Pershendetje.Ini si ini mire ini mire dukeni mashalla ne ketej nga ny sikur na bekon zoti per te keqija lol nesje kalofshi mire viva new york.
Pershendetje.Ini si ini mire ini mire dukeni mashalla ne ketej nga ny sikur na bekon zoti per te keqija lol nesje kalofshi mire viva new york.
Jetoje jeten sipas kohes.
Forever...do me na bo xheloz tashi apo si eshte puna
Anywayz, ia kalofshi mire rruges andej nga do shkoni...se une neser ne pune me tren do shkoj![]()
Summertime baby!
Note: Forever perton te futet me nofken e saj, keshtu qe po shkruaj une perfaqesuesja zyrtare. Faleminderit per mirekuptimin, ankesat ne privat ju lutem. Nderime, Kuqja!
Forevri i thote Ihtit: Si te te vije!
![]()
oh ihto cti bejme
kur u ndame keshtu na rane.
ska si ny o popull.
forever do shkosh nga do shkosh ktu do perfundosh.
te presim me krahe hapur.
Ndryshuar për herë të fundit nga Jola : 29-07-2003 më 13:40
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
Kush mund te me thote si eshte NY ne gusht dhe a ja vlen me shume me e vizitu ne kete periudhe apo per krishtlindje?
Tjeter, prej gjithe ketyre lavdeve qe i thurni NY a ka mundesi te me rendisni (dhe kerkesa eshte serioze) ato aktivitete qe nuk duhen humb ne NY?
-Xhol, mirnjohese.
ny ja vlen te vizitohet ne cdo stine. te ishte per mua do e vizitoja ne gusht se ka me pak vizitor e turista, me e lehte per te levizur e per te para ndonje gje te hajrit. per krishlindje ny eshte bukur se e mbushin me drita qe te vezullojne syte po pastaj eshte ftohte ka aq shume njerez dhe cmimet me shtrenjte.
aktivitete ku tja filloj un vetem te ecesh neper manhattan eshte nje aktivitet me vete, pastaj nuk duhen harruar muzete e shumte, central park, broadway, clubs and bars etj etj
ti psh do te kesh nje experience komplet ndryshe te ny nga un apo tjere si un qe jetojme ketu... ti do vish dy tre dit per vizit do shohesh cke per te pare po dinamika e ny nuk thithet per 2/3 dit. te keshilloj te rrish te pakten nje jave qe te kesh kohe ne dispozicion a good tour guide (megjithse ny eshte i lehte per tu naviguar) and a weekly metrocard will be ur best friend in ny.
nejse sidoqoft na shkruaj e te tregojme detaje e hollesi tjera.
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
Katana te falenderoj per pergjigjen e shpejte.
Ne fakt une do qendroj te pakten per tre jave, por njekohesisht edhe do punoj ndaj me duhet ta rregulloj kohen mire e te shfrytezoj pasditet dhe fundjavat.
Tour guide? Keta i merr individualisht apo funksionojne ne grupe?
Kam degjuar aq shume per NY dhe kam aq deshire ta shoh sa dua te marr c'eshte e mundur prej atje. Nuk dua te me kaloje sekondi ne gjume.
Arbeta , zakonisht ne Gusht NY eshte i nxehte dhe me lageshtire megjithese kete vit nuk ka ber aq nxehte . Une nuk e di shijet dhe deshirat tende , sepse cdo njeri ka qejfet dhe interesat e veta ( psh une kur shkoj per pushime nuk me intereson shume te shetis neper qytet per "sightseeing " , dua thjesht te ket plazh te paster dhe me interesojne baret dhe restorantet me te mire ) .
Megjithate ki parasysh disa gjera te vogla si per shembull mos levis shume me taksi perdor subwayn e cila shkon ne cdo qoshe .
Zakonisht turistet visitonje patjeter "Statujen e lirise " dhe "Empire State building " kjo e fundit ka dhe nje tarrace vrojtuese nga e cila mund te shofesh nga siper te gjithe NY . Gjithashtu mund te kryesh nje udhetim neper manhatten me "tour bus " ose me anije reth 3 ore verdalle New Yorkut .
Pastaj ke "central park " , metropolian museum of art , bronx zoo , acquarium in coney island , sheshet si time square , uniun square etj , bars , clubs dhe restorante nga me te ndryshmet bile dhe muzike shqip po te ka marre malli . Nqs ka ndonje gje qe ty te intereson me shume na thuaj .
hi
taulant krto i di mne po kete muzuken shqip ku ma ke te lutem jo per gje po nuk kam me pervec idealit qe eshte cop cop
anyway si po ja kalon ti ? c thote puna?
let me know about this alb music thing
byeeeeeeeeeeeee
jam s jam e mir, jam s jam e mire dhe ne jam e mire jam per veten time
Une me grupin tim te " pleqve me dhemb " kendojme per nate pasi pime nga disa dopjo rraki kshu qe po deshe bujrum .
Puna shtyhet mire , dhe vera po kalon bukur megjithese se shpejti do filloj shkollen perseri . Ti c ben , c kemi ndonje te re .
Ne fakt tani vetem ideali ka mbetur por ne qofte se shkon kur kendon Aurela shtyhet , diteve te tjera harroje . Me duket se pas nja 3 javesh ka nje party shqiptare si tipi i asaj ku jemi takuar njer rastesiht nqs e mban mend , kshu pra befshi sa me shume qejf .
Krijoni Kontakt