se këta që na e bënë Kosovën shtet ishin po ata që na copëtuan dhe ja lanë Serbisë.

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Hebrejte jane shume te zgjuar sepse kane vuajtur shume nga emigracioni. Ata kurre nuk u asimiluan vetem fale fanatizmit te tyre fetar. Nje hebre edhe pse jeton ne France nuk ble kurre ushqime tek nje supermarket francez. Ata bejne tregeti vetem me njeri-tjetrin. Jane kopracet me te medhenj qe ka bota. Mire eshte qe ata te mesojne si te bashke-jetojne me fqinjet e tyre.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Pse nuk fole njehere me tru, pash Jezu Krishtin. Pikerisht duke u bazuar ne faktin se kane qene njerez te vuajtur , ne ate kohe kur cifutet deboheshin nga te gjitha trojet e europes, kusha hapi dyert , zemrat dhe kulmet e shtepise per to ?!!
    Kush i mirepriti dhe ndau bukun me keto njerez !!!
    E tani , te njetjta vuajtje qe i kaluan vete, biles pak me kamate, cifutet ua japin palestinezeve!
    E duke pasur kete parasysh paramendoje veten, qe mua me kane rahur , sakatuar e debuar nga shtepia ime, e ti hap deren e shtepise tende me strehon , me sheron , me ushqen , e pastaj pasi te fitoj pak fuqi te ta marr shtepine, te te vras baba e nene, te te sakatoj vella e moter, dhe te te fus ne bodrum!
    A do te pelqente ty kjo pune Anxhi ?!!
    Kete pune bene cifutet, keq perdoren mikpritjen e palestinezeve dhe ne fillim te shekullit 21 kane krijuar hollokaustin me te madh ne historine e njerezimit.
    Por e keqja nuk mbaron ketu !!!!!!!!!!!
    E keqja mbaron me faktin se akoma ka njerez si puna jote qe perkrahin kete hollokaust!!!!

GV_USA
    Kur ty te te ftohen trute, nga dashuria dhe epshi i fese, atehere ec folim bashke.
    Ps. Meqe te dhimbsen kaq shume palestinezet, pse nuk shkon ne rradhet e ushtrise se tyre per te luftuar aty me vellezerit e tu islamik ? Apo te dhimbset lekura jote ?

Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kredia e Bankës Islamike, Shqipëria bojkoton Izraelin
    Nga alproud në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 17-03-2009, 19:16
  2. Perse lutem per Izraelin.
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 17-05-2007, 17:29
  3. Rroli i Bibles ne mbeshtetjen Amerikane per Izraelin
    Nga Qafir Arnaut në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-08-2006, 02:18
  4. Vazhdojne luftimet ne rripin e Gazes
    Nga StormAngel në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:44
  5. Beko o Zot Perendi Izraelin.
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 04:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •