Close
Faqja 54 prej 270 FillimFillim ... 444525354555664104154 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 2693
    Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542

Programe per prerje filmash dhe kengesh!

Njihni ndonje program qe sherben per te prere pjese te ndryshme filmi dhe kenge?

Flm per ndihmen qe do me jepni!

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867

Si tė gjej nė kompjuter kėnget e njėjta .MP3?

Tung,

Kam shume kenge te ruajtura ne kompjuter, dhe dhume prej tyre jane nga dy apo tri here, me emra te ndryshem.

A ka naj program qe mund t'i lokalizoje keto MP3, qe me pas t'i fshij?

SerialN

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Do te sugjeroja qe ti hidhje kenget ne nje kartele te vetme, aty PC te kerkon ti mbishkruash apo jo. Por nese nuk do ti ngatarrosh prit ndonje pergjigje, per ndonje program i cili sherben per ate pune.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Persa i perket kengeve ke NERO per ate pune. Thjesht instaloje NERO-n te plote.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Kerkoni ne forum para se te beni nje pyetje Beni ka postuar me pare nje program qe ben kete gje po duhet te kesh parasysh se nese keni shume file me emrin Track ? atehere edhe keto do fshihen pavarsisht se mund te jene kenge te ndryshme

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Per filmat une kam pas perdor njeprogram te Xilsoft movie spliter a smth e ketille qe ndante filmin ne 2 pjese duke te dhene mundesine ti hidhje ne 2 VCD ose SVCD do shof ne kompjuterin e vjeter nese e kam kete program edhe te them titullin e sakte.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID
    Kerkoni ne forum para se te beni nje pyetje Beni ka postuar me pare nje program qe ben kete gje po duhet te kesh parasysh se nese keni shume file me emrin Track ? atehere edhe keto do fshihen pavarsisht se mund te jene kenge te ndryshme

Ardi

Kerkova po nuk gjeta gje

A mund te me ndihmoni

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Une dikur kam patur nje mcaffe por jo vetem antivirus por dhe si tip systemworks ku midis shume opsionesh ka patur dhe "Find dublicate files" Problemi qendron qe programi arrin te dalloje kenget qe kane te njejtin titull por jo ato qe kane muzike te njejte. Dmth eshte problemi qe u shtrua me lart qe nese kenga eshte e shenuar me track dhe jo me titull, atehere eshe problem. Shpresoj te hyje ne pune kjo qe te thashe

Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga GinoGodFather
    Une dikur kam patur nje mcaffe por jo vetem antivirus por dhe si tip systemworks ku midis shume opsionesh ka patur dhe "Find dublicate files" Problemi qendron qe programi arrin te dalloje kenget qe kane te njejtin titull por jo ato qe kane muzike te njejte. Dmth eshte problemi qe u shtrua me lart qe nese kenga eshte e shenuar me track dhe jo me titull, atehere eshe problem. Shpresoj te hyje ne pune kjo qe te thashe

Sdo mend ajo pune, qe i gjen vetem me ane te titujve. Persa i perket Find dublicate files, gjen ne google sa te duash e si ti duash

Persa i perket kengeve Track xx them se nuk duhet te kete shume, (meqe une nuk kam shume pasi i kam te gjitha me tituj )

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Mund te kesh disa kenge ne dy kopje,por kane emra te ndryshem.Mund ti heqesh me programin No clone.Ky program eshte krijuar pikerisht per te hequr kopjet e dyta te kengeve,pamvarsisht se kane emrin e ndryshem.
    http://noclone.net/Duplicate_Mp3.asp
    http://noclone-dl.com/noclone-sf.exe
    Mund ta besh heqjen e kengeve kopje e dyte duke shkuar ne start/kerko(search).
    Zgjedh si objekt per kerkim drajverin C ose D(particioni II-te) varet se ku i ke kenget.Aty fut *.mp3.Te rezultatet do dalin gjithe skedaret mp3 qe ka kompjuteri.
    Klikon te dritarja e rezultateve lart ne View(shiko) buton.Ne menu zgjedh(choose details).Te menuja e detajeve klik ne katroret e Type duke i fut shenjen e V-se.
    Sigurohu qe katrori size(madhesi) aty te kete shenjen e v-se dhe e mbyll.Kliki ne view.Ne menu klik detaje(details).Klik perseri ne view dhe klik ne organizo ikonat sipas madhesise(arrange icons by size).Menjehere lista e skedarev mp3 do ndryshoje.Skedaret ne madhesi me te vogel do i kesh ne krye te listes,me te medhenjte ne fund te listes.Po te shikosh listen e kengeve me kujdes do shohesh qe kenget dublikate(origjinalja dhe kopja e dyte do jene ne liste njera pas tjetres.Mund te gjesh kopjet e dyta duke pare madhesite ne kb anash te kengeve.Dy kenge ,origjinalja dhe kopja e saj do jene nje madhesi 3477 kb dhe jane ne liste njera pas tjetres.Pamvarsisht se ato mund te kene njera emrin e kenges.mp3 dhe tjtra track x.mp3Keto jane e njeta kenge.Shancet jane shume shume minimale qe dy kenge komplet te ndryshme te kene nje madhesi ne kb identike psh 3478 kb.Shkon ne start/kerko dhe fut *.wma,*.rm,*.ogg per te gjetur kenge te tjera ne keto formate.
    ---
    Te menuja nen view(details)e detajeve klik ne katroret e Type duke i fut shenjen e V-se.Kjo te ndihmon ne rastet kur shkon psh ne nje direktori C:\ duke zgjedhur opsionin sipas tipit,lista e skedareve do organizohet sipas tipit te skedareve, skedaret exe ne nje liste vec,skedaret pdf,ne nje liste te vecante,skedaret doc ne nje liste te vecante etj.
    --
    Nuk mund te heqesh kenge kopje nqs nje kenge origjinalen e ke marre nga ndonje faqe interneti 3.5 mb dhe te njejten kenge e ke shkarkuar nga limewire me emer tjeter por me madhesi te ndryshme 5.5 mb(shkalle te larte bitrate).ne kete situate programi dhe metoda me lart nuk te ben pune.te duhet ti degjosh kenget,ti emrosh me emrin e sakte.jo me track,por me titull kenge.Pastaj gjen njeren kenge qe eshte me e vogel ne madhesi dhe e heq.Ate qe eshte me e madhe si skedar,qe ka vlere te larte bitrate dhe kuptohet me shume cilesi e mban.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 23-09-2008 mė 07:53 Arsyeja: Mos postoni linke tė jashtme, por vetėm ato tė faqes zyrtare.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •