Cubase sx 3.0 ose 4 nqs eshte krakuar eshte mbreti i recording dhe producing music.Protools ndoshta do ishte nje variant i mire por une sugjeroj cubase me vst e shumta qe egzistojne.
Cubase sx 3.0 ose 4 nqs eshte krakuar eshte mbreti i recording dhe producing music.Protools ndoshta do ishte nje variant i mire por une sugjeroj cubase me vst e shumta qe egzistojne.
Kane qene me pare ne seksionin e programeve qe u fshi....mbaj mend qe njeri bente kete pune.
Ku ka me te mire, se Acid Pro 5, provoje se ke per te pare se si eshte.
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Acid Pro nuk te lejon ate qė dėshiron nė shumicėn e rasteve, mė duket shum kompleks punon me Framework dhe nuk mė duket stabil, nese ngarkon vst plugins e pat punapor pėr copy/paste mė i miri ėsht.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga autotune : 31-08-2008 mė 17:08
Te dashur miq ne fakt kam instaluar nje bluetooth ne pc time dhe hodha nga celi nja dy video temiat por nuk me hapen , a ka ndonjeri ndonje mendim se si mund te funksionoje kjo.
Ju pershendes.
Ne Tirone.
Nga Pc i hodhe ne Celular videot apo nga celulari ne Pc ?
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Normalisht te gjithė pc i hapin videot ne formatin .3gp por ndoshta ėshtė aty problemi. Provoje njehere merr njė konvertues nga .3gp ne .avi ose .flv dhe shikoje a ti hap. Por prit pak ndoshta ndonjė anėtare tjetėr di ndonjė mėnyre me te mire.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Faleminderit plako e zgjidha , rrofsh dhe me fal qe te mundova .
Do ti lutesha moderatoreve ta fshijne temen .
Ju pershendes.
Ne Tirone.
Krijoni Kontakt