Po sma qet mju hap me asgjë,kur e klikoj me bo open maqet open with,dmth me qka po don me qel e kur e boj open with,ma qet at foton me lart
Po sma qet mju hap me asgjë,kur e klikoj me bo open maqet open with,dmth me qka po don me qel e kur e boj open with,ma qet at foton me lart
Kur ta qet open with ! hape me Windows Media PLayer ! Ose me DIVX player ! Ose me Ndonje player qe hap DVD![]()
Shko: Select the program from a list, dhe puna kryhet. Zgjedh nje program qe duash te shikosh filmin dhe aq.
Shikim te kendshem.
My silence doesn't mean I am gone!
Aty e ke si Dat skedar videon.Kjo do te thote qe skedari kur e ke marre,nuk ka qene i plote,nuk eshte shkarkuar plotesisht nga Emule,Kazaa,ose Bit torrent programi.Per ta pare skedarin video te pambaruar te duhet te perdoresh programin VideoLan,(VLC) http://www.videolan.org/Postuar mė parė nga ylber1998
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
MUA-HHH
Osht puna që nuk ma qet hiq me qka të hap,a me Media Player apo Winamp apo RPlayer,por ma qet vetem at foto me lart,nejse pe provoj kët që më tha Benseven11,flm benseven te shikojm a do bëj pun.
Edhe ky filum qe s'hapet është në cd
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ylber1998 : 03-02-2006 mė 05:09
Si te konvertoj file nga WMA ne MP3?
Dua te di kush eshte programi me i mire per te konvertuar keto file!
flm
se cili program eshte me i miri nuk e di, veq se une perdor Advanced Mp3 Converter, te cilin mund ta shkarkosh ketu
Vizito ketë sajt: www.mp3-converter.com
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
Cfare kam bere Gabim une???
Dhe une kam filluar te konvertoj disa filma ne kete menyre por me ndodhin shume vogelsira qe prishin gjithcka:
1) Ndonjehere nuk perkasin me njeri tjetrin audio me video ne formatin *wmv
2) gjeja qe shqeteson me shume eshte se gjithmone me dridhet figura ne *wmv
Kam perdorur : Version: 8 profile: Wmv 8 for local area network. ( 384 Kbps)
streams: 2 ;BitRate: 30 20 00; Frame size: 320x 240;
Versioni qe perdora eshte BoilSoft RM converter v3. 25.
A mund te me ndihmoni ju lutem ...?????
Falemnderit.......
Jestersworld
Asnjeri nuk njeh nje program pa pagese dhe te jete i mire?
Krijoni Kontakt