Pėrshėndetje...!
Me tregoni njė emėr te njė programi qe mund te luash me video, te besh demonstrime te ndryshme.
Nuk po di sa jam i qarte a ekziston ndonjė program i tille?
Gjithė te mirat...
Pėrshėndetje...!
Me tregoni njė emėr te njė programi qe mund te luash me video, te besh demonstrime te ndryshme.
Nuk po di sa jam i qarte a ekziston ndonjė program i tille?
Gjithė te mirat...
Adobe Premiere.......
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
Jam duke e shkarkuar flm shum, do shoh a me kryen pune...Postuar mė parė nga LAINA
mbasi ta shkarkosh a mund te na e tregosh se si funksionon ...jam i interesuar per kete program
agent_android e shkarkova programin qenka shume i mire, me pėlqeu.Postuar mė parė nga agent_android
Pak vėshtire ta pėrdoresh po duke e ndjekur toturialet mirė me hyn ne pune nėse je interesuar si mund ta shkarkosh mund ti dėrgoj linket ne MP.
Gjithė te mirat...
Logic a mund te mi dergojsh edhe mua linket ne MP.
Shkarkonja
Adobe Premiere 6.0
Adobe_Premiere_Pro_2.0..txt
Shkarkoni kete i keni linket...
Pershendetje,
po kam qefė tė bejė njė DVD mė videoklipe tė zgjedhura nga unė, dhe kisha pas nevojė pėr pakes ndihmė nga ju, do doja tė dija se, nga cili web mund t'i marre videoklipet, si t'i shkarkoj, pasi qė nė youtube smundi tė i shkarkoj, nė cfar formati t'i kthej, dhe cfar Dvd mė duhet!?
Falimenderit!
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Me duhet nje program qe i konverton Videot per ipod? Gjithashtu nese dikush dine se si mundesh kenget nga ipodi ti ruash diku ne P.C?
together people achieve more
Krijoni Kontakt