ishte rreth 218MB ,kerkoj dicka me te vogel, per ate pak pune qe duhet te bej.Postuar mė parė nga Lorencone
ishte rreth 218MB ,kerkoj dicka me te vogel, per ate pak pune qe duhet te bej.Postuar mė parė nga Lorencone
Magix Video Deluxe 2.0 Plus eshte aij qe perdori une momentalsih.Mbi 100 transaction efects,plot special efects (video dhe tingull) si dhe (green,blue,white and black room)
Dhe shume i lehte per tu perdorur.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Mos je duke krijuar DVD ne vend te CD?
Mos je duke krijuar CD/DVD me mp3 ne vend te CD me muzike (music CD)?
A te thote NERO qe CD u krijua me sukses (CD created successfully)?
Te ciles firme jane CD? Sa kenge hedh ne nje CD? Ne cfare formati jane kenget ne kompjuter?
Metoda e regjistrimit te CD-ve me muzike eshte e thjeshte. Tek menuja kryesore e NEROs zgjidh "Music CD" (jo MP3 CD). Hidh MP3 qe ke ne kompjuter dhe shtyp burn.
Kur te mbaroje procesi, hiqe CD nga kompjuteri dhe duhet te shikosh qe pjesa ku jane shkruar kenget ka ngjyre tjeter.
Ka mundesi te kesh blere CD me cilesi te dobet, prandaj provo te perdoresh CD te kompanive te tjera si Verbatim, Sony, Phillips.
Edi
ku shkarkohet dhe si mund ta regjistroj?Postuar mė parė nga Zeri_i_Mirdites
Fotjon, nuk e besoj se mund ta shkarkosh nga neti per arsye se nuk eshte falas.
Une e kam ne CD dhe shikoj nese kam mundesi te dergoj LINK qe ta shkarkosh nga komjuteri im.
Faqja e Magix eshte kjo http://site.magix.net/index.php?id=234
Z.I.M
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Pak me lart ti kerkoje nje program qe ka me shume efekte se pinnacle 8 .Une te thashe opcionin e pinnacle 9 .Nuk e kuptoj se cfare po kerkon.Nuk gjen dot te mire dhe me pak madhesiPostuar mė parė nga fotjon
I dorezuar me ne fund
Pershendetje te terve Kjo teme eshte cik me spec , Nuk e di se sa te informuar jeni reth ketyre gjerave ,por le te futemine teme
Une jam student ne akademine e arteve ,
dhe duke pasur parasysh se ne akademi ska nje informaticien te afte qe te vije te meret me komp ,(kjo fonoteke po rikonstruktohet me pune vullnetare )nuk them qe eshte per tu tallur ,sepse ne dispozicion jane
4 komp perntium 4-ra me karte zeri dhe grafike te persosur dhe nje server (internetin e perdor vetem una ) dhe 2 punonjes te tjere ,dhe problemi qendron ne faktin se :
ne kemi afersisht 130 cd audio dhe te tera keto mendohet te hidhen ne 1 server qe kemi ne ketu (ai eshte bishe per nga parametrat , i porositur ne usa)
ne na duhet thjesht vetem 1 software qe te konvertoje audion ne aac(formati me i fundit i dale si kompromis i firmave me te medhaja audiovizive ,dhe me me teper cilesi )
Dhe tere kjo procedure per te degjuar nxenesit classic music,nepermjet serverit
Nese mund te me ndihmoni ju falenderoj (per faktin se edhe ky profesori i historise se muzikes eshte nje k..... kandari dhe me kete pune qe kam mare une persiper do na mari cik me sy te mire.
Gjithe te mirat Beethoveni
Te dashsurosh ėshtė vepėr,tė mos tradhėtosh ėshtė kryevepėr
Nqs bėhet fjalė vetėm pėr tė argėtuar studentėt, nė kompjuterat qė kanė lidhje me internetin mund tė instalohen Winamp dhe pastaj shko tek faqja e shoutcast dhe ke rreth 60 stacione me muzikė klasike tė tė gjitha formave.
Besoj se tė njėjtėn gjė e bėn edhe me shėrbimet e radios tė Windows Media Player, Netscape Radio, etj. Shoutcast zakonisht ka cilėsi mė tė mirė.
Sa pėr kėngėt, nuk ėshtė e thėnė tė pėrdorėsh AAC. Ky format u bė i famshėm nga Apple iTunes por para dy-tre javėsh lexova qė edhe Apple ka plane tė pėrdorė formatin Windows Media Audio nė tė ardhmen. Kėshilla ime ėshtė t'i kthesh kėngėt nė formatin Windows Media Audio ose MP3 duke pėrdorur Windows Media Player 10.0.
- Merre WMP 10.0 kėtu nėse ke versione tė vjetra.
- Hape WMP dhe shko tek tools > options > zgjidh tabelėn "Rip Music".
- Zgjidh formatin Windows Media Audio dhe ndryshoje cilėsinė e kėngėve. Mbi 128 Kbps konsiderohet cilėsi e mirė por ju si studentė muzike mund tė keni standarde mė tė larta.
- Opsioni "copy protect music" duhet tė jetė bosh qė tė mos kesh probleme me liēensat nė kompjuterat e tjerė tė lidhur me sėrvėrin.
- Shtyp butonat Apply dhe OK pėr tė aktivizuar ndryshimet.
- Fut njė CD nė kompjuter dhe shko tek tabela RIP pėr tė filluar procesin e kopjimit nė hard disk. Mos harro tė shkruash titujt e kėngėve, emrat e artistėve dhe emrin e albumit nėse WMP nuk i gjen automatikisht.
- Shtyp butonin RIP Music dhe mos e pėrdor kompjuterin deri sa tė mbarojė regjistrimi i kėngėve.
- Kur tė mbarojė sė kopjuari, dėgjo njėrėn prej kėngėve dhe bėj ndryshime nė cilėsinė e formatit nėse e shikon tė nevojshme. Ki parasysh, se sa mė e mirė cilėsia qė zgjedh, aq mė shumė vėnd do zėnė CD nė kompjuter dhe gjithashtu edhe rrjeti lokal mund tė ngarkohet mė shumė seē duhet. Prandaj, bėj prova me 1 CD deri sa tė gjesh formatin dhe cilėsinė qė pėrshtatet mė mirė.
Pėr mua, formati WMA ėshtė po aq i mirė dhe mbase mė i mirė se formati AAC por nqs do t'i kthesh me patjetėr nė formatin AAC, atėherė besoj se Apple iTunes e bėn kėtė gjė.
Edi
Ok shume flm
Ne deri me tani kemi perdorur i tune ,dhe ne nje periudhe kur kishin mbaruar reth 40-50 cd me opera ,muzike operistike etj ajo nxori nje problem duke hequr sorce (nje table ne te majte qe tregon browersin per tek cd-ja ,pra i binte qe te punoja me sy mbyllur (mendoj se si gjithe programet qe jepen falas ,kjo gje beri te veten ,dhe mendoj edhe tjetren qe meqe kete program e ka bere apply ,dhe duke ditur qe ben programe vetem per machin ... mendova se ne kom ku kemi hedhur shumeicen (nderkohe jane edhe 120 cd ) ka ndodhur nje konflikt .
Edhe nje gje tjeter ,tek komp i nje shoku ne qtytetin tim te lindjes e pashe mundesine e konvertimit te cda ne me teper file(mp3,mpeg4 ,etj),nderkohe versioni qe kam une i nxjer vetem ne wma dhe dhe ndryshon cilesia (128 ,160 , 192)dhe nuk me le te zgjedh failin.
Gjeja tjeter ,kjo drejtoresha ketu eshte nje vromatore ,sepse e para nuk me punesoi me part time ,dhe e dyta nuk e di eshte nje njeri qe hem sdi dhe flet kot se koti ,duke thene vetem budallalleqe,(nejse keto i ka per vete ,sepse une hallet qe kam ne ineternet i mbaroj ).
Shume flm ,dhe mu kujtua edhe nje fjali me larte ku thuhej per ti vendosur emrin trackut vete ,
Eshte pune pa vlere sepse nje cd ka reth 13 tracks dhe ti plotesosh te tera infot ,per 160,a me teper cd ,me duket gje pa vlere .Nejse sido qe te jete ju falenderoj per mendimet e dhena .
Te dashsurosh ėshtė vepėr,tė mos tradhėtosh ėshtė kryevepėr
Sapo u ktheva nga Shqiperia ku u kenaqa shume. Me vete mora nja 30 kaseta video per ti pare ketej. Por problemi qendron ne kthimin e tyre ne sistemin amerikan. Nqs do ti kthej, pervec anes ekonomike ( 10 dollare per nje kasete ) eshte edhe problemi i cilesise. Pas cdo kthimi kaseta humbet te pakten 20 % te cilesise. Pra si tia bej? Mos eshte me mire te blej nje videokasete player multisistem? Nqs po cfare lloj videokasete player duhet te kerkoj. Dhe a mund ti kthej vete kasetat ne sis amerikan. Faleminderit!
Krijoni Kontakt