Si dhe perveē atyre qe tha RaPSouL mund te marrėsh edhe konvertues qe i nderron videot nga formati 3gp ne avi apo dhe flv. Mjafton te kėrkosh ne google per: "3gp converter to avi"
Si dhe perveē atyre qe tha RaPSouL mund te marrėsh edhe konvertues qe i nderron videot nga formati 3gp ne avi apo dhe flv. Mjafton te kėrkosh ne google per: "3gp converter to avi"
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Pikerisht, programet e Hollywood - it po kerkoj. Me sa di une dhe me cpashe ne google Adobe Premiere dhe Pinaccle jane per montazhe dhe per perpunime, kurse une kerkoj dicka per efekte speciale (p.sh dikur kam perdorur After Effect me njohurite e mia minimale, por efektet ishin 2D dhe jo-reale.)
Megjithate faleminderit!
Ndonjeri ka ndonje ide tjeter?
........
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga rm_renald : 26-10-2008 mė 17:47
Ka i qerre plako, problemi eshte se duhet te kesh shume njohuri dhe eksperience ne kete fushe.
varet se cfare nenkupton ti me efekte speciale. Zakonisht me efekte nenkuptohet editimi i videove ndersa ajo cfare thua ti eshte animime. Para 7 vjetesh per animime kam perdorur 3D Studio Max edhe Unlead 3D Cool ne punen time ne nje tv lokal ne Pogradec SOT7. Ketu ne usa ne shumicat e vendeve qe kam pare perdoren 3D Studio Max edhe Maya. Me sa kam pare te dy jane te mire po Maya eshte teper me e avancuar per mendimin tim. Sa i perket hollywood ata perdorin kombinime teper specifike si psh kombinime midis PhotoShop+AutoCad+Maya(3d studio max)+AfterEfect+FinalCut Pro+piktura me dore etj etj etj gjithcka varet se cfare do te besh edhe sa je ne gjendje ti besh nuk eshte gje e lehte.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
kam zbritur nje film nga interneti ne pc ,gjithashtu edhe subtitles .
si mund ti bashkangjis njeri me tjetrin ?
M'KA IK ZARI
Shkarko programin BS Player (i cili ėshtė si puna e Windows Media Player, Winamp etj.).
Pasi tė kryesh instalimin e programit, hape atė, ngarkoje filmin qė ke marrė (Menu > Load File | ose thjeshtė shtyp butonin L), mė pas duhet t'i bashkėngjitėsh filmit titrat. Pėr ta bėrė kėtė gjė Menu > Load Subtitles (ose thjesht Ctrl L), zgjidh titrat dhe ok.
BS Player-in mund ta gjesh kėtu.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 13-12-2008 mė 06:22
Life's too short to remove USB safely.
Thjesht veri ne nji dosje dhe te ken e emrin e njejte dhe te ndryshoj vetem formati.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Tung gjithve amundet naj kush teme ndihmoj ekam ni tel sonyericson k800i ikam bo do inqizime me tel qysh mundem ne permes kompioterit mej qit ne cd per dvd mej shiku aduhet mej konvertu aqa duhet me ba qe din maj kush lete me tregoj ma gjensish se sma rrok fort flm per pergjigje osmani mitrovic tung.
valla dhe mu mu duhet ni program i tille
po ndoshta dikush na ndihmon me naj program
klm
Krijoni Kontakt