Do ketė vajtur t'i kėndojė 'Mulates'![]()
Do ketė vajtur t'i kėndojė 'Mulates'![]()
Bobo ēfarė ndodhė atyKeq, mė vjen shumė keq. Lumsķ unė & CO qė jemi nė West Coast ose nė vėnde tė tjera tė botės. Vallaj kėshtu siē po shkon, ja kam frikėn NYC...
Shpresoj qė tė gjithė ju East Coast-era tė jeni mirė me shėndet dhe nė shtėpi tė qetė.
Drini.
NY dje mbrėma ėshtė tronditur nga tinguj qė zakonisht mbulohen nga zhurma e ac-ve, tv-ve, a borive tė makinave. Pas 9 muajsh ky qytet do futet nė Guiness pėr rekord lindjesh
Me nga njė djalė forumistave tė zonės pa drita.
skishte gje me te poshter te flesh mes asaj vape qe ishte dje ...
na kujtuan kur iknin dritat dikur ne tirane .... po ketu ishte me keq lol .. mes vapes ...
na shkrine dhe akulloret ..kjo ishte gjeja me e tmerrshme lololol
PINK
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
une jetoj ne toronto, dhe ketu s'kishin drita per 13 ore.
Vetem ne mengjes na erdhen, dhe vetem 50% e provinces
ka drite. Akoma nuk e dime cfare mund ta kete shkaktuar, por premieri i provinces sot urdheroi qe te mos kishte pune, dhe njerezit te rrinin ne shtepi. Metroja nuk punon, as street car, ose go train. Semaforet nuk punojne te gjithe, dhe nuk e dine akoma ne qofte se kjo blackout do ndodhe prape. 140 mije minatore kane ngecur nene toke ne minat e qytetit te tyre. Disa vende nuk kane as uje as drite. Eshte kaos i vertete. Kjo s'ka nodhur ne 40 vjet ketu.
forevri si kalamon i lumtur qe pa dritat pas nje nate te dhi*mshme yeah yeay eyahPostuar mė parė nga MI CORAZON
Po forevri nuk e ka kompjuterin me tym pishe?
Scooby Dooby Do...where are you???
Ihti ke te drejte, cfare experience...une isha ne grand central area, kisha nje ore qe isha ndare me katken dhe gjith robt me telefona ne dore i shikonin pa shprese ato lodra dhe u kerkonin llogari "po puno mo te befsha t'emen puno", kaucuk i keq looool
nejse, une kalamoni i keq hypa ne atubosat e pare per jashte manhatt...se ishte shume vape, uji i ftohte po u maronte, dhe njerezit si miza nuk kishin mbarim , e konsumonin ajrin me shumiceudhetimi me i gjate ta maj mend...kam perfundu ne shpi me limuzine ama ja vlete
kshu si erdhen gjerat, kjo ishte tamam "only in ny" ta nxjerrin mallin e shpise
ihto, sa e bleve birre ti, $9 drafti? se po ja futshin me top anej birrave.......
nata e vetme ku asnji nuk pyeste per alkoolin e konsumuar rrgeve pa brown bags, hapur me shishe vere robt te shisnin dhe mend pale,..... tel qe perdoreshin ne makine, etj etj etj fytyra e vertete e new york-ut
nje nder gjerat qe askush nuk e thoshte, tmerri i nje sulmi tjeter terrorist........frika gjithnji e pranueshme, i ben njerezit me e lidhur me njeri tjetrin
kaq raporti per sot...me duket si nje aventure e vockel fare ne zhurmen e ny..po yeah do mbahet mend
pinke, kombo nje gjume qe o nene, o nene, pa endrra hic..c'kisha per te enderruar i pashe dje dal vivo...
vetem ngriti zhurma e dashur e cel qe me ne fund i erdhen valet dhe TV pastaj...hajt nje nate durohet ska gje..te shohim kujt do tja hedhin fajin ksaj radhe
Liebe! liebe, lass mich los!
ne NY hera e fundit ka qene ne 69 (shoferi i limos ishte me se i informuar per subjektin ne fjale) dhe shume me e keqe se ketu
te keqen e policave thuaj, te NY, si shpirt jane, civile apo me uniforma ne cdo cep i kishe si rrusha (apo su shkojne uniformat mmmmmm) ne cdo semafor....e cdo cep i kishe gati..per cdo rast
nejse, ketu metroja nu punon, trenat nga out of state me rralle, jo te gjithe kae drita por te gjithe kane uje..dhe sot do te jete nje nga ditet me te nxehta kenej....
mayori tha qe canada donte energji, dhe NY si shume bujar qe shte (zor te besohet po hajt meqe e thote ai) i dha ca si shume aq sa iu pre rrisku i vet....
Liebe! liebe, lass mich los!
Shoh qė paskeni bėrė qejf.Postuar mė parė nga forever
...kam perfundu ne shpi me limuzine ama ja vlete![]()
nata ne ny
ny, 2
Krijoni Kontakt