Close
Faqja 29 prej 270 FillimFillim ... 1927282930313979129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 2693
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Video Studio 8, eshte teper i mire dhe ka nje mori opcionesh eshte mire te kesh full version se me demo version eshte veshtire te editosh video klipe...
    My silence doesn't mean I am gone!

Benseven,
    A e ke provuar per konvertim formatesh?
    Sa i shpejte eshte? Une kam perdor disa programe. Ato qe bejne konvertime me cilesi te larte si TMPGENC ose Canopus jane tmerresisht te ngadalte.
    Mund te rekomandosh ndonje program te shpejte?

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Video Studio 8, eshte nje program teper i mire...une me ate punoj dhe eshte teper i shpejte dhe i mire...ben editime, ndarje videosh, dhe shume gjera tjera...
    My silence doesn't mean I am gone!

Flmnderit Benseven per shpjegimin e hollesishem. Une pak a shume i kam parasysh shume prej faktoreve qe ndikojne ne shpejtesine e PC ne kete rast ne konvertimin e videos. Une e kisha fjalen per programe te ndryshme ne te njejtin sistem. Une e kam WinAvi converter dhe eshte vertet i shpejte po nuk e kam perdorur per NTSC/PAL conversion. Megjithate po e provoj njehere.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-03-2005
    Postime
    13

po per mac?

vetem per win qenka per mac os x ska gje???
    ciao
    kio

Buzeqesh optimist ! Maska e Miremengjes
    Anėtarėsuar
    28-02-2004
    Vendndodhja
    -xyz-
    Postime
    261

Cili eshte programi me i mire per konvertimi audiosh??

Kam shume audio ne wav,mp3,rm,cd dhe po kerkoj nje program qe te jep fleksibilitet ne konvertim psh te fusesh ne program cdo lloj audio ( te njohurat dmth) dhe te zgjedhesh llojin e formatit qe don ta konvertosh. A ka ndonje program te tille apo duhet te kesh program special per cdo lloj konvertimi si psh wav to mp3???
    Koha eshte jeta!
    Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
    Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
    Dora qe nuk shkruan eshte kembe!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2005
    Postime
    103

1 st benison !!!

miremngjesi
    une perdor allconvertorin shume i mire dhe i thjesht i leht per te perodrur dhe mund te luash file (muziken para se te fillosh convretimin). ja disa nga specifikat:
    All Converter is a powerful, all-in-one, multimedia application converting the media files among the most popular media formats.With All Converter ,you can convert MP3 to WAV,MP3 to WMA ,MP3 to OGG,MP3 to VQF, WAV to MP3,WAV to WMA,WAV to OGG,WAV to VQF,WMA to MP3, WMA to OGG,WMA to VQF,OGG to MP3,OGG to WAV,OGG to WMA,OGG to VQF,VQF to MP3,VQF to WAV,VQF to WMA,VQF to OGG, normalize files,and support ID3 tag v1, v2 to file name conversion and vice versa etj etj.

nese ske pare me ble me shkeuej ne pm te gjej "hua"
    tung nga
    fisniku

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

Si mund tė regjistroj nga VHS nė DVD?

Kam disa kaseta personale ne VHS dhe po humbin cilesine si tia bej qe ti hedh ne DVD nepermjet kompjuterit .

faleminderit.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Te duhet te kesh videokarte me dalje,port TV out qe ta lidhesh me televizorin.
    Videokartat e reja ne pergjithsi e kane kete port.Ose mund te perdoresh TV karte.Lidh tv karten me televizorin me kabell.te duhet nje kabell i vogel per te lidhur portin audio te tv kartes(ne qofte se do perdoresh tv karte) me portin audio te Sound kartes ne kompjuter.Pastaj mund te perdoresh programin Ulead CD/DVD Movie Factory version 4.Fut nje DVD Disk ne kompjuter.Hap televizorin dhe videon dhe bej gati videokaseten per ta luajtur.Hapet programi i
    Movie factori-se dhe aty zgjedh opsionin e regjistrimit Direct to Disc.Aty zgjedh DVD-VR. Pastaj zgjedh burimin(source) se nga do merret videoja.Si burim do zgjidhet Tv Tuner kanali 3(ne qofte se videot i sheh te kanali 3 i televizorit). Zgjedh formatin e videos.Pastaj klikon ne butonin burner settings.I vendos emrin DVD driverit .Vendos edhe kohezgjatjen e filmit Fillim mbarim 1 ore 20 minuta.Luan filmin ne videokaseteShtyp butoninn "Capture" ne program,pikerisht ne momentin kur filmi fillon te luaje ne televizor.Programi e merr filmin nga kaseta dhe ta djeg ne DVD disk direkt.Kur filmi mbaron shtyp ne program butonin pause.
    DVD MovieFactory 4 Disc Creator http://www.ulead.com/dmf/runme.htm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 17-03-2005 mė 01:06
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Nje menyre tjeter qe per mua eshte me e thjeshte dhe ndoshta me e lire, eshte te blesh nje DVD recorder. Kopjimi eshte njesoj sikur po regjistron nga kaseta ne kasete.

Metoda nga VCR ne PC te jep mundesine per perpunuar materialin. Por kerkon disa pajisje dhe programe qe si kosto mund te barazohen me DVD recorderin dhe rezultatin nuk e parashikon dot. Kurse me recorder, ne fund te filmit ke ne dore DVD te perfunduar dhe me cilesi te garantuar.

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •