Adobe Premium
shum program i mir eshte
te preferoj ta marresh ate
Adobe Premium
shum program i mir eshte
te preferoj ta marresh ate
Shkrirje e videos me audion ne nje skedar.
123 audio video merger 1.00
http://www.softpedia.com/progDownloa...oad-10924.html
(klik ne softpedia mirror US)
E hap programin.Klik file dhe klik add video.Fut videon pa ze.
Klik perseri File/add audio dhe futet zeri.
Pastaj klik file dhe klik merge.
Nqs pas bashkimit te videos me audion,zeri nuk shkon mire me videon i ben sinkronizim me programin me poshte.
Sinkronizim i videos me audion.
http://www.weqsoft.com/audio-video-synchronizer.htm
Sinkronizim audio me video e ben edhe me vlc.
Hap vlc,fut videon klik ne tools/track sinkronizim.
Aty klik nen audio video duke rritur sekondat ne plus,nqs zeri eshte mbrapa,ose duke zbritur sekondat ne minus psh -3,4 s nqs zeri eshte perpara,del me shpejt se sa duhet dhe
ben qe zeri te shfaqet me pak vonese qe te perputhet me sequencat ne video.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
ben edhe ajo oshte nje zgjidhje por kur i shkri te dyjat me humb kualiteti i vidos , kam nje pyetje per ty : a mund te jet problemi vetem ne program apo edhe tek pc-ja ime ?
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Kjo pyetje eshte bere edhe njehere ne forum,identike e njejta pyetje dhe kam dhene pergjigje me figura per programin AVS.Nuk po e gjej se ku eshte.
Ketu eshte nje tutorial.
http://posta.albasoul.net/showthread.php?t=109057
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 20-10-2009 mė 19:58
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Shiko te figura ne AVS sekondat siper videos te figura e fundit ne video.
Eshte 19sek.Audio mbaron te figura e katert dhe zgjat 19 sek.
Te dyja ne kohe,audio dhe video zgjasin 19sek.
Videon qe do krijosh e ke shume shume te shkurter 19 sek,edhe audio qe eshte fut eshte 19 sek.
Te skedari kenges hotel kalifornia klik i djathte dhe properties.Shiko sa eshte madhesia ne mb,ose kb.A eshte kenga e plote.kenga e plote zgjat diku 4 minuta.Vlera ne mb mund te jete diku 3 ose 4 ose 5 mb
Ose kengen si skedar e ke keq ne madhesi shume te vogel disa kilobajt(kb),ose e ke prishur poshte ne program kur ke futur audion ke levizur markusin audio,terhequr majtas per ta barazuar me kornizen e fundit ne video.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 20-10-2009 mė 22:32
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
ben mbarova pune, problemi ishte tek pc-ja ime , provova te njejtin program ne nje pc tjeter punonte shkelqyeshem .Sidoqoft flm shume nga ana jote.
Tema mund te mbyllet.
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
mund te me ndihmoj ndokush cfare formati ti kthej vidjot avi, per ti pare ne dvd player?? dhe cfare programi me nevojitet??
ju lutem me jepni ndonje ndihme.
flm .![]()
Pershendetje te nderuar...
Kam nje pyetje, po i bie shkurt ....a ka ndonje program qe e ben te mundur largimin e tekstit nga muzika, do te thot nje keng me e tranformu ne instrumental.nese dini kush me jepni nje pergjigje
flm shume
Kerko se eshte nji teme ktu ne forum , po sbesoj te gjesh ate qe kerkon se nuk ekziston , ka programe qe e hqein pjeserisht.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Krijoni Kontakt