Close
Faqja 114 prej 270 FillimFillim ... 1464104112113114115116124164214 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,131 deri 1,140 prej 2693
    i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga Nina2065 Lexo Postimin
    Kam disa kohe, rreth nje muaj, qe nuk mund te install Adobe flash player, nese dikush ka ide, ju lutem, . Problemi eshte qe une e install, por nuk funksionon, e uninstall perseri dhe kjo me vazhdon, pa arritur te shoh video, miq, please, kam blere edhe nje fix clean, por as kjo nuk me dha rezultat, ec ok, mbase dikush qe ka haber nga kjo me ndihmon, faleminderit.
    Edhe pse e instalon perseri nuk funksionon sepse ka shume mundesi qe te kesh ēaktivizuar funksionin e Flash Player ndaj.

OS im eshte ne gjuhen italiane

Per ta aktivuar flash player vepro keshtu:
    1-hap IE7
    2-Strumenti
    3-Gestione componenti aggiuntivi
    4-Attiva o disattiva componenti aggiuntivi

Te dritarja qe do te hapet do te shfaqen te gjitha plugin-at e aktivuar apo de disaktivuar

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini Lexo Postimin
    Pasi krijoj animacione te ndryshme ne flash, ato nuk me luhen ne explorer. Dmth del grafikisht qe aty permban nje objekt por vetem kaq, ose mund te paraqiten disa pjese te vogla grafike qe nuk kan animim dhe levizje ( psh ndonje buton )

Ku mendoni se mund ta kem problemin ?
    Mund te kesh problem me eksplorerin. Nqs perdor windows xp dhe si shfletus internet eksplorer,klik lart ne tools/internet options.Klik ne advanced.ne dritaren aty,poshte nen Security,vuri shenjen e v-se 2 katroreve perpara "Allow active content" per CD dhe per skedaret(files) ne kompjuter.Klikon poshte ne apliko dhe ok dhe nuk do kesh problem te shohesh pembajtje ne flash me origjine nga skedare brenda kompjuterit dhe skedare flash nga CD/DVD.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Si tė eliminoj zhurmat gjatė regjistrimit tė zėrit?

Kam nje Radio Online ne internet , por e keqja qe ndegjohet zeri cka flitet kur hap muzik njeashtu ndegjohet edhe tastatura kur shkruaj dicka qe kerkoj kengen..

pc card: Creative Sound Blaster Live 5.1 digital PCI Karte ..

Si mund ta gjej nje program qe rregullon zerin mos te dal me probleme por te ndegjohet vetem muzika edhe kur un shkruaj ne tastatur.. do te thot edhe pse eshte zeri i ndalur i Radios por winamp punon e muzika te ndegjohet nga te tjeret.

Shpresoj qe jam i qart ne pyetjen

niemand
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar Maska e Medi1
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185

Winamp-i nuk ka zė

Pershendetje forumistave...
    Kam problem se te Winampi me paraqitet problemi se krejt eshte ne regull ( ka punue- ka pas ze) por ndoshta esht prek nga tjeret dhe nuk ka ze kur leshohet kenga.Kam mar e kam fshi plotesisht dhe e kam instalu perseri dhe perseri nuk ka ze plus e njejta eshte edhe te te Media playeri nuk ka ze -e provova,, mundesisht kush mundet te me ndihmoj ku eshte problemi dhe si ta regulloj ,, mundesit...
    flm . ngelni te pershendetur ...

Me shume mundesi ty ose te eshte djegur karta e zerit ose te kane humbur driverat e zerit.Me thuaj njehere modelin e pc ose modelin e kartes se zerit...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Més que un club Maska e zoomen15
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Gjithandej
    Postime
    133
    Citim Postuar mė parė nga Medi1 Lexo Postimin
    Pershendetje forumistave...
    Kam problem se te Winampi me paraqitet problemi se krejt eshte ne regull ( ka punue- ka pas ze) por ndoshta esht prek nga tjeret dhe nuk ka ze kur leshohet kenga.Kam mar e kam fshi plotesisht dhe e kam instalu perseri dhe perseri nuk ka ze plus e njejta eshte edhe te te Media playeri nuk ka ze -e provova,, mundesisht kush mundet te me ndihmoj ku eshte problemi dhe si ta regulloj ,, mundesit...
    flm . ngelni te pershendetur ...
    Kontrolo nje her mes ke bere "off volume"
    To be or not to be!

Hyr njehere edhe te Control Pannel-Sounds, Speech, and Audio Devices-Sounds and Audio Devices-shiko zerin mos e ke te ulur.Gjuthashtu shiko mos ke aktivizuar MUTE...

++Shiko njehere Media Player edhe Winamp se mos ke ulur zerin ose ke aktivizuar MUTE edhe atje...

++Per te pare nqs te mungojne driverat e zerit vepro keshtu:
    Shtyp butonin e djathte te ikon e MY COMPUTER ne Desktop dhe me pas Menage.Hyr te DEVICE MENAGER dhe bej nje print screen dhe hidhe ne kete teme ate qe do te dali...
    Pac Fat.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185

Post shife

shife foton....
    pershendetje ...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Provo te degjosh muzike me windows media player.Nqs degjohet ne rregull atehere duhet te cinstalosh winampin qe ke.Shkarkohet dhe instalohet nje version me i ri nga interneti i winapit.Duhet te kete celesa te winampit te prishura ne regjistrin e windowsit.
    Muzika qe kerkon te degjoshne winamp eshte mp3 apo format tjeter>nqs eshte ne format mp4 ose ogg shkon ne opsionet e programit te winampit.Klik ne file types,osesettings(associations) dhe aty vuri shenjen e v-se katroreve perprara mp4,ogg etj qe keto formate te njihen nga winampi dhe luhen.Klik poshte ne apliko dhe ok qe te ruash ndryshimet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 29-05-2008 mė 00:07
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185
    Pershendetje ...
    Behet fjale vetem per format MP3 , muzika qe ka ekzistuar me pare; deri para disa diteve ka punuar mire por pernjiher nuk punon - as Media playeri.
    Flm . ne mundin...

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •