Kur e hap dhe fus nje kenge per ta degjuar ma jep kengen me shkeputje, fillon kenga 5 sekonda dhe ndalet dhe e jep pastaj me shkeputje qa mund te bej .
Kur e hap dhe fus nje kenge per ta degjuar ma jep kengen me shkeputje, fillon kenga 5 sekonda dhe ndalet dhe e jep pastaj me shkeputje qa mund te bej .
Do doja emra programesh, ose
nese mundeni te me dergoni linket per programe auditimi.
Dua te them per programe per shkolla, i cili Profesori, ben pyetjen ne PC dhe cdo student pergjigjet ne PC e vet dhe rezultati kalon ne Server/ PC e profesorit.
Gjithashtu, ndonje program i cili une te kontrolloj cdo pakete interneti qe del nga nje PC ne LAN.
Psh X PC, ka hapur kete IP, kete IP, kete IP...!
Jam i Qarte?
Jemi qe jemi ketu...
Po kerkoj edhe ca gjona te tjera.
Dua disa programe, emra ose linke
per program surveillance/mbikqyrjeje.
Mundesisht nga ato qe perdorin Bankat
qe kane sensor motion...
e shume e shume funksione te tjera.
Gjithashtu disa versione kamera sigurie!
Tjeter ca te duhet :-p :-p
Ti ke njohuri shume te mira dhe ma mer mendja se aq sa mund te besh vet mund te bejme dhe ne ne kete drejtim, pervec ndonje rasti qe dikush mund ti ket perdor keto programe...
![]()
Aldi Shuli
Net Support School V 10.0
Keto programe qe une i kerkoj, i kam degjuar se jane perdorur apo jane te perdorshme edhe ne Shqiperi.
Por personat qe mi kane thene, ose kane qene mesues ne nje rast ose kane qene thjesht amatore ne rastin tjeter...
Dhe doja informata pasi une kam kerkesa per keto programe dhe shpresoja ndonje ketu te kishte me teper informata, sesa mua!
Pėrshėndetje
Kam bėrė njė montazh fotosh nė Windows Movie Maker ne format avi. Dua ta publikoj ne faqen time personale ne Facebook, por duhet tė pres 8 orė qė tė mund tė teleshkarkohet.
Ngarkesa e montazhit eshte 540 Mo. Eshte e shoqeruar me nje kėngė.Zgjat 2minuta. Ngarkesa e lejuar ne Facebook ėshtė 1020 Mo. Dua tė di nėse ka ndonjėmundėsi kompresimi tė videos, me qellim qė ajo tė shkarkohet me shpejt se 8 orėt e propozuara nga Facebooku. Ndoshta dhe ndonjė tjetėr mundėsi, pėrpos kompresimit tė montazhit?
Falenderime paraprake
Elna.
Tani mundesite jane te shumta, prandaj ti duhet te besh zgjedhjen me te mire ne vartesi te cilesise qe deshiron te mbash dhe menyres e qellimit te publikimit.
540 Mo per 2 minuta video jane vertete shume.
A mund te thuash SA x SA eshte formati i videos, dhe cfare lloj formati video ke zgjedhur? Avi, MPEG? Nuk besoj se e ke me shume se 30 fps.
Sidoqofte une do te rekomandoja H.264/MPEG 4 i cili eshte shume popullor tani edhe mund te shikohet edhe nga shume mjete komunikimi mobile, divx avi, ose wmv qe eshte format popullor per windows edhe luhet nga media player lehtesisht (me kompresimin e duhur).
Ne ca video te miat HD me wmv pershembull... nje video HD prej 4-5 minutash shkon diku tek 130 Mo qe me duket shume i kenaqshem si rezultat krahasuar me ate tendin.
Prandaj na thuaj dicka me teper qe et te rekomandojme zgjidhjen e vetme dhe te sakte duke evituar humbje kohe.
Pėrshėndetje Intruder
Falenderimete mia pėr interesimin. Pėr tė mundėsuar njė zgjidhje, po postoj tė dhėnat e tė njėtit montazh foto nė tre formate te ndryshme.
Formati parė: Fichier audio/vidéo Windows Media (.wmv) ( problemi= nuk e pranon serveri facebook)
Taille: 22.1 Mo (23'213'466 octets)
Taille sur disque: 22.1 Mo (23'216'128 octets)Formati dytė : Projet Windows Movie Maker (.MSWMM) ( nuk e kam provuar)
Taille: 18.5 Ko (18'944 octets)
Taille de disque : 20.0 Ko (20'480 octets)Formati i tretė : Clip vidéo (.avi) ( problemi= 8 orė pėr tu shkarkuar)
Taille: 510 Mo (535'644'672 octets)
Taille sur disque: 510 Mo (535'646'208 octets)
Te file 3 qe ke krijuar konvertoje me ndonji program tjeter dhe perdor kodexin qe ka permendur force lart , formati i dyte seshte video fare (eshte gje tjeter) i pari besoj nuk te ben pun ngaqe eshte format wmv.
Un do te provoja ta beja upload ate te paren ne youtube dhe pastaj ta postoja si link ne fb.
(ose nqs nuk do te merresh me program tjeter duhet ti ndryshosh parametrat e videos kur ta krijosh)
Keyboard not found .... press any key to continue!
Krijoni Kontakt