Close
Faqja 87 prej 270 FillimFillim ... 3777858687888997137187 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 861 deri 870 prej 2693
    www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460

Cool

Citim Postuar mė parė nga GORI
    Perfundimisht nuk riparohet i dashur Edi. Po mjaftohem me Real Player.
    Te faleminderit per te gjitha ju dhe gjith atyre qe me ndihmuan me mendime..
    Pershendetje
    Gori
    Une spo arrij te kuptoj se si ke arritur te instalosh windows anglisht mbi windows gjermanisht? Me duket totalisht e cuditshme dhe totalisht e gabuar. Qe te instalosh nje windows me gjuhe tjeter detyrimisht te duhet te formatosh kompjuterin dhe edhe nese tenton ta besh nga brenda windows e vetmja menyre qe te jep eshte clean install (instalim i paster) e jo upgrade. Sidoqofte ne kete pike puna jote eshte komplikuar jashte mase e nuk eshte problemi vetem i windows media player qe ste punon. Ndiq keshillen e edit, sfc eshte komande standarde dhe detyrimisht do funksionoje ndaj bej ate te paren. Perndryshe ruaj cke per te ruajtur dhe instalo windows nga fillimi. WMP eshte i integruar ne menyre komplekse ne Windows XP, ndaj dhe c'instalimi i saj eshte teper i ngaterruar per te mos thene i pamundur (te lejon vetem te besh rollback ne nje version te meparshem).

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Me sa duket ekzistoka nje zgjidhje per problemin tend:

Skedari wmploc.dll ne C:\Windows\System32 eshte skedari qe shkakton kete problem. Per ta riparuar shko tek C:\Windows\ServicePackFiles\i386 dhe kopjo wmploc.dll ne C:\Windows\System32.
    Nese nuk e gjen dot brenda ne kompjuterin tend, do e gjesh ne cd-ne e XP.

Tani provo te besh instalimin me skedarin e windows media player te shkarkuar nga interneti dhe duhet te te mos e jape me ate gabim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xemlo : 30-03-2007 mė 09:34

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Postime
    11

Program per shkarkim kengesh

Ju lutem kush mund te me ndihmoj te me tregoj ndonje free software qe shkarkon muzike nga interneti, dhe ndonje program tjeter per karaoke.

Me perpare kam patur ne kompjuter limewire dhe shkarkoja shume muzike, por me fuste dhe shume viruse, tani s'e kam me dhe kam frike ta fus perseri. Mund te me keshilloni ndonje program tjeter?

Ju faleminderit.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Download LimeWire ™ 2007

Kodi:
    http://www.limewirenetwork.com/
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Sui generis

.:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anėtarėsuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    FieRaK

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Postime
    11
    Shume faleminderit per pergjigjet.
    Une kam patur nje version te vjeter te limewire, por me fuste shume viruse, tani qe kam shume pak qe kam blere kompjuterin e ri kam frike se mos me krijon perseri problemet e meparshme.
    Te dy programet jane me te sigurt?

Une kam te instaluar norton antivirus ne kompjuter, ka ndonje antivirus qe mund te me mbroje me mire?

Forza INTER!!! Maska e NBAlbania
    Anėtarėsuar
    10-04-2005
    Vendndodhja
    Ne Toke
    Postime
    384

Si tė kopjoj videot e enciklopedisė Encarta?

A mund te me ndihmoje ndonjeri si mund t'i kopjoj videot e Encartes?

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga Pavli
    A mund te me ndihmoje ndonjeri si mund t'i kopjoj videot e Encartes?
    Nese e ke te kopjuar Encarten ne kompjuter ndjek hapat ne vijim qe te gjeshe videot e kopjuara/ruajtura ne kompjuterin tend:

C:\Program Files\Microsoft Encarta\2006 Encarta Contents\E06AXLRD\DSV - dhe ketu i gjen te gjitha videofilet qe ka Encarta ne brendi! (Kjo vlen per formatin standard te Encartes, tash nuk e dij si mund te jene versionet reja, por kryesisht te njejta jane.)

Ndersa nese e ke Encarten nga CD-ja, nuk mund te te tregoj saktesisht ne c'vend gjinden videofajllat, por per kete te shpjegoj me vone, ose neser.
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e Centaurus
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    166
    Edhe une kam nje problem me WMP.

E kam pasur WMP10 dhe e kam instaluar para 2-3 javeve ate te riun WMP11, ashtu ne ate menyren pa WGA-Check, dhe tash ky i riu e ka pamjen e mire dhe po funkcionon mire por filmat po mi qet pa ngjyra ose bardh e zi.

A ka ndonje mundesi te rregullohet kjo ?

FLM

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Per te gjetur se ku jane te ruajtur video fajllat qe permbane ne brendi Encarta, nese Encarten nuk e ke te instaluar ne kompjuter, dhe per shikim perdor CD/DVD ndjek proceduren vijuese:

My computer: Klikon me susten e djathte mbi diskun E: (encarta) dhe Open. Pastaj ndjek procedurat vijuese: E:\CONTENT\DSV
    My silence doesn't mean I am gone!

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •