Pershendetje! A di ndonjeri ndonje program i cili mund te shtoje efekte speciale ne nje video te filmuar vete. Efekte si p.sh zjarr nga syte apo ngritje ne ajer?
Faleminderit!
Pershendetje! A di ndonjeri ndonje program i cili mund te shtoje efekte speciale ne nje video te filmuar vete. Efekte si p.sh zjarr nga syte apo ngritje ne ajer?
Faleminderit!
Ndonjeri mund te me tregoje se cilat jane parametrat me te mire qe duhet te kete nje video apo film.
Me konkretisht, une bej nje shkarkim filmi dhe dua qe t'ia rris cilesine sepse nuk duket shume mire kur e shof ne TV(sidomos disa filma shqip te vjeter). C'fare parametrash duhet qe ti vendos videos?
Faleminderit.
Edi dhe Baptist, faleminderit per pergjigjen Kam lexuar dhe rilexuar me kujdes manualin. Aty thuhet se programi qe kane sjelle duhet instaluar vetem per windows98, ndersa une ne komp tim kam win XP pro.Ne manual shpjegohet menyra e kalimit te kengeve me kopjim te thjeshte duke perdorur right click te mausit ne ikonen qe me del te Kompjuteri im. Veprova sipas manualit dhe asgje. kenget ruhen ne player po nuk lexohen prej tij. Provova te bej sync me winows media player por kjo nuk funksionoi wmp nuk e njihte playerin fare...?
Ups, jam i mendimit se duhet te kerkosh nje upgrade te softwerit te playerit qe ke sepse mendoj se duhet te kete dicka te tille ne qarkullim.
shpresoj
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
after effects nga adobe ose final cut pro 5.1 apple me keto dy programe mund te besh gjithshka
Pershendetje te gjitheve, deshta te ju pyes a di ndokush nga ju se si ti gjej Tv shqiptare ne satelit,
Flm
PershendetjePostuar mė parė nga prishtina2005
Ne radhe te pare duhet te thuash se ku ndodhesh
Dhe e dyta do ta shikosh nga tv apo kompiuteri
Une ndodhem ne rajonine Pejes, nga ana tjeter do perpiqem qe ta instaloj ne TV, deri em tani kam perdor resever analog dhe tani kam siguruar nje digjital,
Atehere drejtimin e "pjates" do ta lesh pa e trazuar,do nderosh aparaturen qe ke ne shtepi edhe po pate mundesi ndero edhe koken(LNB)Postuar mė parė nga prishtina2005
Dhe me pas sipas aparatures du besh veprimet perkatese si psh.
Po ke pyetje tjeter mund te te jap shume pergjigje te tjera
E kam pak te paqart akoma , mirpo tani nuk jam edhe ne shtepi qe ta praktikoj, mirpo kur te kesh kohe Korca Reli me trego pak hollesisht se si ti gjej programet, une se kam problem psh me programe te huaja mirpo kam degjuar se jan edhe disa programe shqiptare free qe mund ti kapi ne satelit, me intereson qe ato programe ti gjej,FLM
Krijoni Kontakt