Close
Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 170
    i/e regjistruar Maska e forever
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    396
    lemsh the ti sale? lemsh ishte kjo..perderisa NY ben pjese ne NAmerica...

pastaj, hajt mo, si tipa te shkathet qe jemi ne, hidhena se knej anej

Ty nga te kemi o xhan?

katka...cfare fati! me bere te ndjehem speciale!!! Ja arrite dhe ti mashtrimit tend te madh loool mire qe kish ardh shnosh ne shpi..ajo tjetra eshte nxire me eshte nxire? i ke vu kos gjithe naten e?

Toro.....lol...I'm glad I'm not you either, man...loooool bcs that was rrrrrrrrrrudde
    si je ti buddy? hangin' in there? do e pime nje gote per shnetin tone dhe te dites se re qe agoi?

hajt tashi, me kujdes te gjitheve..dite e re kismet i ri
    Liebe! liebe, lass mich los!

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    ditari i nje dite pa drite....

bayern ja hyp subwayt me shku ne pune ora 3 pm bayern vishet me kallare si gjithmone edhe merr orarin e punes duke u pergjigj telefonave

Ora 4:04 pm (pacific time)
    Papritur fiken dritat e lobbyt te hotelit .. ndizet fire alarm edhe telefoni spunote..
    bej me marr fire department ne tel..spunote as teli ..marr celin tim edhe ai m*t spunote..i marr bjondes lindsday telin ..as asaj si punote..celulari flas...
    dal te dera hotelit pys njonin edhe marr vesh qe ka ndodhur mrekullia....NYC edhe komplet east side jane pa drita.....me kish marre malli ore ..
    ankthi shtohet ..njerzit mundohen me hy ne hotel..un sdij kush dhoma jan bosh edhe behet rremuje..damn computers ..edhe m*utin do e bejne online ndonjedite keta amerikanet.....edhe sii perfundim order nji pizza vjer ajo me brimin ala te njome...edhe salca ishte thartu ..e hongra nga halli skisha cte beja..
    me vone rruget u mbushen me njerez persembari..drug dealers ...b*tches...nypd cops etj etj ...une ne hotel si trim me nji magnum 44 te sirtari per rast maskash ..vje ora 11 kur mua me bie te lej punen...damn f*cked luck..sparaqitet ndrrusi edhe bayern eshte i detyruar te qendroje edhe 8 ore te tjera...noten sut e kuq edhe koka si plonc ...e kam terhek noten zvarre edhe mas 18 oresh pun e torture i got home....
    fjeta ca edhe pastaj ne home 2 compi..
    pershendetje padritave te ny...
    na rane kullat na hoqen korentin por ama
    sa te kemi starbucks edhe mcdonalds sna rruhet per njeri...
    savyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Ku je ti Bayern???
    Where does a thought go when it's forgotten?

i larguar Maska e glaukus 001
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    581

Arrow 30 sek Reklame

Ajde teme ajde !
    Rri ne e lexo titullin patriotik e mendo se kushedi c'fjalime force o lexonim e si do e canim bllokaden e frikes...
    Ja dhe ca vargje per NY se si shum po vuan kohet e fundit:

Kullat ran' po ne qendrojm
    dritat shkojn por ne jetojm'
    fatkeqsite s'na ndahen as ne gusht e shtator
    kryeqyteti botes jeton nen terr-or.

po pra Party muhabeti...
    ciao

i/e regjistruar Maska e ELIO
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    18
    Hi all ckemi si kaloni e shtyni ndopak ja pra beri vaki qe edhe ne usa te ikin dritat turp me ju thene atyre ne shqiperi sju besohet kurre vetem te kisha nje kamera ti filmoje njerizit ne brooklyn bridge duke ec nejse nje nate ishte cs me i be.LATER
    Jetoje jeten sipas kohes.

i/e regjistruar Maska e forever
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    396
    elio,
    te kane mesuar te vesh pika e presje ty xhan kur shkruan? pastaj, po motoja jote ku hyn"jetoje jeten sipas kohes" apo "beni si them une mos beni si bej une"

bayern..that's bad buddy, vetme historia jote e trishtueshme, nesje..ai "Shrek"-u sme bente mua, se e kam sistem amerikan, kshu qe ty te ka ngel me na ftu ne shpi qe ta shof edhe une se po vdes..apo s'ke dhe ditelindjen tani afer ti, hese te vijme me nje torte te nisur dhe me nje cope leter" erdhem po s'te gjetem, torten e hengrem vete" looool

Toro, danke schon...it was good
    Liebe! liebe, lass mich los!

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Ja pra Amerika.....Ju kishte marre malli per nje cike Shqiperi.....pa uje e pa drita.....jua u beri dhurate Amerika per 24-30 ore.....U bo Nu Jorku si Tirona......Dirty and dark.......Po si nujorkeza e mbajtem veten ama.....Panik nuk kish...Civila dolen dhe rregullonin trafikun.........Nuk pati shume vjedhje si ne Detroit.....Abuzime me cmimet e ushqimeve nuk kishte.....Njerezit ndihmonin njeri tjetrin duke u ofruar free rides per ti kaluar ne Queens ose Brooklyn......

Nejse......
    Une ja kalova shume mire ne black-out......Ne shtepi shkova si zakonisht ne 8 te darkes...Loza poker nen driten e qirinjve dhe te henes......te nesermen nuk kishte pune.....ja kercita nje plazhi per 7 pale qejfe......Ishalla po bo dhe javes tjeter blackout.......lol

Te jetosh nje blackout ne NYC eshte nje eksperience jete qe ndodh njehere ne 30 vjet. Pas Shqiperise se 1990-91, Shqiperise se 1997, 11 shtatorit 2001, blackout ne NYC 2003 eshte nje ngjarje unike per jeten e nje njeriu. I kam jetuar nga afer te gjitha ( pervec 1997)...
    "Who is John Galt?"

syth
    Anëtarësuar
    07-08-2003
    Vendndodhja
    n'dege maji
    Postime
    47

E enjtja (dhe e premtja)

Epo c'paskeni qene o njerez! O do me hiqni mallin e shq-se o ska huh?! Vjen tjetri me idene per te harruar cbehet atje tej po ku te lini ju!

Sa per dijeni Toro nuk jam fare e eksituar qe mora pjese ne kete so called "nje here ne 30 vjet event". Fare, po fare, fare. Dhe nuk eshte e vertete qe njerzit nuk panikuan, te pakten per syte e mij.

Dhe nuk eshte e vertete qe njerzit nuk perfituan. Kam ndenjur per 30 min duke pritur nje taxi te premten ne mengjes dhe te gjithe qe ndalonin thoshin (me ate aksentin spanjoll) "how much you pay?" Dhe une prej inatit nuk i merrja, kuptohet kjo me kushtoi pritje me ore te tera neper stacione autobuzash. Kembet nuk funksiononin me prej zbritjes se shkalleve te nje dite me pare dhe ecjes prej 1.5 per te mberrit ne shtepi.

Ajo qe me shokoi mua ishte se si ka mundesi qe nje vend gjigand si ky te pezulloje gjithshka ne te qinten e sekondit. Te pakten une prisja qe te kishte nje plan B. Ku di une, ata njerzit te shtrire ne rruge ashtu si gjynaf.

Oh e vetmja kenaqsi ishte te shikoje prap qiell me yje, se kete sma kishin zene syte ketu... edhe te shikoje muzike live me njerzit qe kercenin ne park duke u gdhire e premtja. Dukej sikur njerzit ishin liruar nga zinxhiret dhe njujorkezet po kenaqeshin madje tek alkoli derdhej lume dhe marjuana i kishte turbulluar embel mendjet.

e mira e te mireve Maska e fabi
    Anëtarësuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    101
    me erdhi shuk keq qe ate dit qe iken dritat isha ne florida, jo per gje po desha ta perjetoja dhe un ate dit ketu si gjithe te tjeret disa thon was fun disa thon was tmerr nuk di ke te besoj
    jam s jam e mir, jam s jam e mire dhe ne jam e mire jam per veten time

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966

Blackout

Ma ra ne dore kjo pamje nga sateliti (tashi prej verteti apo jo uke e di)
    E pashe edhe veten time tape me i qoshe rruge
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Summertime baby!

Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Familja Ndreu
    Nga CEZARND në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 09-01-2010, 00:53
  2. Kullat e Thethit ne rezidenca turistike
    Nga BvizioN në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-03-2007, 07:26
  3. Gjykata: Të shemben kullat "Hawai"
    Nga Genti^Itali në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 27-10-2004, 10:52
  4. Zbulohen eshtrat e humbura të Isa Boletinit
    Nga Hyllien në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-09-2004, 02:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •