Close
Faqja 182 prej 270 FillimFillim ... 82132172180181182183184192232 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,811 deri 1,820 prej 2693
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538

kush ka njohuri te mjafta per video filet?

Kam vene re se shpesh here behen pyetje te ndryshme ne lidhje me video filet .
    Ne kohen e sotme ne saje te tendencave te minimizimit te hapesirave ruajtese, pothuaj cdo muaj dalin formate te reja me te kompresuara gje qe sjell veshtiresi tek perdoruesit qofte per nga njohurite qofte per mjetet dhe softet qe i mbeshtesin ato. Keshtu qe edhe moria e pyetjeve qe mund te lindin jane te shumta:
    Nqse ke nje kamera ti te duhet te filmosh , ta editosh ate qe ke filmuar, ta perpunosh me ane te programeve te ndryshme dhe ne fund ta hedhesh ne nje media te caktuar. Problemi eshte se cili eshte formati perfundimtar i filmimit tend ? Dhe a do te egzekutohet ai nga vido playeri qe ti ke ne dispozicion?
    Po sikur te kesh nje video player te lidhur me nje Tv si do te jene raportet e ekzekutimit ne vartesi te rajonit qe ti je:"Pal, SECAM, NTSC etj?
    A ka formate qe luhen dhe shihen ne cdo vend pamvaresisht nga sisitemi televiziv?
    Po sikur une te jem ne Europe dhe dua te filmoj dhe ti hedh ne nje dvd, a do te mundem ti shoh lirshem ato ne nje rajon tjeter psh ne USA ( dhe e kunderta )
    Pyetjet qe mund te lindin jane te shumta ashtu sic jabne te shumta edhe formatet video.
    Une ftoj expertet e ketyre fushave te kontribuajne sa do pak me njohurite e tyre per kete teme. Ca leksione baze nuk do te ishin keq per kedo qe zoteron nje kamera dhe do te fiksoj momentet interesante dhe me to mbase te mund te montoje edhe nje film me te gjitha efektet qe te vene ne dispozicion programet e ndryshme, qofte edhe programi i vete kameres.
    Flm.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538

kush ka njohuri te mjafta per video filet?

Kam vene re se shpesh here behen pyetje te ndryshme ne lidhje me video filet .
    Ne kohen e sotme ne saje te tendencave te minimizimit te hapesirave ruajtese, pothuaj cdo muaj dalin formate te reja me te kompresuara gje qe sjell veshtiresi tek perdoruesit qofte per nga njohurite qofte per mjetet dhe softet qe i mbeshtesin ato. Keshtu qe edhe moria e pyetjeve qe mund te lindin jane te shumta:
    Nqse ke nje kamera ti te duhet te filmosh , ta editosh ate qe ke filmuar, ta perpunosh me ane te programeve te ndryshme dhe ne fund ta hedhesh ne nje media te caktuar. Problemi eshte se cili eshte formati perfundimtar i filmimit tend ? Dhe a do te egzekutohet ai nga vido playeri qe ti ke ne dispozicion?
    Po sikur te kesh nje video player te lidhur me nje Tv si do te jene raportet e ekzekutimit ne vartesi te rajonit qe ti je ose te rajonit ku ti kerkon ta dergosh kete disk per ta pare njerezit e tu ne kompjuter apo ne TV: Pal, SECAM, NTSC etj?
    A ka formate qe luhen dhe shihen ne cdo vend pamvaresisht nga sisitemi televiziv?
    Po sikur une te jem ne Europe dhe dua te filmoj dhe ti hedh ne nje dvd, a do te mundem ti shoh lirshem ato ne nje rajon tjeter psh ne USA ( dhe e kunderta )
    Pyetjet qe mund te lindin jane te shumta ashtu sic jabne te shumta edhe formatet video.
    Une ftoj expertet e ketyre fushave te kontribuajne sa do pak me njohurite e tyre per kete teme. Ca leksione baze nuk do te ishin keq per kedo qe zoteron nje kamera dhe do te fiksoj momentet interesante dhe me to mbase te mund te montoje edhe nje film me te gjitha efektet qe te vene ne dispozicion programet e ndryshme, qofte edhe programi i vete kameres.
    Flm.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Mos valle CD/DVD qe ti ke marre jane + ose - ndersa ti shkruan me CD/DVD RW tend te shkruash te anasjellten e atyre CD/DVD qe ke marre??

C'instaloje,dhe instaloje dhe njehere.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    C'instaloje,dhe instaloje dhe njehere.
    Ashtu bera, por pa rezultat.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Po pse mendon se mund ta ketė softwari, kur mund tė ekzistojė dhe mundėsia qė tė jet prishur CD+R ose DVD+R. Shikoje dhe kėtė si mundėsi, provoje tė djegėsh njėher foto ose diēka tjetėr.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2006
    Postime
    186

Question Si Mund Te Shikoj Ket Video?

SI MUND TE SHIKOJ KET VIDEO?

Kam marre shume lloj programesh por deri tani nuk kam mundur me shiku kete file,vetem me VLC media player hapet shum pak por jo qarte.

Ndonje ide?

Flm...
    Kodi:
    http://rapidshare.com/files/263593389/2009-07-27.14.56.02-Folk_-82.rar.html

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    qfare formati eshte sepse per ta provuar neve na duhet ta shkarkojme,
    a ke provuar me Kl Codec?
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2006
    Postime
    186
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    qfare formati eshte sepse per ta provuar neve na duhet ta shkarkojme,
    a ke provuar me Kl Codec?
    Jo se kam provuar

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    atehere provo eshte shume efektiv megjithse edhe vlc player eshte i mire por nuk ma tregove formatin e fajllit te shkarkuar

http://www.google.com/search?hl=en&q...L+CODE&aqi=g10 KERKO FULL E KE FREE
    Me respekt,

Valdet Shala

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •