per filma shqiptar te jap kete Link: http://www.webshqip.com ke plod 250 filma + humore
per filma shqiptar te jap kete Link: http://www.webshqip.com ke plod 250 filma + humore
Jeto diten e sotme.. Sikur te jete e fundit..
une shkarkoj me bitcomet nga websiti www.mininova.com per filmat e rinj ka fonte me shume
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Pershendetje! Ndoshta nuk eshte ndonje pyetje shum e qelluar por me te vertet me duhet ndonje program i cili do te me mundesoj te bej editimin e texteve ne video.
Kjo me nevoitet ne perkthim te nje fajllit filmik ne gjuhen shqipe nga gjuha angleze...
A ekziston ndonje program i ketille FREE..
Ti tani ke filmin dhe do textin?Apo ke filmin dhe do shkruash textin.Apo ke edhe filmin edhe textin dhe do ta perkthesh textin nga ENG ne ALB.?
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Tungjatjeta!
Besoj se shum qart e ka cekur jasmini, do qe te bej editimin e texteve ne video, pra filmin e me siguri e ka dhe eshte ne gjuhen angleze, ate qe do eshte ta shkruaj poshte filmit perkthim ne gjuhen shqipe... kaq.
me sa dij une ekzistojn disa programe te ketilla por ata qe dij nuk jane free, ndoshta ndonje antare tjeter din ndonje program free!!!
Mirmbetshi!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga princi-kalter : 13-12-2008 mė 06:15
Njihe vetveten, per t'i njohur te tjeret
Tema te tilla ekzistojne edhe me pare ne forum:
Program pėr t'i vendosur titrat njė filmi
Si mund tė vendos titrat nė njė film?
Ditėn e mirė.
mesa di une eshte °°magix video deluxe 15* provohe njehre kete per ta shkarkuar mund te perdoresh ose emule ose rapidshare
cfare mund te them???
Mė fal pėr vonesėn por nuk kisha mundėsi mė parė tė postoja mė herėt. Unė vendosa mp3 player qė kam nė Windows Vista dhe shkova tek Properties dhe nė fund tek tabela CUSTOMIZE qė duket nė figurė:
Qė aty zgjodha: All Items. Kur zgjodha kėtė opsionin mp3 player mi nxorri tė gjitha kėngėt dhe funksionoi pėr mrrekulli. Nuk di tė tė them mė tepėr hollėsi, por nėse ke mundėsi ta provosh nė Windows Vista, shiko nėse tė nxjerr opsionin qė kam sjellė mė lart. Pėrndryshe nėse mp3 player e ke blerė tė ri dhe ėshtė i shoqėruar me CD shiko se mos e rregullosh qė aty, dmth tė ndryshosh ndonjė opsion.
Kalofsh mirė.
ns
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
Ska gje per vonesen lal rrofsh per ndihmen. Po ashtu sic e kam thene dhe me lart
se kur e provoj ne Vista punon per bukuri kurse ne Win te tjere s'punon. Ky lloji Mp3 nuk ka noj software si Ipod qe ka Itunes, po nejse se do ta provoj ne nje Vista se noshta kot e rregulloji.
KLM.
Do me jape dikush si mund te bej download Windows Media Player se une e kam 11 po nuk hapet nuk ben se di ca ka ka mundesi tme jape dikush full link?!
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Krijoni Kontakt