Close
Faqja 45 prej 270 FillimFillim ... 3543444546475595145 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 2693
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Beji nje pastrim kompjuterit nga virusa/trojane spyware.Shkohet ne manaxherin e pajisjeve( device manaxher).Start/run/devmgmt.msc Klik ok.Ne manaxherin e pajisjeve gjej ku thote pajisja ruajtese e levizshme(removable storage device).
    I ben klik me te djathte dhe format.Modelet e reja te mp3 playerave kerkojne formatizim ne NTFS.Pas formatimit,fik kompjuterin.Fut MP3 playerin ne portin Usb dhe ndiz kompjuterin.Shko perseri ne manaxherin e pajisjeve,kliko me te djathte dhe zgjedh cilesite.Aty shiko se sa memorje te jep playeri.Nqs ta jep memorjen keq,provo format ne FAT format.Te device manaxheri,ne qofte se ke shenje pikpyetje te verdhe,atehere ke problem drajveri.Klikon me te djathte,zgjedh cilesite(properties).Te dritarja tjeter kliko ne cinstalo drajverin.Lere mp3 playerin te lidhur me kompjuterin.Fik kompjuterin.Ndize dhe lere windowsin te riinstaloje drajverin.Ketu zgjidh opsionin qe windowsi ta instaloje automatikisht.Zgjidhet opsioni direktori,ne qofte se ke cd ose floppy disk qe ka drajverin e mp3 playerit..
    Ne qofte se drajverin ne manaxherin e pajisjeve e ke me kryq te kuq,atehere beji klik te djathte,properties dhe aty zgjedh afteso kete pajisje,"enable this device".
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Kam shkruar per kete ne nje teme tjeter por e ka mbuluar pluhuri

Per konvertimin e kengeve nga Audio CD ne MP3 si program lider ne Bote per momentin eshte CDex, eshte i thjeshte, praktik, i vogel dhe shume cka tjeter qe te ben te beshe rip me kete.

Per me shume informata mund te klikoni ketu: www.cdex.n3.net

Cdo te mire...
    My silence doesn't mean I am gone!

Une per vete kam nja 10 vjet qe perdor CDex. Eshte yll fare. Po gjithashtu edhe DBPowerAmp.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Për të kthyer këngët në MP3 mund të përdorni edhe Windows Media Player 10.0 program i cili mund ta keni në kompjuter ose mund ta shkarkoni falas nga Microsoft. Lexoni hapat që duhet të ndiqni në këtë temë.
    Edi

ICE-A Maska e PcCrack3r
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Vendndodhja
    Deēan - Kosovė
    Postime
    163
    Une qe tre vjet perdor Audio Converter v4.1 dhe ende nuk kam hasur ne program te konvertimit me te mire dhe me te shpejte.
    --==Emi==--

i/e regjistruar Maska e burim980
    Anėtarėsuar
    13-03-2005
    Postime
    85
    Unë për vete përdorë Cdex ,ke mundësi te konvertosh edhe me NERO .

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771

Nje pyetje

Hey e kisha nje pyetje,psh une po e leshoj nje radio ne internet prej Windows Media Playerit,si mund ti inqizoj ato kenge dhe ti bej .mp3 ,ka ndonje program?

Tung

ICE-A Maska e PcCrack3r
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Vendndodhja
    Deēan - Kosovė
    Postime
    163
    Hey e kisha nje pyetje,psh une po e leshoj nje radio ne internet prej Windows Media Playerit,si mund ti inqizoj ato kenge dhe ti bej .mp3 ,ka ndonje program?

Tung
    Po, ka shumë programe që bëjnë këtë punë, vetëm bëj një kërkim në Google dhe do gjesh as të duash.

Një prej tyre është WM Recorder të cilin mund ta shkarkosh këtu si DEMO version.
    --==Emi==--

Skedarėt MP4

Kam degjuar per nje lloj formati mp4 dua te di cfare eshte dhe a ekziston ndonje program per te konvertuar ne kete preogram?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    459

Mund te hedhesh materiale ne kompjuter nga VHS-ja duke perdorur karte televizive?

Mund te hedhesh materiale ne kompjuter nga VHS-ja duke perdorur karte televizive, duke perdorur vetem fishen e UHF-s?

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •