Pershnetje!!
Me duhet te konvertoj nje file nga DXF ne AutoCAD, por nuk po gjej dot mnyren e duhur.
Nese me ndihmoni, ju jam shum mirnjohes.
Skenderi.
Pershnetje!!
Me duhet te konvertoj nje file nga DXF ne AutoCAD, por nuk po gjej dot mnyren e duhur.
Nese me ndihmoni, ju jam shum mirnjohes.
Skenderi.
paqen, e sjell vetem drejtsia
Ta them dhe une nje llaf.. tafti bafti..
A hapet file DXF ne autocad ?
Nese po mund ta ndryshosh ne DWG .. shkon tek File, save con nome dhe zgjedh formatin ne dwg...
Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Nuk di ē'te them..
Provo njehere kete, mbase te kryn pune
http://anydwg.com/dwg-dxf/screenshot.html
Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
A i ke te njejt versionet e A-cad, dmth si ate ku ke punuar projektin dhe ate ku kerkon ta hapesh ?
Ne link me larte ke mundesine per te specifikuar versionin e A-cad qe do te hapesh dizenjon..
Ky program sherben per ti konvertuar filet nga DXF ne DWG dhe ti hapesh me autocad
Shkarkoje
per me shume vizito faqen e tyre
shiko ketu
A mund te beje CD Audio ne CD-RW njejt si me CD-R per t'i ndegjuar p.sh. ne CD Player ne Automobil.
shkarkoi kenget nga CD qe ke ne kompjuter dhe nga komjuteri kaloji ne CD-R me media player
Krijoni Kontakt