Video Edit Magic e ka edhe opcionin per 'Credits' edhe titra e tjera ja linku per shkarkim
http://www.deskshare.com/download_details.aspx?ID=1
Video Edit Magic e ka edhe opcionin per 'Credits' edhe titra e tjera ja linku per shkarkim
http://www.deskshare.com/download_details.aspx?ID=1
Kete mund ta besh edhe me Windows Movie Maker qe e ke ne Pc tende(nese perdor Windows)e ka opcionin Credits,ne 2-3 menyra te ndryshme.
Uria i shpie nė grep edhe peshqit mė tė menēur..
Hi pershendetje.
Kam nje problem me PC-ne, pasi i kam bere disa formate per shkak te disa mangesirave per instalim edhe cinstalim programesh u merzita, edhe tni kerkoje ndihmen e ndonje ekperti,
Tani ka disa programe qe nuk i instaloje dot kur i klikoje me nxier nje ikone ne lidhje me WIn32 qe nuk mund ta lexoje kete progrme edhe error, por si foto nuk e kam per momentin, kurse problemi ime eshte me windows media player 10 edhe 11 nuk mund ta instaloje dot edhe perse e kam me lishence edhe te regjistruar Wndows XP Profesional SP3 edhe ne shqipe me nxier kete foto.
A ka njeri te me ndimoje se si ta insatloje media player?
Kjo te thote qe ajo qe ti po instalon nuk ka kaluar testimet e microsoftit per perputhshmeri nga e ke pare kete Windows Media Player edhe nga e ke mare XP
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Xp e kam me lishenes edhe gjithasht e kam vendosur celsin e regjistrimi duke i mare ne tel windows-in por nuk e di se perse tani kam regjistruar 11-ten por eshte ne greqisht edhe mua nuk me pelqen e dua ne anglisht ose shqipe po te jete e mundur.
pasi edhe XP SP3 tani eshte ne shqipe, edhe per ata qe e shajne shqipen i keshilloje qe te shkojne edhe nje here ne shkolle per te mesuar shqipe ( edhe neper forume mjafte te mburren qe jane patrijota edhe shajne greke e serbe psrse mos jane me te mire Anglezet, Amerikane, gjeramnet ose Shqiptaret????!!! Te gjithe njerez jemi edhe perse mund te kemi ngjyra te ndryshme njelloi jemi)
me fal o shku ne kete moment qe ti ke bere instalimin a ke pasur internet qe te kryhet lidhja me microsoftin dhe te behet i vlefshem
Nuk e ka fain internet psi nuk kam vendosur fare internet ne PC edhe i kishat te insaluar por pasi i kame ber disa formate nuk mund ta instaloje serisht.
Kurse te nje personi im edhe ai pa net u instalua me sukses.
Edhe si e thashe kam instaluar edhe 11 por eshte ne greqisht edhe une e dua ne anglisht.
Krijoni Kontakt