Close
Faqja 38 prej 270 FillimFillim ... 2836373839404888138 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 2693
    ..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Kleidi
    Pershendetje!

Nje shoku im i ngushte eshte duke ngritur nje radio ne shqiperi , radio lokale behet fjala, por per sofware ehste keq. Te gjithe aparaturat i ka dhe eshte duke i montuar por i duhen disa programe te mira per radio broadcasting dhe Dj Audio Mixer. Kam kerkuar disa ne google, keshtu si siper e siper se skam pas kohe, dhe skam gjetur ndonje gje te mire.
    Me kane thene per nje program Radio Broadcasting qe quhet SIMIAN por eshte teper i ralle me sa pashe.
    nese dikush nga ju posedon ndonje program te mire per aduio mixing, Dj , apo cdo gje tjeter qe ka te beje me audio dhe radio broadcasting le te postoje ketu dicka per ate program dhe te me jape ndonje link ku mund ta gjej. Do ti isha shume mirenjohes...

Pres pergjigjet tuaja...

Me respoekt ... Kleidi!
    Une do te sygjeroja nje program te thjesht dhe shume perfekt.

ProG mban emrin [BPM-Studio-Profesional] Eshte i thjesht dhe shume i mire,aq me teper per nje radio lokale.

Mund ta perdoresh Manual Dhe Auto Dj

Eshte nje program qe edhe sot e kessaj dite punohet ne Radion ku une kam punura.

Pastaj nqs i mban xhepi ati shokut tende per te marr nje program qe kushton reth 4.000£uro akoma me mire.

Eshte programi qe perdor dhe Top-Albania-Radio [DjPro]

Gjithsesi per me teper info mund te vizitosh ketye link =>

http://www.axeldigital.com

He si te duket si ambjent )

Une e enderroj nje studjo te till.Megjithate shpresoj qe te kem ndihmuar sadopak

Rrespekte Dj
    Feel the pump √

i/e regjistruar Maska e saimiri-uk
    Anėtarėsuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252

Faleminderit per pergjigjen!

Faktikisht 320 kbps eshte pak bitrate i larte per sasine e kengeve qe une kam, dmth une kam 3 hdd me rreth 400gb dhe nese cdo gje do te ishte rreth 196 ose 320kbps atehere mua do te me nevojiteshin dy ose tre hdd me teper per 80.000 mp3 qe kam. Gjithashtu une kam bere teste te ndryshem rreth cilesise 128, 164, 196, 256 dhe 320. Me aftesite e mija te degjimit une nuk ndiej ndonje ndryshim te madh midis 320 dhe 128 kbps, ndryshim ka por jo shum i madh. Keshtu qe mbas shume kerkimeve vendosa qe te encode cdo kenge ne 128kbps.
    Ju mbase arkivoni vetem muzike qe ju pelqen, por une dua te kem te gjitha bandat rock, pop, hip-hop. Deshira ime eshte te jem koleksionuesi me i madh ne bote per muzike, te kem cdo grup dhe kenge te gjitha koherave.

Faleminderit edhe nje here per pergjigjen.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    80 mije kenge pjestim me 13 kenge qe ka nje album(cd) dyqani=6153 cd.
    6153 cd shumezim me 8$ cmimi mesatar i nje cd=49224 dollare+3%(148$)tax blerje=49472$ kursim.Bravo Saimiro
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Saimir,

Me gjithė ato kėngė qė ke marrė, mos e bėj publike se do tė hedhin nė gjyq studiot e muzikės.

Nė lidhje me cilėsinė e kėngėve, mendoj se mjafton cilėsia 128kbps. Pėr arkivimin mund tė harxhosh mė pak duke pėrdorur DVD. Sė shpejti do dalin CD me kapacitet 50GB dhe ato 3 hard disqe do mund t'i pėrmbledhėsh nė 5-10 CD.
    Edi

i/e regjistruar Maska e saimiri-uk
    Anėtarėsuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252
    Ju Faleminderit te gjitheve ne vecanti Edi, qe je gjithmone i gatshem per te ndihmuar.
    See you again, soon!

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257

Pastrimi i zerit!!

Pershendetje!

Desha te di nese ekziston ndonje program me ane te te cilit mund te kesh nje cilesi zeri te larte nese jo cd, te jete i kenaqshem.

Kam nje digital recorder SONY dhe e perdor per regjistrimin e bisedave ne distance jo me shume se 60-80 cm. Formati ne te cilin regjistrohen eshte .dvf(digital voice format). Vete recorderi ka nje program me ane te te cilit mund te kthesh kete format .dvf ne wav stereo apo mono.

Kam te instaluar Nero 6 (Ultra Edition) dhe jam perpjekur te pastroj zhurmen qe ka por cilesia e zerit humbet pasi ka bass dhe treble te larte. Keto jane dy menyrat qe une kam perdorur ne Nero.

Nero Wave Editor --> Enhancement --> (1) Noise Reduction dhe (2) Filter Toolbox.

Do te desha te di nese ekziston ndonje mundesi tjeter per te bere nje pastrim zeri nepermjet Nero. Nese jo, ka mundesi dikush te me jape nje mendim per ndonje program te caktuar? Nese eshte e mundur freeware, nese jo freeware, me nje cmim te arsyeshem dhe se nga mund ti marr.

Faleminderit, ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Programi qe mund ta beje fshirjen e zhurmave eshte pristine sounds 2005
    http://www.alienconnections.com/products_ps2005.htm
    Adobe auditions http://www.adobe.com/special/product...ntrillium.html
    Oxford restoration tool
    http://www.record-producer.com/learn.cfm?a=1794
    Ca programe audio falas i ke ketu: http://www.soundalot.com/freeware/freeware.html
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 02-07-2005 mė 15:09
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Senior Member Maska e IL_DON
    Anėtarėsuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    ne mal
    Postime
    163
    BPM Studio ( Shume i mire por teper i komplikuar per fillestaret dhe e rendon PC
    Atomix
    Cool Edit Pro
    Acoustica mixer
    Winap ( per trasmetime kengesh te drejtperdrejta se ke mundesi me e gjet kengen tek search qe ka winap-i)

AlbMania Host & Design! Maska e Kleidi
    Anėtarėsuar
    06-02-2003
    Vendndodhja
    larg...shume afer... :)
    Postime
    163
    Ju faleminderit te gjitheve per postimet...
    Pa patur mundesi te kthej pergjigje te gjitheve desha ti bie siper e siper :P
    Winamp sme hyn ne pune. Atomix eshte i vjeter , i mire por shume amator. Cool edit pro sme pelqen Acoustica mixer ishte i lezetshem, do e provoj iher se vetem sa e pashe si tregon. DjPro ... hahahaha ... gabriel , ai te kishte aq leke per te blere ate program e bente radion me te madhe se top albania :P ... dmth nuk do te hudhi aq leke pasi eshte vetem lokale.

Traktor Dj Studio i lezetshem por shume budalliqe te kota. Edhe pse nuk e kam pare komplet.
    Sa per te tjeret nuk i kam provuar akoma ... duhet me i shkarku por skam pas kohe.

Ju falenderoj te gjitheve per postimet dhe ndihmen.

Ju uroj gjithe te mirat!
    ~ Milanist Do Jem Per Jete ... Qofsha Gjalle Apo Vdek ~
    Ne Dashuri Fiton Ai Qe Iken !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-07-2005
    Vendndodhja
    bologna
    Postime
    6
    une perdor nje program qe quhet 'goldwave' e gjen falas (version prove ) www.goldwave.com

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •