Close
Faqja 18 prej 270 FillimFillim ... 816171819202868118 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 2693
    Mi lav ja. Maska e Eminemka
    Anėtarėsuar
    27-06-2004
    Vendndodhja
    Boston,Ma ( me white-shefqetin--shadow))) :)
    Postime
    464

Programe per prerje/ngjitje filmash

Si jeni forumista dhe si po ia kaloni ne keto dite.une poi a kaloj shume mire duke punuar ne kompjuter .para disa ditesh kushuriri im me solli nje videoclip te d12(my band)pork y videoclip ka disa pjese te cilat une dua ti fshij mund te me ndihmoj dikush se si mund ti fshij keto pjese ?????????????

faleminderit

i/e regjistruar Maska e MtrX
    Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    une perdor "avi mpeg wmv asf splitter"
    http://www.boilsoft.com/videosplitter/download.html
    besoj se mund te kerkoje edhe kod, ose mund ta perdoresh shareware, nqs te duhet kodi kerkoje dhe do ta japim
    MtrX
    MtrX ubicumque felix

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Si tė instaloj Radion ne PC...?

hi all...
    deshiroj te instaloj radion ne PC por qe te punon edhe kur eshte offline, por nuk mundem kam provuar disa menyra por asesi nuk ben, kam Win XP, besoj se do kete ndonje mundesi...ju lutem per ndihme...duhet ndonje pjese hardwer apo vetem softwer per te instalu...

me respekt: dati
    My silence doesn't mean I am gone!

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Dati,

Nqs e ke fjalėn pėr radiot e internetit qė dėgjohen me Winamp ose Real Player, ėshtė e pamundur qė ti dėgjosh nqs nuk je lidhur me internetin. E vetmja mėnyrė ėshtė duke ruajtur kėngėt nė kompjuterin tėnd por dhe kjo nuk lejohet zakonisht.
    Edi

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    hi all...
    deshiroj te instaloj radion ne PC por qe te punon edhe kur eshte offline, por nuk mundem kam provuar disa menyra por asesi nuk ben, kam Win XP, besoj se do kete ndonje mundesi...ju lutem per ndihme...duhet ndonje pjese hardwer apo vetem softwer per te instalu...

me respekt: dati
    Mund te perdoresh kabell te thjeshte audio ose kabell Y si ne figuren me poshte per ti lidh radio me Kompjuter si ne figuren poshte postit
    Njerin fund te kabllit si ne figure
    http://www.radioshack.com/images/Pro...74/274-284.jpg e fut mbrapa kompjuterit tek brima Line in te Sound Kardes(ose brima line in te onboard audio chipit) kurse fundin tjeter te kabllit lidhes e fut tek brima e radios qe ka shenjen e kufjeve
    Problemi i zerit qe nuk e degjon mund te jete si shkak nga frekuencat e zerit te radios dhe shkalles se afersise se radios me monitorin
    Te duhet nje lloj izolatori
    ground loop izolator (nje lloj transformatori qe eviton zhurmat e radios) si ne figuren me poshte per mbrojtje nga rreziqet e rrymes elektrike si dhe zhurmat deformime te zerit si dhe kur nuk degjon asgje
    shume e rendesishme per te evituar edhe ndonje aksident
    http://www.radioshack.com/images/Pro...70/270-054.jpg
    duhet mos harruar qe radio te mbahet larg monitorit pasi ne shume raste monitori ndikon keq te cilesia e zerit qe do jape radio Prandaj dhe kablli Y qe do lidhe Radion me kompjuterin duhet jete i gjate te pakten 6 feet (rreth 1.8 metra)
    Kur te kesh kompjuterin hapur kliko me te djathte tek ikona e altoparlantit ne cep poshte djathtas ekranit dhe zgjedh Adjust audio properties=rregullo cilesite audio
    Te dritarja qe hapet kliko ne Audio/volume/te dritarja e volum kontrollit leviz me maus shenjusin e zerit nga poshte lart per volumin(kutia e bardhe e heshtjes=mute duhet jete bosh) klikohet lart te options pastaj klik properties
    Te dritrja qe hapet duhet te kete nje pike ne rrethin Playback( Axhusto volumin)
    poshte vuri shenjat e V gjithe katroreve klik ok e mbyll
    Tek volume kontrolli qe ishe me pare do i shohesh te gjitha llojet e funksioneve audio
    Shiko ku eshte Line IN ja ngre shenjusin nga pozicioni poshte ne nivel me lart mesatar ose maximal Sigurohu qe katroret poshte(mute) te jene bosh
    pasi mbaron kete provon radion e lidhur me kompjuterin
    Per program qe te duhet per keshtu rastesh shiko adresen me poshte
    TTY True program ose CWGet
    http://www.dxsoft.com/en/products/
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 06-08-2004 mė 21:14
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    flm edspace...

une kisha fjalen per instalim te radios te thjeshte qe behet ne PC dhe qe punon offline dmth me valet lokale me frekencat e MgHz (FM)...kam pare para disa viteve nje vend nje shok e kishte ama tani se takoj me ate se e kisha pyet, eshte e ngjashme me ate qe instalojne TV dhe e lidhin me reciverin digital dhe te gjitha programet i shohin ne PC...mendoj keshtu, kjo radio nuk do kete lidhje me internetin fare...kjo do te jete radio e thjeshte...tani une se kam te kjarte a duhet ndonje pjese hardwerike te vendoj ne kompjuteer apo vetem ndonje softwer...dmth ndonje program te instaloj qe do ma mundesoj ndegjimin e radios...

sidoqote shume flm edspace...

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    shume flm benseven11.... shkrimin e kemi dergu ne te njejtin moment: 07-08-2004, 02:57 ... te provoj kete qe ke sqaruar dhe te shohim...

shume flm i nderuari benseven11

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Davius,

Njė pyetje tė ngashme ėshtė bėrė tek kjo temė. Lexo aty pėr mėnyrėn si tė lidhėsh manjetofonin/radion me kompjuterin.
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=21747
    Edi

i/e regjistruar Maska e krokodili_73
    Anėtarėsuar
    14-06-2003
    Postime
    382
    davius, une te keshilloj te blesh nje karte tv/radioje, nuk kushtojn eshume, kjo e imja ka bere 30 pound, te vjen bashke me software qe te instalon radion, televizorin, ka kodeket qe te ndihmojne te ruash kenget qe do i rekordesh ne MP3 apo formate te tjera, plus dhe kodet qe te ruash format videoje edhe me MPEG2, plus te jep opsionet per te shkarkuar filma nga kamera analoge apo videoja.
    Une kam instaluar karten winfast 2000 xp, dhe per sa ka kushtuar, jam shume i kenaqur.
    Ta
    Kroksi

i/e regjistruar Maska e x-e-n-i
    Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Vendndodhja
    GjiLaN City
    Postime
    125
    Une e kam ble ate kabllen e futa ne kompjuter dhe ne Radio por spo mundem muzikat nga radio stacionet ti fus ne kompjuter pra ti beje record kurse muzikat e kompjuterit po mundem ti inqizoj ne kaset.

Me heret te nje shok pata pa se ai prej kompjuterit kishte mundesi ti ndrronte radio stacionet dhe i ndegjonte se qysh nuk e di,,,Internetin nuke ka pasur te lidhur ,,a nevoitet ndonje program apo diq tjeter??,,,ai tani gjindet jasht kosoves...

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •