Nuk kam qene ndonjere e mire ne prezantime, e kam pak te veshtire te flas per vetn megjithate...
Emri im eshte Ema, por nje ata qe me njofin shume mire me therasin Em. Kam lindur me Tirana, 23 vjet me pare. Kam pothuajse 10 vjet qe jetoj ne SHBA, dhe kam 3 vjet qe nuk e kam pare Shqiperiane, me ka mare me te verte shume malli por ske cte besh...Jam studente ne vitin e 1 pas universitare per mjeksi (viti 5 i shkolles domethene)
Hobet
~Luaj tennis. E kam luajtur per nje kohe te gjate dhe kisha ndermend te behesha profesioniste por pata nje operacion ne gjur para 3 vjetesh dhe nuk isha me nje gjendie, megjithate e dua shume si sport dhe luaj kur te kem mundesi
~artet. Jetoj ne Washington Dc dhe eshte vertet nje qytet i mushur me ngjarje. Vdes te shof galerite e fotografive, pikturave dhe skulpturave. Gjithashtu ka shume klue ku japin muzike shume te mire live...
~letersia. Nuk kam qene ndonjehere e madhe ne te shkruar por lexoj shume... shtyj kohen.
Gjera qe urrej
~genjeshtrat. besoj se nuk ka nevoj per shpjegim
~ngjyren jeshile-se di pse, e kam inat
~muziken POP-Brtiney, JLo e gjithe keto kengetaret koti
nejse, sdi cfare te ju them me shume. Nese doni te dini dicka me teper beni pyetje ose coni PM ose e-mail
paper
Krijoni Kontakt