Close
Faqja 83 prej 270 FillimFillim ... 3373818283848593133183 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 821 deri 830 prej 2693
    azagori Maska e Korca_Reli
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga prishtina2005
    E kam pak te paqart akoma , mirpo tani nuk jam edhe ne shtepi qe ta praktikoj, mirpo kur te kesh kohe Korca Reli me trego pak hollesisht se si ti gjej programet, une se kam problem psh me programe te huaja mirpo kam degjuar se jan edhe disa programe shqiptare free qe mund ti kapi ne satelit, me intereson qe ato programe ti gjej,FLM
    Satelitet kryesore jane:
    HOTBIRD 13*(GRADE)
    EUTELSAT 16*
    ASTRA 19*

Sateliti per kanalet Shqipetare TVSH>>>RTK etj. eshte EUTELSAT 16*.
    Per me thjeshte do shkosh ne menu ne kerkimin automatik,aparatura do te kerkoje te vendosesh disa parametra (te cilat varen nga aparatura qe ke).
    POR QE TE TE JAP PERGJIGJE ME TE SAKTE DUHET TE ME THUASH CFARE APARATURE KE,A ESHTE ME MOTOR ANTENA OSE ME SA KOKA(LNB) ESHTE.

PERSHENDETJE

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Me interesante se sa verejtja ime me duket pergjigja juaj, vertet qe s me kishte shkuar mendja dhe ne fakt me duket bindese ne pamje te pare. E provova me kufjet dhe faktikisht asnje problem nuk pata, duke theksuar ketu edhe faktin qe kjo nuk verteton ne menyre definitive konkluzionin qe keni nxjerre ju.
    Sa per goten me uje te them te drejten nuk e bera sepse kam frike te rrezikoj dhe te ngre volumin, me ka mbaruar garancia e lap topit dhe nuk mund te rrezikoj.
    Ekrani blu qendron ne ekran per fraksione te sekondes dhe eshte e pamundur te vizualizosh se c fare shkruhet aty. Kur me shkaktoi problemin per here te pare, mendova se mos me kishte demtuar driverat (duke perfshire edhe ate te vete hard diskut) sepse kjo mu duk me e besueshme ne fakt se sa prishja e hardit. Por pasi bera testin ne BIOS kuptova qe faktikisht hard disku ishte djegur, duke e konfirmuar kete edhe ne qendren ku bleva lap topin. Megjithate, serisht habitem sepse nuk besoj qe ashtu sikurse thate ju nje kompani kaq serioze si HP te kete bere nje gabim te tille ne konstrukt, duke menduar ketu se sa prova dhe eksperimente duhet te kene bere ata para se ta hedhin ne treg, probabiliteti eshte vertet shume i vogel.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-03-2005
    Postime
    48
    Flm shum, njeher sjam per momentin ne shtepi qe ta praktikoj, mirpo pasi qe te shkoj atje do provoj dhe per cdo problem do ju njoftoj

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257

Problem me instalimin e Windows Media Player 11

Pėrshėndetje.

Kam njė problem me Windows Media Player. Nė fakt nuk mund ta hap fare. U pėrpoqa tė instaloj versionin 11 dhe qė kėtu erdhi problemi. Ky version nuk u instalua dhe bllokoi versionin 10. U pėrpoqa tė heq komplet Media Player nga Add/Remove Programs dhe tė riinstaloj versionin 10 pasi nuk kėrkon Validate. Kur e bėj kėtė pėrpjekje mė nxjerr qė nuk mund tė instalojė pasi ekziston njė version i Windows Media Player nė PC. Kjo mė habit jashtė mase pasi nuk ekziston nė listėn e programeve ky program.

Ēfarė mė kėshilloni?

Flm.

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

Pershendetje!
    Pak a shume dikur kam pesuar dhe une te njejtin problem me mediaplayer 11 kur e instalova.

Ju e keni bere uninstall mediaplayer-in apo ekziston akoma ne Pc-n tuaj?
    Nqs nuk ju lejon qe t'i beni uninstall perdorni programin ''uruninst2006'' duke e kerkuar ne google ose mund t'a merrni ketu :

http://rapidshare.com/files/18258771/uruninst2006.exe

Me pas provoni ta instaloni serish mediaplayer 10,
    ndersa mediaplayer11 nuk do ju'a rekomandoja.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shefqeti11 : 25-02-2007 mė 16:09

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Sigurisht qė e kam bėrė unistall, por nuk e kuptoj pse e ka nxjerrė kėtė mesazh.

Faleminderit.

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

i/e regjistruar Maska e Aldo89
    Anėtarėsuar
    02-11-2006
    Postime
    65
    Edhe mua ma bente kete problem sepse kerkonte validation

Provoje ta instalosh prape Windows Mediaplayer 11,
    por duhet ta fikesh internetin sepse keshtu microsofti nuk ka mundesi te te kontrolloj!!!

Por mos bej update sepse te kerkon prape validation

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga rm_renald
    Pershendetje! A di ndonjeri ndonje program i cili mund te shtoje efekte speciale ne nje video te filmuar vete. Efekte si p.sh zjarr nga syte apo ngritje ne ajer?

Faleminderit!
    E dyta nuk eshte qeshtje efekti por e gjirimit te paramenduar mire qe pastaj do ta realizosh me montim klasik. I vetmi efekt qe te nevojitet eshte kromakia, ndersa ky filter eshte pjese bazike e secilit program te video montimit dhe editimit.

Kerkesa tjeter eshte tjeter natyre. Per flake, tym, e gjera si keto te nevojitet program te tipit: animator grimcash, me ane te te cilit do te mund te krijosh ose te shfrytezosh ndonje model te gatshem.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Cfare ben konkretisht zoteri.
    Tia shtosh kualitetin filmit nuk ke mundesi. Por nese dyshon se fotografia qe te del ne ekran te televizorit nuk eshte e nivelit te kualitetit qe ka materiali baze, atehere duhet te na sqarosh edhe sia gjera: Si e leshon te luaj ne TV kete material te "shkarkuar p.sh.?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga bardhposhi
    Ndonjeri mund te me tregoje se cilat jane parametrat me te mire qe duhet te kete nje video apo film.

Me konkretisht, une bej nje shkarkim filmi dhe dua qe t'ia rris cilesine sepse nuk duket shume mire kur e shof ne TV(sidomos disa filma shqip te vjeter). C'fare parametrash duhet qe ti vendos videos?

Faleminderit.
    Kryesorja,duhet qe te nxjerresh video shume te paster ne TV ne menyre qe kompjuteri te marre nje kopje te paster.Pastaj cdo gje eshte e lehte.Te programi ne kompjuter qe kopjon filmin zgjedh formatin e videos qe do kopjosh psh divx,bitrate,frame rate etj.Perdor programin bitrate kalkulator per te marre nje ide se cfare volumi ne mb do te zere filmi ne hard drajv ne varesi te vlerave bitrate,kohzgjatjes se filmit ne ore minuta,formatit,kornizes frame rate etj.
    Nqs filmi luhet ne videokasete,te duhet te pastrosh aparatin e vcr,koken lexuse te vcr-se.Televizorin me vcr-ne mbaji mbi 5 metra larg nga kompjuteri per te evituar interferencat e valeve qe ndikojne negativisht ne figuren ne tv dhe kompjuter. Kur kopjon/regjistron filmin ne kompjuter,korniza e filmit duhet te jete
    jo e madhe psh 720x560 pasi kjo kerkon fuqi procesorike shume te larte dhe shume shpejtesi.Ne shume raste kompjuteri nuk arrin te perpunoje nje volum kaq te larte informacioni ne sekonde.Per pasoje figura nuk do dale mire ne kompjuter.Korniza 320x280 jane me te pranushme,te vogla,por cilesia e figures eshte e larte.Gjithashtu vlera bitrate nuk duhet cuar shume lart.Eshte e vertete qe vlera e larte e video bitrate e permirson cilesine e figures.Megjithate vlera te larta bitrate mbi 1500mb/sek kerkojne procesor shume te fuqishem.Nqs figura ne vlera bitrate mbi 1500 nuk ka ndryshim ose del cilesi e dobet atehere ka dy probleme:Procesori nuk e perballon ngarkesen e volumit video qe vjen prej televizorit.Problemi i dyte video karta eshte e cilesise inferiore.Pra mund te jete problem i fuqise se ulet te procesorit, ose i cilesise se ulet te video kartes ose te dyjave.
    Sigurohu qe te besh konfigurimin e sakte te programit qe do regjistroje videot ne pc.Nqs materiali ne videokasete eshte shume i vjeter,filmi me gervishje ne figure dhe nuk ka sy qe te rregullohet figura as me pastrim te aparatit vcr,as me kthim mbrapa perpara(rewind/forward ) te shiritit te filmit ne videokasete atehere me mire shkarko ndonje kopje te filmit ne warez ,ose programe p2p ne format divx qe kane cilesi shume te paster.Formatet me te mira vide DivX 3,Xvid mpeg4,Microsoft video1.Kontrollo kompjuterin qe te kete programe aplikacione qe i kane keto kodeksa ose instaloji si kodeksa te vecante ne internet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 26-02-2007 mė 00:45
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •