Close
Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 170
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    S'lat jevg e arrixhi pa qeras e pa ftuar neper part(y)ies e po beni qametin se thashe " a te vij edhe une?" ...
    Hë se do m'bini n'dor, po hë!
    Where does a thought go when it's forgotten?

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Ju u ka bo gjaku guiness spo vij ksaj radhe un se kam lon alkolin

ps : kush e shpiku turnin e dyte mer ja q......rrofsha syt ishalla
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

me nder qofsh
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    5-ish THai perfecto

corazon je me se e lutur te na nderosh me presencen tende nese fut djallin ne shishe te guinnes apo te merlotit. se per ti boshatisur shquhemi neve, lol (nejse mo ato qe pijn se une jan ne diete.)

si banorja me e vjeter e ny me takon mua te bej ftesat kshq korazon po te thon keto JO te kam thene une po , se si plake e lagjes kam te drejten e ftesave(overide and veto their decision) sa rendesi qe i jap vetes (vetem per ty corazon)

ta beni nje cerre e me lini mesazh se nuk pergjigjem se kam lene takim me njonin (ne gjume) .
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Corazono...ty po ta bejme order "to go" lol lol!
    Ok pra...per fat te keq, shume te keq, Princin nuk do e kemi mes nesh : ka sherr me nji indjan se e kishte shajte nga lopa.
    Po te na vije Toro mire do jete...po ai osht bo i zorshem shume kohet e fundit...tuu bizi
    Summertime baby!

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Gracias senorita ( per katanen) , sa per "to go"... ahh mos me rrafsh ne dore ti "Iht gjirokastriti" qe lidh gjysmen e lekut me litar ..
    Where does a thought go when it's forgotten?

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Kur te vish ktu ti, permys do e kthejme (ca te kthejme permys eshte shprehja) "Iht gjirokastriti" me Katanen.

Kto kohet e fundit ndihem shume gjirokastrit...po jo per pune te gjyslekshit.
    Summertime baby!

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Postuar më parë nga forever
    torce e nxore koken me ne fund? po cte dogji me shume, kthimi tek partia apo apo ta varin me xhexhkat anej? hajt se ke edhe late fee payments ti per mungessa per te paguar loool
    pastaj ti si me i vjeter (he has expired!!!) ke lind me yll ne balle apo je grek ti harrova una...

princi, o gjalle, nrysho lekurat edhe nicket se ska ca beje, eshte konfuz (romantik) per momentin, sec me dedikon ca kenge anej nga muzika e zgjedhur mua, do me m'prish menjen , haron qe une e kam pare dal vivo nuk kom ca me shpresue me looool

tani te futem ne teme un: ju pellumbat e mi qe ju dua ne menyra krejt te ndryshme dhe per arsye krrejt te ndryshme (per mos fol per sasine loool): boll me ngroft e ftohte.e lagu s'e lagu..kuqke, mos e ngacmo macen se ky bon gjasme qe s'ngrofet nga ana tjeter si mace qe eshte vetem do me u shellue ne diell edhe me tund bishtin gjithe diten e perendise,
    ti mace...per cil re e kishe fjalen? eshte e gjitha relative......
    pastaj kush ta ka dhene nojhere rolin e organizatorit qe po hiqesh kaq modest? ti mor daj e ke mendjen tek birra gjithe diten..dhe na gjen ca kotece ku errsira e mbulon cilesine e lokalit, eben te duket me e bukur

pas diskutimesh te frytshme, mua qe sme hiqet menja nga ai veni ne minesota ku hengra very very hot spicey chinese, m'ka shkuar per te njejten cilesi te mire ushqimi..per dreke apo darke gjejeni vete..eshte thai ksaj radhe, location eshte afer metrose, cilesia shume e mire dhe ben per xhpeat tane te shpuar:

Lemongrass Grill
    Thai

138 E 34th St, New York 10016

Phone: 212-213-3317
    kush ka probleme shendetsore me spicey te marre buke me vete, dhe atje te na beje muhabet
    meqe torro tha piss milet, merrni ca shampo me vete ta lajme ate djale rruges se ujin e kemi pa leke looool
    P.S.
    RSVP ju lutemi npmj zhapikut loool

Kjo adresa eshte perballe punes time.....E sheh ti ca maskarenjsh, keta do hane e do pijjne tu bo qyfyre si punoj une.......Ishalla po me vjen ndonji ajo Heidi fotomodelja per te bo prove ndonji rrobe, tua u paraqes si dashnoren time...
    "Who is John Galt?"

Perjashtuar Maska e KunotaForevres
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    9
    Shqip !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jola : 09-08-2003 më 19:12

i/e regjistruar Maska e forever
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    396
    Postuar më parë nga Toro
    Kjo adresa eshte perballe punes time.....E sheh ti ca maskarenjsh, keta do hane e do pijjne tu bo qyfyre si punoj une.......Ishalla po me vjen ndonji ajo Heidi fotomodelja per te bo prove ndonji rrobe, tua u paraqes si dashnoren time...
    e shof e qazimo e shof...popull i keq q*esh me dhimjen tate lool

ajo heidi si i bo provat qazimo, nudce? ke noi vrime ke muri mrapa piktures tiqe e shef? hajt thuji shoqnise se per koken tate nuk i thom gje...si u bo ajo puna e lezbos? ke nerru gje akoma?

ti ftyre, se mos e le punen nje cike me heret apo do te te morim prej leckash? ta sjell ate copen per fustan me vete une?

kunote, vdeksha une per ty sa te du...mos ma pri vrullin, po s'fola per ty une, me mbeten gjith'historite pa personazh kryesor!!!

ika une te filloje pergatitjet per takim partie...macka te lutem eja nja gjys ore me para, se.....kom ca porosi sekrete (ti them ne vesh)...... do shtrojme tavolinen dmth......
    Ndryshuar për herë të fundit nga forever : 09-08-2003 më 13:08
    Liebe! liebe, lass mich los!

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Hajt se *****/motin e paskena si shpirt sot!
    shinte binte binte shinte...

Vallahi shume "early birds" jeni...si ere del robi per darke qe n 5 pasdite!
    Po s'kam c'ju bej se jam minoritet ket rradhe, edhe nuk me ka force zeri.
    Forever...ku me ardhe me heret se 5 mer jahu!!!

Kujtohuni te mbani nje gazete "intervista" ne dore, se u bo kohe pa u taku edhe mbase jena harru
    Summertime baby!

Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Familja Ndreu
    Nga CEZARND në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 09-01-2010, 00:53
  2. Kullat e Thethit ne rezidenca turistike
    Nga BvizioN në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-03-2007, 07:26
  3. Gjykata: Të shemben kullat "Hawai"
    Nga Genti^Itali në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 27-10-2004, 10:52
  4. Zbulohen eshtrat e humbura të Isa Boletinit
    Nga Hyllien në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-09-2004, 02:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •