Close
Faqja 218 prej 270 FillimFillim ... 118168208216217218219220228268 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,171 deri 2,180 prej 2693
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Ajo qe nuk kuptoj une eshte se ju ne kete tem benei pjesmarrje per te bere chat apo per te dhene mendimin tuaj per ate cka dini ne menyr qe te interesuarit ti jeni me te dobishem.
    Ore googlin e dim ne skemi nevoj te na e thoni ju, ju nese dini flisni per temen nese nuk dini heshtja ju bene me te zgjuar se sa nje dallavere e hedhur ketu kot pa motiv...
    Me duket qe me duhet te japė njė pėrgjigje sepse e shoh te arsyeshme
    Po te doja chat ka vende kėtu ne forum
    Ka disa te rinj qe zgjidhjen e problemit te tyre e kane shume te lehte dhe shume te thjeshte sa qe me njė kėrkim e gjejnė.
    Shembull:
    me fal a mund te me sjarosh edhe dicka nqs nuk e ke problem..te cila nga keto opsione te bej klik qe mund ta bej...
    1.capture video
    2.edit movie
    3.finish movie
    Mos duhet te fillojmė nga hapat e pare kėtu pėr shpjegime sepse pėr ēdo program nevojitet ose pėrvoja ose njohuria ose KURSI.

PS Pa keqkuptime dhe ofendime
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Ajo qe nuk kuptoj une eshte se ju ne kete tem benei pjesmarrje per te bere chat apo per te dhene mendimin tuaj per ate cka dini ne menyr qe te interesuarit ti jeni me te dobishem.
    Ore googlin e dim ne skemi nevoj te na e thoni ju, ju nese dini flisni per temen nese nuk dini heshtja ju bene me te zgjuar se sa nje dallavere e hedhur ketu kot pa motiv...

ah kete se pasna dite, po dufka me ba Kurse Leksione per te mesuar si te editojm video !!!! me fal po a e ke iden sa puna dot duhej per keto ? ne cilin forum ne bot dot fitosh njohurin me mir se sa te drejtohesh ne google per tutoriale a e shikon pytjen se si esht ber a jo. Ketu mund te jep secili spjegime zgjidhje teknike probleme qe has secili ne qfardo profesioni qoft por jo te nisim tutoriale prej A se.
    Mund te bej dikush nje tutorial se si te bejm nje gje specifike por jo se si te behemi dizajner, hej ky esht art fundi nuk i shihet qare ska pa u googluar e mesuar.
    Jam i sigurt qe nese dot ndalet mir hapsi temes me mendu zgjidhja me e mira do te ishte google apo youtube etj, nese nuk esht i mire me gjuh angleze ekziston nje googletranslate qe mir sdo e perkthej por ni perqindje te madhe do ta perkthej sa per te mesuar ate qe don, kuptohet nese e shoqeron vullneti per te mesuar

i/e regjistruar Maska e DMC Babloki
    Anėtarėsuar
    10-11-2009
    Postime
    58

Program per konvertim

Kerkoj nje program qe te mund te konvertoj video te DVD-s

Videoja eshte rreth 35 min e nuk po mund te konvertoi te teren.

Kush di ndonja program le te me lajmroi.

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga DMC Babloki Lexo Postimin

Nje program qe me zuri syri kto dite eshte : Video Convert Premier v10.0.0.2010

· Convert to AVI, DVD, VCD, SVCD, MPEG, MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4, RM, RMVB, WMV, etc
    · Preview videos directly in interface.
    · Convert your movies in batch mode
    · Split videos into small pieces
    · Burn videos in DVD
    · Select DVD burning templates
    · Customizable video screen size, audio/video bit rate, frame rate And much more!
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Citim Postuar mė parė nga DMC Babloki Lexo Postimin

http://www.xilisoft.com/dvd-ripper.html

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-03-2010
    Postime
    43
    sja kam iden fare ketij forumi..a me nidhmon dot njerti se si te postoj nje teme ?

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Pa ofendime edhe une por pyetja ne fillim fare nga forumisti eshte bere kush eshte ndonje program qe ben X pune, dhe i eshte dhene pergjigje movie capture vdeo ose adobe premier. Forumisti pasi mori pergjigje per pyetjen e pare kerkonte tutoriale dhe ne nga eksperienca jone pjesen me te madhe te pergjigjeve dhe mesimeve e kemi marre ne googel si cdo njeri tjeter ne kete bote. Tashi google nuk eshte as fjale as site i ndaluar keshtu qe mos e merr per shume kur ne ndonjehere themi drejtohu ne google sepse atje gjen gjera te ilustruara me fotografi. Nga anet time i thone jane lopka fare

Gjithe te mirat te gjitheve
    have a little faith!!!

ulead video studio disi keshtu quhet mbaron me plus 11

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-05-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    26

Si te shkepus foto nga video???

Ju lutem kush me ndihmon se e kam urgjente...kam 1 dvd qe kam filmuar dicka dhe dua te shkepus disa foto nga video..si mund ose me ca programi???

Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •