E kam marr nje program qe i konverton kenget nga kapaciteti normal ne kapacitet te vogel p.sh. nga 4.5 mb ne 150 kb,desha te ju pyes se a ka ndonje problem? A mund te zhduken pas nje kohe kenget e konvertuara apo diē te ngjashme?
E kam marr nje program qe i konverton kenget nga kapaciteti normal ne kapacitet te vogel p.sh. nga 4.5 mb ne 150 kb,desha te ju pyes se a ka ndonje problem? A mund te zhduken pas nje kohe kenget e konvertuara apo diē te ngjashme?
1. Optimus ky program a ka emer?
2. keto kenge 150KB a kane tingull per tu degjuar me?
3. perse mendon se do te zhduken ato?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
baptist programi ka emer edhe quhet MP3 TO RINGRONE GOLDPostuar mė parė nga Baptist
kenget e konvertuara kan po te njejtat efekte sikurse ato me 4-5 mb
e per pyetjen e 3 do te ju kisha pyetur juve
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 06-08-2007 mė 23:46
Baptist Aga, te thote se ne 150 kb mund te ruash vetem pjese te shkurter te kenges si ring-tone me efeket ekzistuese. Kenga 5mb mund dhe do te reduktohet per 1/2 nese e shnderron ne mono, dhe kesaj nese ia ule gjeresine valore ne 64 kbps/ do te mund ta zvogelosh deri ne ~700KB, por jo me shume. (Ne formatin mp3Pro). Mp3Pro mono 64kbps mund te tinglloj si mp3 128kbps mono te formatit klasik ne rastin kur eshte perdorur HE subformati dhe ne rastin se mobili yt di ta lexoj kete format.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
U bo ca kohe qe nuk me punon WMP 11 ! Klikoj per ta hapur hic fare nuk reagon, kliko ndonje kenge per ta degjuar po e njejta gje. Me e ēinstaluar nuk bohet ne bote, keni nai mendim ?
Provoj me e instalu nga fillimi me qellimin qe te riparohet por me thote qe ne pc kam nje version me te ri dhe qe duhet ndonje verion me i ri se ai qe po provoj te instaloj qe te instaloj wmp ose ta riparoj ate. Une wmp e shkarkova direkt nga microzzoz!
Si me ja bo, keni nai mendim?![]()
A e ke provuar ta heqesh nepermjet Add/Remove Windows Components ?
Po ju pys njeher, para se t'i futem kesaj pune. Se mos e ka bere ndonjeri.
Ideja eshte kjo: Nje mp3 256 dua te lidh me bokse te medhaja, ne menyre qe te degjoj muzike ne dhome pa vene kufjet. A mund te behet kjo?
Puna, eshte se a ka naj adaptor per fishen e bokseve?
Rrofsh e Tung
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 11-09-2007 mė 09:52
Te duhet nje amplifikator ndermjet MP3 dhe bokseve.
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Po mund te lidhet. Fishen e altoparlanteve qe zakonisht e fut pas kompjuterit fute te vendi ku zakonisht futet kufja.
Shpresoj te te kem ndihmuar sadopak.
Krijoni Kontakt