Format HD?Jane te pakten 6gb.?
Format HD?Jane te pakten 6gb.?
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
thepiratebay.org aty ke torrent me hd
I dorezuar me ne fund
Faqje torrentesh dhe faqje warez gjen nga keto.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
ne qofte se dini ndonje link. se me torrent di te kerkoj vete. rrofsh
++--++--
Pershendetje te gjitheve dhe Gezuar Vitin e Ri 2009 !
Me duhet nje program qe te me beje te mundur krijimin e reklamave sic behen neper website ne formatin flash.
Me duhet nje i thjeshte qe te mos jete per profesionista sic eshte psh Adobe Premiere apo Adobe After FX.
nese ka mundesi , ju lutem me ndihmoni me te edhe nqs dini vetem emrin e programit.
Faleminderit !
Shiko te faqjet warez.Hyr ne google dhe shkruaj warez sites.DO te nxjeri plot.Hyr te njera-rregjistrohu-gjeje filmin kur lexon psh SUNSHINE HD.Hape temen do shikosh aty 70linke me rapidshare psh.Shkarkoji nje nga nje.
Une kam disa regjistrime digitale te bera me nje videokamer dhe qe dua ti hedh ne cd per ti egzekutuar ne Pc ose videoplayer. Kuptohet qe ashtu bruto sic jane ato , kane nevoje per korektime, prerje etj. Njekohesisht dua te fus efekte zanore , tekste dhe muzike shoqeruese tek kjo cd ose dvd.
Cili eshte programi ( gjithmone freeeee) qe mund ta bej me mire kete pune dhe ku mund ta gjej une.
P.s: nuk ma mba te shkarkoj me Torent se jam djegur nga viruset.
Faleminderit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga djaliepirotas : 02-01-2009 mė 18:11
Windows movie maker mund te modifikosh te vendosesh foto muzike shkrime etj...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 05-01-2009 mė 14:26 Arsyeja: Heqje e faqes si reklamė.
Jeto diten e sotme.. Sikur te jete e fundit..
a mund te me tregoni se ku mund te postoj filma te shqiptar dhe te hauj me titra shqip ne kete forum. rrofsh
++--++--
frank001,
Ne kete forum nuk mundesh, ne asnje seksion te tij, pasi ēdo postim qe do te besh duke shtuar linket e filmave do te bjere ne kundershtim me rregullat e Forumit Shqiptar.
Gjithė tė mirat
Krijoni Kontakt