Close
Faqja 121 prej 270 FillimFillim ... 2171111119120121122123131171221 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,201 deri 1,210 prej 2693
    i/e regjistruar Maska e andrida
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Postime
    94
    Edhe njehere (per nje lapsus)
    Ju falenderoj shume, por ende nuk e kam zgjidhur problemin.
    BHGod, une e instalova KMPlayer, por ky program me hapte vetem ato file qe hapeshin normalisht edhe me Windows Media Player. Per te tjeret qe nuk me hapeshin, edhe ky program nuk i hap, nxjerr problemin e kodekėve.
    Ardi, jam perpjekur disa here tė shkarkoj cole codec pack, por mbetet gjithmone pergjysme. Nuk arrin deri ne fund.
    Cfare me sugjeroni?

Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Postime
    94
    BHGod, une e instalova KMPlayer, por ky program me hapte vetem ato file qe hapeshin normalisht edhe me Windows Media Player. Per te tjeret qe nuk me hapeshin, edhe ky program nuk i hap, nxjerr problemin e kodekėve.
    Ardi, jam perpjekur disa here tė shkarkoj cole codec pack, por mbetet gjithmone pergjysme. Nuk arrin deri ne fund.
    Cfare me sugjeroni?

i/e regjistruar Maska e outlaw_boy
    Anėtarėsuar
    17-03-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    33
    Citim Postuar mė parė nga andrida Lexo Postimin
    Cfare me sugjeroni?
    Kodi:
    http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html
    Instalo kete video player dhe je ne rregull , eshte edhe falas keshtu qe nuk ke probleme license . Gjithashtu nuk ka nevoje per codecs te jashtem , pra eshte ajo cka te duhet .
    Tung !
    Imagination is intelligence having fun

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Merre codec duke klikuar ketu http://www.free-codecs.com/K_lite_codec_pack_download.htm dhe zgjedhe versionin standard 4.1 ose full 4.1. Thjesht instaloe kete codec, nese ke windows media player dhe do te hapen te gjitha versionet.

Nuk besoj te kete problem tjeter

P.S, nuk eshte pirateri sepse ky program eshte falas

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    andrida,

A mund te te kerkoj qe t'i besh nje foto ekranit kur videoja jote nuk hapet ne 'The KMPlayer' dhe ta postosh ketu? Per foton: sapo shfaqet tabela ku kerkohen kodeket shtyp tastin "Print Scr" qe ndodhet ne tastiere, siper, ne anen e djathte, dhe shko te Start > Programs > Accessories dhe hap 'Paint'. Shko te Edit dhe zgjidh 'Paste'; tani ruaje foton ne nje vend dhe bashkangjite ketu kur te kthesh pergjigje.

Nese procedura me siper te duket shume e komplikuar, atehere te lutem shpjego pak me teper se ēfare shfaqet kur hap The KMPlayer (ose kopjoje tekstin)? Po te pyes vetem per kete program sepse e perdor vete dhe e di se kur i kerkon kodeket. Me skedat .mpg nuk me ka ndodhur asnjehere nje gje e tille, dhe me e keqja fare do te ishte qe te luhej vetem zeri pa figure; ndaj ajo qe thua eshte thuajse e pamundur te ndodhe.

Gjithsesi, kam bindjen se ti ke me shume besim te paketat me kodeke. Uroj ta zgjidhesh kete problem sot. Siē e ka thene edhe "mendimi" me siper, K-Lite Codec Pack eshte nga me te njohurat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 04-08-2008 mė 05:56

e zgjatet shume temen , mjafton nji nga ato pakot e kodekseve dhe duhet ta hapi patjeter.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Nese nuk e ka zgjidh akoma provoje ta shkarkosh qe ketu http://www.download.com/Cole2k-Media...=dl&tag=button
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    mah..un sjam dakort fare me Darwin per logic se ne fillim (para tre vejetve) kur fillova cdo gje serioze me sonic mu dunte cdo gje profesionale: mora komplet konfigurimin e studios dhe nje mac me 8 giga ram plus disa gjera tjera (i kam shkrujt ke tema pc) dhe me logic!!shum shum i ftoht si host per mua,i besdishem,fare intuitiv nuk eshte dhe kur ke nje ide smun te presesh shum!
    70 giga kam vetem librarin me 24 bit,po sequenceri nuk eshte aq..e hoqa direkt dhe perdor Cubase me Fruity Loops..perderisa cubase eshte nena VST ska me host te fuqishem dhe me i pershatatur per cdo strument qe te duhet se me tjeret ndodh qe ca edhe nuk ti lexojn!
    per nje pc optimal te keshilloj te pakten 1 giga ram (TE PAKTEN THEM EH),pastaj mos harro skeden audio..ma mir do ishte te kesh nje pc vetem per at pun qe mos ta ngarkosh kurr dhe ta kesh gjithmone te paster!
    kjo eshte thjesht ajo qe mendoj un se mos e marri per keq darwin

Provo Zero-G ose Kontakt Librari (qindra gb me samplers, VST instrumente) nga NI me Logic, edhe mbase e mendon ndryshe. I bezdisshėm Logic? Po nqs Reason ėshtė me tė vėrtetė i thjeshtė, Logic, pėr vetė funksionet, ėshtė pak fare mė i vėshtirė..
    Prektora

Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Postime
    94

Ja dhe imazhi

Ja, po e dergoj edhe imazhin ne rastet kur nuk hapen videot. Thjesht del ekrani i zi, pa figure.

Ku mund tė gjej efekte pėr Pinnacle?

A mund te me jepni ndonji adrese per te shkarkuar efekte per programin pinnacle?
    Efekte ose klipe videosh.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •