Close
Faqja 82 prej 270 FillimFillim ... 3272808182838492132182 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 811 deri 820 prej 2693
    Pasioni pėr shkencėn Maska e rm_renald
    Anėtarėsuar
    27-11-2006
    Postime
    170

Smile Video - Efekte Speciale

Pershendetje! A di ndonjeri ndonje program i cili mund te shtoje efekte speciale ne nje video te filmuar vete. Efekte si p.sh zjarr nga syte apo ngritje ne ajer?

Faleminderit!

Parametrat mė optimalė pėr tė vendosur njė video/film?

Ndonjeri mund te me tregoje se cilat jane parametrat me te mire qe duhet te kete nje video apo film.

Me konkretisht, une bej nje shkarkim filmi dhe dua qe t'ia rris cilesine sepse nuk duket shume mire kur e shof ne TV(sidomos disa filma shqip te vjeter). C'fare parametrash duhet qe ti vendos videos?

Faleminderit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    Edi dhe Baptist, faleminderit per pergjigjen Kam lexuar dhe rilexuar me kujdes manualin. Aty thuhet se programi qe kane sjelle duhet instaluar vetem per windows98, ndersa une ne komp tim kam win XP pro.Ne manual shpjegohet menyra e kalimit te kengeve me kopjim te thjeshte duke perdorur right click te mausit ne ikonen qe me del te Kompjuteri im. Veprova sipas manualit dhe asgje. kenget ruhen ne player po nuk lexohen prej tij. Provova te bej sync me winows media player por kjo nuk funksionoi wmp nuk e njihte playerin fare...?

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Ups, jam i mendimit se duhet te kerkosh nje upgrade te softwerit te playerit qe ke sepse mendoj se duhet te kete dicka te tille ne qarkullim.

shpresoj
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e xxxl
    Anėtarėsuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    277
    after effects nga adobe ose final cut pro 5.1 apple me keto dy programe mund te besh gjithshka

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-03-2005
    Postime
    48

Si tė lidhem me TV shqiptare nė satelit?

Pershendetje te gjitheve, deshta te ju pyes a di ndokush nga ju se si ti gjej Tv shqiptare ne satelit,
    Flm

azagori Maska e Korca_Reli
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga prishtina2005

Pershendetje te gjitheve, deshta te ju pyes a di ndokush nga ju se si ti gjej Tv shqiptare ne satelit,
    Flm
    Pershendetje
    Ne radhe te pare duhet te thuash se ku ndodhesh
    Dhe e dyta do ta shikosh nga tv apo kompiuteri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-03-2005
    Postime
    48
    Une ndodhem ne rajonine Pejes, nga ana tjeter do perpiqem qe ta instaloj ne TV, deri em tani kam perdor resever analog dhe tani kam siguruar nje digjital,

azagori Maska e Korca_Reli
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga prishtina2005
    Une ndodhem ne rajonine Pejes, nga ana tjeter do perpiqem qe ta instaloj ne TV, deri em tani kam perdor resever analog dhe tani kam siguruar nje digjital,
    Atehere drejtimin e "pjates" do ta lesh pa e trazuar,do nderosh aparaturen qe ke ne shtepi edhe po pate mundesi ndero edhe koken(LNB)
    Dhe me pas sipas aparatures du besh veprimet perkatese si psh.
    Po ke pyetje tjeter mund te te jap shume pergjigje te tjera

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-03-2005
    Postime
    48
    E kam pak te paqart akoma , mirpo tani nuk jam edhe ne shtepi qe ta praktikoj, mirpo kur te kesh kohe Korca Reli me trego pak hollesisht se si ti gjej programet, une se kam problem psh me programe te huaja mirpo kam degjuar se jan edhe disa programe shqiptare free qe mund ti kapi ne satelit, me intereson qe ato programe ti gjej,FLM

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •