Close
Faqja 21 prej 270 FillimFillim ... 1119202122233171121 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 2693
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Sugjerim

Ju pershendes:

Problemi qe te ka lindur vertet eshte bere nje nga zgjidhjet e kohes me kartat video apo ato te bashkengjitura me karte tv. Odeoni po mundohet te jape nje zgjidhje. Ne treg qarkullojne mjaft karta televizive por ajo qe te intereson ty eshte nje karte tv e bashkangjitur me karte video. Une vete perdor nje karte me kete emer Leadtek 900dpi qe luan te dy funksionet ate te konvertimit dhe marrjes se sinjalit. difekti i kesaj karte qe une posedoj eshte se do nje mjeshter te vertet ta instaloje pasi eshte mjaft mistrece me driver-at. Perparesite e kesaj karte jane nje amplifikim sinjali i shkelqyer, teleteks, Mbartese e te gjithave sistemeve si NTSC, PAL, PAL/SECAM, AUTO, Sound BG/DK, Njeh te dy sistemet sound ate 5.0 Mhz dhe 6.5Mhz. Normalisht kjo karte ka input signal. output signal, gjithashtu posedon dhe programin Feniks mjaft i shkelqyer per modifikime ne video, por i veshtire ne perdorim. Nejse une mendoj ti referohesh dhe nje kopetenti mbi karten qe une them pasi vertet eshte nje mistrece karte ne instalim. Ah se harrova karta Leadtek ka efekte pa mbarim te cilat as sot une sja di te gjitha.

Sa per cmimin une e kam blere 140 euro ne shqiperi ka edhe me te lira 100 euro por kane nje cilesi figure mizerabel, Te sugjeroj qe ta blesh me te drejte kthimi, nese ste pelqen cilesia per cdo karte qe do blesh.

Bogdan Chmielnicki Maska e antares
    Anėtarėsuar
    19-08-2004
    Vendndodhja
    Ukraine
    Postime
    880
    Ndoshta Sound Forge 7. Po une do te te propozoja jo formatin mp3 po ogg qe eshte me i mire dhe ka mundesi ti takoje e ardhmja (cilesia eshte afersisht 128 kbps mp3 = 80 kbps ogg). Dhe si program Besweet qe eshte nje program falas universal dhe ua merr ne kthese te gjithe konvertoreve me pagese.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    Me ne fund vendosa te marr nje karte WINFAST TV USB II ,. Tani nuk me mbetet ta instaloj dhe me pas te eksperimentoj. Shpresoj te mos me dalin probleme ne instalim. Falenderoj Ardin, Benin dhe Odeonin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796

Kam humbur kėngėt nė Real Player

para ca ditesh nuk me hapej real player dhe sot qe u hap jan zhdukur te GJITHA kenget!
    ka ndo nje menyr ku mundem ti gjej prap ato kenge apo i humba fare??

i/e larguar Maska e _BoOtYlIcIoUs_
    Anėtarėsuar
    12-06-2004
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    43
    me duket se i ke humbur fare. po provo njeher ta besh computer restore tek dita para se ti humbje dhe mbase bejne prap

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Program pėr pėrpunimin e kėngėve (DJ, Remix)

pershendetje...

nese dikush meret pak me profesionalisht me punen e DJ, le te me tregoj cilet programe i perdor aktualisht dhe a jane te mira per funksion...

pune e DJ, e beje sa per hobin...e pelqej shume...

PS:
    Une perdor disa programe por ato jane te limitizuar keshtu qe nuk mund t'i mar te gjitha nga webi, dmth ndonje program te mire per DJ, por qe mund te beje download FREE...

Flm, qe do me ndihmoni...sepse e dije se do me ndihmoni....
    My silence doesn't mean I am gone!

Bogdan Chmielnicki Maska e antares
    Anėtarėsuar
    19-08-2004
    Vendndodhja
    Ukraine
    Postime
    880
    Per te bere te njejten gje sot ka nje numer te madh programesh..... Nuk eshte kusht qe duhet P4 bile edhe P3 800 e ben per bukuri ate pune (vetem nese do te besh enkodim ne real-time). Rezolucioni dhe thellesia e ngjyrave eprseri nuk kane ndonje rendesi se ketu kemi te bejme me nje proces qe do disk dhe fuqi llogaritest pra procesor!
    Formatet e daljes jane pak te prapambetura se sot perdoren gjeresisht xvid, divx 5.2.x vp62 h.264 etj etj Per zerin keshillohet formati ogg nje nga me te miret ne qarkullim ndersa si konteiner "matroska" qe eshte ne gjendje te mbaje shume "streems" p.sh. 1 video 3 audio 4 subs etj
    Sigurisht zgjidhjet jane te pafundme. Une me nje kombinim te tille mkv., vp62., ogg. kam arritur te fus 3 ore film me cilesi gati svcd ne jne cd te vetme!
    Dhe kjo me nje komp. mjaft me te dobet se sa ai i pershkruari (kuptohet qe duhen 24 ore pune intensive te komp. per enkodim!).

Dj Visi Maska e shqiptari02
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    192

programe per Dk

Citim Postuar mė parė nga Davius
    pershendetje...

nese dikush meret pak me profesionalisht me punen e DJ, le te me tregoj cilet programe i perdor aktualisht dhe a jane te mira per funksion...

pune e DJ, e beje sa per hobin...e pelqej shume...

PS:
    Une perdor disa programe por ato jane te limitizuar keshtu qe nuk mund t'i mar te gjitha nga webi, dmth ndonje program te mire per DJ, por qe mund te beje download FREE...

Flm, qe do me ndihmoni...sepse e dije se do me ndihmoni....

Une perdor programin Atomixmp3 qe mund ta downloadesh falas nga www.atomixmp3.com. gjithashtu nje program tjeter eshte Mixvibes Pro 5 une e kam por nuk me punon mire tani sepse kur e kam bere crak kane qe dy versione te ndryshme por te perngjashme

Tani eshte nje program i ri i Atomixmp3 qe quhet Virtual Dj eshte shume i mire por nuk po mund te gjej file crack per kete program nuk e di neqofte se do na ndihmoje ndokush ketu per te gjetur crack te Virtual Dj versioni 2.02

See ya
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 27-04-2006 mė 21:09
    Opinion is like ass.. Everybody has one!

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Traktor DJ qe eshte lehtesisht i manipulueshem dhe..

Final Scratch (qe eshte nje bombe e vertete, per miksim !!) po ne kete rast te duhet jo vetem serial (qe mund te gjehet kollaj) por edhe hardware-i i duhur per ta perdorur
    Prektora

i/e regjistruar Maska e JoN_BoY_nYc
    Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    9
    ACID PRO 4.0 per mendimin tim eshte nder programet me te mira si per editim ,mix edhe krijim te muzikes. Eshte ne te njejten familje me sound fourge me duket, por nga pervoja personale eshte me i avancuar. Ndoshta nje cik komlpeks por me kalimin e kohes mund tia marresh doren. Per ta blere eshte reth 400 dollare.!!. por kushte eshte i interesuar une disponoj si crack edhe full version (for free of course)..

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •