Close
Faqja 157 prej 270 FillimFillim ... 57107147155156157158159167207257 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,561 deri 1,570 prej 2693
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Mendoje nje video si nje bashkesi kornizash me imazh brenda me numer total mijera.Cdo kornize me pamjen brenda eshte rezultat i punes se grafik kartes dhe procesorit.1 cope video rreth 50 minuta ne web mund te kete madhesi rreth 200 mb mesatarisht,per ate madhesi kornize te real playerit ne web.
    Ka dy probleme:
    1.Fuqite procesuse te videokartes dhe procesorit.
    2.Rrjeti.
    Te regjistrosh njekohsisht video nga ajo adrese qe ke dhene me rreth 30 video tutoriale do te thote te hapesh 30 sesione regjistrimi njekohsisht,30 dritare te programit regjistrues ku cdo dritare programi te regjistroje videon qe jepet ne nje link.Nuk di te ekzistoje ndonje program i tille....pervec kesaj kjo do shkaktoje nje ngarkese shume te madhe ne windows,ram,ne procesor dhe vieokarte.Pasoja,ekrani do ngrije dhe windowsi do pesoje krash pasi nuk e perballon dot ngarkesen.
    Per sa i takon rrjetit,pamvarsisht se lidhjen e ke DSL brodbend,hapja e 30 dritareve programi regjistrimi te pavarura ku cdo dritare regjistron nje video,do te thote 30 lidhje te ndryshme njekohsisht me serverin qe do shkaktoje nje ulje shume te madhe se shpejtesise se paketave.Beji llogarine 30 video qe luhen njekohsisht dhe regjistrohen njekohsisht do ule shpejtsine nga 1000kb/sek pjestim per 30 = 33kb sek pra lidhje e internetit nuk do jete me brodbend por dial up.Ajo qe do ndodhe eshte videot do luhen per disa sek dhe do kete ngecje,pasi shpejtesia eshte ulur shume.
    Nuk ka sesi qe nje program te regjistroje videon komplet pernjehere nqs nuk jane futur paketat e komplet videos ne kompjuter.
    Videot qe te gjithe shikojme ne web,youtube,google video,metacafe video etj
    jane streaming videos qe do te thote kur ti shikon 10 sek e para te videos,serveri dergon nje tufe paketash per 10 sekondat e dyta.Kur ti shikon 10 sekondat e dyta video,serveri dergon pakon per sekondat 20-30 te videos e keshtu me rradhe.
    Programet regjistrus te videos jane thjesht kopjues.Ato shikojne cfare video luhet ne ekran dhe regjistrojne ne ate moment videon.Nuk ka sesi qe nje program regjistrus te regjistroje ne sekonde nje video ne web,per aq kohe sa nje pjese paketash te videos nuk kane ardhur akoma ne kompjuter nga serveri.Kjo kufizohet nga shpejtesia e kalimit te materialit nga serveri ne kompjuterin tend.(shpejtesia e internetit).
    Magjia per ta fut nje video te madhe ne kompjuter per 1 sekonde mund te ndodhe vetem ne Japoni
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2007
    Postime
    31
    Ne qofte se e keni perdore RealPlayer-in per me heret s'po di ama verzioni 11 te lejon qe videot te cilat i shikon me i RECORD-ue(incizue) ajo nuk i download sikur se qe bene IDM.

Provoni a po mundeni ato fajlle ti DOWNLOAD-oni e tani komentoni...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2007
    Postime
    31
    a ka naj ekspert te me ndihmoj?

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Nuk behet ajo,videot shihen dhe regjistrohen nje nga nje.Edhe sikur ti gjesh linksat e videove dhe ti shkarkosh ne tufe me flashget,flashgeti nuk do ti shkarkoje te gjitha njekohsisht,mund te shkarkoje tre te parat dhe kur mbaron me ato vazhdon me tre te tjerat ne radhe.
    Mund te regjistrosh dy video njekohsisht duke perdorur dy programe te ndryshme regjistrimi,real player dhe nje program qe kam vene une te trajnim dhe leksione.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Cybernet Maska e Tupac4ever
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Vendndodhja
    Bukuresht Profesioni:Student
    Postime
    113

Krijim Videosh

Pershendetje,

Do doja te dija se me cfare programi mund te realizosh nje video me foto dmth qe ju ve dhe kenge,si ato qe ngarkohen ne Youtube.

Kalofshi mire.
    Binary System

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Ke programe te shumte.Nese don ta besh me foto,per fillim si me e thjeshte eshte Windows Movie Maker,i cili eshte pjese e sistemit Xp(e ke ne kompjuter nese e ke OS Xp).Ke edhe te tjere,me te avancuar,siyberlink,Ulead,etj.!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Ose produktet nga sony

vegas studio apo pro
    info:
    http://www.sonycreativesoftware.com/...egasfamily.asp

dhe linku per trial download ketu :

http://download.sonymediasoftware.com/current/

ps. te duhet te kesh NET Framework te instaluar

Cybernet Maska e Tupac4ever
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Vendndodhja
    Bukuresht Profesioni:Student
    Postime
    113
    Ju faleminderit qe te dyve per ndihmen e ofruar.

Tani jam duke perdorur kte Windows Movie Maker qe ofrohet nga Windows XP,edhe besoj se po me kryen ate cka kerkoj.

Gjithe te mirat.
    Binary System

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2007
    Postime
    31
    shiko benseven11 ndoshta nuk jemi kuptue, problemi eshte qe une per nje video 2-orshe duhet me prit ekzakt 2 ore per ta marrur me RealPlayer (record), derisa une kame BANDWITH te mjaftueshem qe ate video ta marr per me pak se 20 min.

Kerkes ime:
    A ekziston ndonje program qe bene me shume se nje RECORD njekohsisht nga kjo faqe Math-Videos

Une provova me programin Replay Media Catcher ky te lejon ti downloadojsh videot flash(me shume se 1 njekohsisht) por jo edhe keto VIDEO-te nga kjo faqe.

Ju lus te me gjeni nje zgjidhje...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-01-2009
    Postime
    8

Pėrse s'mė hapet filmi

Kam nje problem.

Ne momentin qe zbres disa filma ne www.torrentz.com me format .wmv nuk me hapet filmi thjesht aty shkruan qe ke zbritur 700 Mb kur e leshon nuk te hapet.

Nganjehere shkruan se te nevojitet ndonje program por kur e merr ate programin nuk e hap.

P.sh. kete filmin Street Fighter The Legend of Chun-Li (2009) DVDRip.XviD - aXXo me keso formati kur e kerkoj ne torrentz nuk e hap por kete film kur e kerkoj ne google me te njejtin emer dhe ne fund i vendosi prapashtesen torrent file me qet mundesin te zbres kete film por kur e zbret nuk e hap.

A ka mundesi me me ndihmu se shume kam per ngut

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •