Siē e than dhe te tjetėr, problemi qėndron tek Interneti. Kėtė problem kisha unė para 2 viteve, kur kisha internetin shume te ngadalte. Tash e kam me te shpejt, por kuptohet ēmimim e kam me i larte.
Siē e than dhe te tjetėr, problemi qėndron tek Interneti. Kėtė problem kisha unė para 2 viteve, kur kisha internetin shume te ngadalte. Tash e kam me te shpejt, por kuptohet ēmimim e kam me i larte.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Beje nje Screenshot ne momentin e problemit dhe shfaqe
Dhe mate shpejtsin e internetit ne ato momene qe shfaqet problemi.
Ju pershendes
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga cool_boy : 04-09-2008 mė 13:41
Shpejtesia qe kompania Albtelecom apo ndonje tjeter jep ADSL 5120/768Kbps
eshte thjesht nje maksimum teorik i shpejtesise.Faktore te tjere si cilesia e rrjetit telefonik,zhurmat ne linjen telefonike,konfigurimi i modemit routerit,orari kur internetin e perdor(shume abonente perdorin internetin ne server,peak hours,ngushticat qafe shishe ne rrjet shume servera ndermjetes, etj jane faktore qe ndikojne ne nje shpejtesi shume me te ulet dhe kjo eshte shpejtesia reale.Per te kuptuar se sa eshte shpejtesia reale e internetit shko ne kete faqe,zgjidh 3,4 piramida dhe testo se sa kb/sek eshte ne download secila.http://www.speedtest.net/ Pastaj llogarit mesataren.
----
Menyre tjeter eshte te lejosh videon te luhet deri sa te mbaroje,edhe sikur te duket e ngecur,shkarkimi i videos vjen prej serverit,por kjo behet shume ngadale(shpejtesi shume e ulet).Pasi videoja mbaron(shef nje si reklame ne ekranin e youtubes), shiko se sa kohe u harxhua.Supozojme 35 minuta.Shkon ne temp files shiko skedarin get video
se sa eshte si madhesi.Psh 24 mb,e konverton ne kb.Kohen ne min e konverton ne sek.Pjesto vleren ne kb me kohen ne sek dhe rezultati qe del te jep shpejtesine mesatare reale qe ke.Shpejtesia ka luhatje,nuk eshte gjithmone ne te njejten vlere,mund te bjere mund te rritet.
==
Te duhet server interneti me i mire,ose te pakten perpara se te shikosh video ne youtube,pastron kompjuterin nga temp files,historia,cookies.Shkeput lidhjen me internetin dhe rilidhesh perseri.Mund te fitosh shpejtesi me te mire.
Shiko te konfigurosh modemin per shpejtesi maksimale si dhe perdor ndonje program si internet booster.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Une nuk i shoh fare videot me firefox,ndersa me IE po
ju lutem kush tme gjej ndo1SMART MOVIE CONVERTER per NOKIA N73,qoft edhe ndo1 link.do iua dija me te vertet per nder.
Hey meqe paska goxha perdorues te sequnecerave ketu po keshilloj te ndajme me njeri - tjetrin adresat e myspace-tona ose te ndonje teme te vecante ku te flsaim per muziken qe ne krijojme per ndihma per njeri - tjetrin dhe per tutoriale te dnryshme si thoni?
www.myspace.com/morpheusclub
Kam nje problem me disa kenge te cilat i kam bere rip nga nje CD por kur i kam bere rip kisha harruar te aktivizuar mbrojtjen e mp3 (protected) dhe kur i hodha ne PC tim nuk me hapeshin sepse kerkonin nje tip license a ka ndonje konvertues sepse nuk mund ta gjej dot perseri cd qe kam bere rip keto kenge.
Me Respekt
D.I.P.
Me cfar programi i ke ber rip?
Provoje me sound taxi.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt