Close
Faqja 79 prej 270 FillimFillim ... 2969777879808189129179 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 781 deri 790 prej 2693
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    7
    O Edspace ti thua qe zeri origjinal nuk egziston me ne ate skedar ose qe zeri i futur me vone e ka zevendesuar zerin e meparshem.
    Po te ishte keshtu dakort porse aty degjohen te dyja bashke pra degjohet dhe personi qe flet edhe muzika e futur me vone.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Futet filmi ne windows movie maker.Shiko shenimet ne figuren me poshte.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    7
    Po iki ta provoj Benseven

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    7
    o Benseven po mua me dalin vetem me Audio dhe nuk me dalin me Audio/Music dhe kur e fshi kete Audio une fshihet edhe vidjoja komplet.

Pra ndoshta ai nuk e ka futur muziken me Windows Movie Maker porse me ndonje program tjeter ose mund ta kete futur ne camera direkt mbasi ka perfunduar rregjistrimin e ka kthyer caseten edhe njehere mbrapa dhe mund ta kete futur me mikrofon se nuk e kam dhe une shume idene per camerat.

Pastaj po per videot qe i kam ne formatin Real Player si tja bej pasi Windows Movie Maker nuk e pranon kete lloj formati.
    (se mos e zgjidha punen me formatin Windows Media une qe me ngeli formati Real Player pa zgjidhur po hajt mo)

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Nqs e di se me cfare programi(emri programit) ai ka regjistruar videon me muziken atehere duhet shohim programin se cfare duhet bere.Mund te jete programi qe vjen me videokameren ose ndonje program studio.
    Video ne cfare formati te del aty.Programi movie maker i windowsit suporton formatet,avi,mpg,mpeg dhe disa formate pak te njohura si m1v,mp2,mp2v.Te duhet ta konvertosh videon ne real player ne njeren nga formatet me lart.
    Problemi eshte si e ka futur ai ,muziken.E ka futur nga kompjuteri si skedar mp3 apo e ka futur nga mikrofoni i videokameres.Nqs ai e ka futur nga mikrofoni i videokameres muziken eshte shume e veshtire te fshihet,perdor njehere cooledit.Varet se ne cfare pozicioni eshte kenga ne editor te spektrografi.
    Mund ta dallosh kollaj nese kenga eshte marre nga microfoni apo kompjuteri.Nqs eshte marre nga microfoni(live) kuptohet qe muzika shte me sfonde,nuk eshte e paster,njelloj si kenget ne koncertet ne stadiume qe dallohen nga kenget e regjistruara ne studio qe i degjojme ne radio.Nqs kenga eshte fut nga kompjuteri si skedar mp3,ka cilesi shume te mire,pasi eshte kopjuar diku,shkarkuar nga interneti.Ne rast se kenga eshte fut si skedar nga kompjuteri te videoja ekzistuse ajo mund te hiqet pasi eshte futur midis videos si efekt zanor apo tranzicion,pra mund te vecohet nga videoja.Mire eshte te dihej emri i programit qe e ka kryer regjistrimin dhe futjen e muzikes.Ketu eshte nje program qe konverto skedaret real player ne formate per windows media player dhe formate tetjera.http://www.freedownloadscenter.com/M...Converter.html
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    7
    O Ben seven rrofsh per programin e konvertimit te formateve Real Player ne formate te tjera.

Ku mund ta gjej kete programin Cooledit?

Po sikur te jete futur si skedar Mp3 (pasi cilesia eshte shume e mire dhe ndoshta keshtu eshte futur) me ca programi ta provoj ta heq?

Sa per programin qe ka kryer rregjistrimin dhe futjen une se kam fare idene se cafre mund te jete perdorur pasi kame shume video nga autore te ndryshem dhe shumicen e kam ne formatin Windows dhe Real.

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Cool edit pro. http://rapidshare.com/files/9201289/...it_Pro_2.1.rar
    Mund te perdoresh edhe Ulead video Studio 10. nqs filmi eshte futur nga kompjuteri mbi video si tranzicion.
    http://rapidshare.com/files/1591379/...part1.rar.html
    http://rapidshare.com/files/1593729/...part2.rar.html
    http://rapidshare.com/files/1587965/...part3.rar.html
    http://rapidshare.com/files/1589164/...part4.rar.html
    Pass: qwerty
    Meqenese skedarin video e ke ne format Rm qe video studio nuk e njeh,duhet ta kthesh skedarin video si VSP file,qe eshte nje projekt file per Video studio 10en.Klik me te djathte te skedari video dhe zgjedh riemerto(rename).E ndryshon ne emrivideos.VSP Pastaj klik ne file te Video studio programi dhe zgjedh hap projekt.Fut skedarin video emrivideos.VSP dhe videoja mund te luhet.
    Kur futet projektin video shiko poshte ne Timeline,njelloj si te programi windows movie maker,figura qe kam vene ne postin e dyte.Do vesh re qe ka edhe nje shirit audio te vecante te muzikes.I ben shiritit klik i djathte dhe hiq,(delete).Pasi hoqe muziken klik ne butonin"batch converter" dhe e konverton skedarin projekt(videon pa muziken) qe ndryshove, ne nje format tjeter psh avi duke e ruajtur ne hardrajv(save). Nqs muzika eshte thithur nga mikrofoni kur ai qe ka bere videon ka qene duke filmuar eshte e veshtire por jo e pamundur.A eshte zeri i muzikes mbi zerin e personit qe flet ne video apo muzika thjesht shoqeron si sfond pamjet e videos?Nqs zeri i muzikes nuk ndodhet ne pozicion bashke,i miksuar me fjalet qe flet personi mund te hiqet muzika vetem.Te duhet nje program qe vecon komplet audion nga video,dmth program qe ben rip.extract zerin nga video ne gjithe gjatesine e videos dhe e len videon vec dhe audion vec.
    Audion e fut te cool edit pro lart dhe i ben prerje dhe heq muziken.Pjesen e zerit te personit e ruan dhe e bashkon perseri me videon ne ate vend ku ishte me pare,duke perdorur Video studion.
    Nqs zeri i muzikes ka overlap, qendron mbi zerin e personit qe flet ose muzika eshte si sfond kur personi flet(zeri i personit eshte me i larte ne volum dhe muzika eshte ne ton me te ulet), atehere kjo eshte shume e veshtire.Nuk besoj te behet.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    7
    Rrofsh Benseven per ndihmen po iki ti provoj keto programet qe me dhe ti.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    ne mes tuaj
    Postime
    62

kenge te mbrojtura

ej kush me ndihmon si te heq mbrojtjen e nje kenge qe e kam ne wma??
    Edhe 99 here te rrezohemi perseri duhet te ngrihemi....

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641

winrar .........???

Kam shkarkuar lojen Swat qe eshte setup megjithate flash drive qe kam une eshte 1 gb ndersa loja eshte 1.5 . E kam kthy ne winrar ... A mundet ta copetoj me winrar ne dy pjese dhe nese po siiiiiiii.... Nese nuk bohet gje me winrar cfare menyre mund te ndjek me e copetu ... Se desh harrov desha ta leviz lojen nga nje pc ne tjeteren por nuk kam asnje mundesi DVD Writer...

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •