Close
Faqja 149 prej 270 FillimFillim ... 4999139147148149150151159199249 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,481 deri 1,490 prej 2693
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Video Edit Magic e ka edhe opcionin per 'Credits' edhe titra e tjera ja linku per shkarkim
    http://www.deskshare.com/download_details.aspx?ID=1

i/e regjistruar Maska e Quantum
    Anėtarėsuar
    07-01-2009
    Postime
    50
    Kete mund ta besh edhe me Windows Movie Maker qe e ke ne Pc tende(nese perdor Windows)e ka opcionin Credits,ne 2-3 menyra te ndryshme.
    Uria i shpie nė grep edhe peshqit mė tė menēur..

i/e regjistruar Maska e njesh
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    29
    Citim Postuar mė parė nga Quantum Lexo Postimin
    Kete mund ta besh edhe me Windows Movie Maker qe e ke ne Pc tende(nese perdor Windows)e ka opcionin Credits,ne 2-3 menyra te ndryshme.

Dakort jam qe mund ta besh me windows movie maker por mendo pak per mundesite e opsioneve qe ka movie maker , i ka shum te kufizuara.

i/e regjistruar Maska e njesh
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    29
    Citim Postuar mė parė nga Anonomyous Lexo Postimin
    Video Edit Magic e ka edhe opcionin per 'Credits' edhe titra e tjera ja linku per shkarkim
    http://www.deskshare.com/download_details.aspx?ID=1
    ok te falenderoj per programin , interesant duket !

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708

Nuk mund tė instaloj Windows Media Player 10 ose 11

Hi pershendetje.
    Kam nje problem me PC-ne, pasi i kam bere disa formate per shkak te disa mangesirave per instalim edhe cinstalim programesh u merzita, edhe tni kerkoje ndihmen e ndonje ekperti,
    Tani ka disa programe qe nuk i instaloje dot kur i klikoje me nxier nje ikone ne lidhje me WIn32 qe nuk mund ta lexoje kete progrme edhe error, por si foto nuk e kam per momentin, kurse problemi ime eshte me windows media player 10 edhe 11 nuk mund ta instaloje dot edhe perse e kam me lishence edhe te regjistruar Wndows XP Profesional SP3 edhe ne shqipe me nxier kete foto.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    A ka njeri te me ndimoje se si ta insatloje media player?

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Kjo te thote qe ajo qe ti po instalon nuk ka kaluar testimet e microsoftit per perputhshmeri nga e ke pare kete Windows Media Player edhe nga e ke mare XP
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Kjo te thote qe ajo qe ti po instalon nuk ka kaluar testimet e microsoftit per perputhshmeri nga e ke pare kete Windows Media Player edhe nga e ke mare XP
    Xp e kam me lishenes edhe gjithasht e kam vendosur celsin e regjistrimi duke i mare ne tel windows-in por nuk e di se perse tani kam regjistruar 11-ten por eshte ne greqisht edhe mua nuk me pelqen e dua ne anglisht ose shqipe po te jete e mundur.
    pasi edhe XP SP3 tani eshte ne shqipe, edhe per ata qe e shajne shqipen i keshilloje qe te shkojne edhe nje here ne shkolle per te mesuar shqipe ( edhe neper forume mjafte te mburren qe jane patrijota edhe shajne greke e serbe psrse mos jane me te mire Anglezet, Amerikane, gjeramnet ose Shqiptaret????!!! Te gjithe njerez jemi edhe perse mund te kemi ngjyra te ndryshme njelloi jemi)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    me fal o shku ne kete moment qe ti ke bere instalimin a ke pasur internet qe te kryhet lidhja me microsoftin dhe te behet i vlefshem

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga ardi22 Lexo Postimin
    me fal o shku ne kete moment qe ti ke bere instalimin a ke pasur internet qe te kryhet lidhja me microsoftin dhe te behet i vlefshem
    Nuk e ka fain internet psi nuk kam vendosur fare internet ne PC edhe i kishat te insaluar por pasi i kame ber disa formate nuk mund ta instaloje serisht.
    Kurse te nje personi im edhe ai pa net u instalua me sukses.
    Edhe si e thashe kam instaluar edhe 11 por eshte ne greqisht edhe une e dua ne anglisht.

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •