Per momentin nuk e shkarkoj dot se nuk kam internet te shpejt , po do ta kem parasysh dhe mund te kerkoj me vone. Faleminderit cvcx....
Keyboard not found .... press any key to continue!
Nese je i interesuar per efekte, aftereffects CS3 profesional eshte me i miri. Mbase pakez i komplikuar per te krijuar nje efekt vete, dhe kerkon pune dhe kohe.....por nga te gjitha programet qe gjenden besoj qe eshte me i miri.
Final Cut nuk ka per windows, por Premiere Pro CS3 eshte pothuajse i njejte dhe eshte i destinuar per windows.
Pinnacle kam perdorur ca kohe perpara, shume i lehte me duket ne perdorim. Sa per efecte nuk di cfare te them, gjera te tilla i gjen shume lehte nganjehere ne google.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Ju lutem mund te me ndihmoni me emrin e ndonje programi qe mund te bej te mundur editimin e videove, te konvertoje formate te ndryshme, dhe te jete me profesional.
Sinqerisht i mirepres komentet tuaja.
Me respekt
Studenti 2006
JETA ESHTE NJE LIBER.
KAPAKET E TE CILIT JANE LINDJA DHE VDEKJA
NDERSA FLETET DITET
JETOJENI SA ME SHUME
Mere perdore kete program dhe jam i sigurt qe do te kry pune , por vetem qe eshte ne verision trial dhe nuk eshte full verison sepse full versioni duhet te paguhet
Video Edit Magic
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Nese nuk te kryen pune ai program qe te dhash ateher lirisht futu KETU dhe ne kte web lirisht mund ti gjesh te gjitha programe qe kane te bejen me video .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 18-08-2008 mė 12:48
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Ka shume programe per editim videosh po jane me pagese mund te kerkosh per ndonje versjon te krakur.
Ne shqiperi para 7-8 vjetesh kur kam punuar ne nje TV kam perdorur:
Adobe Premier
Ulead Video Studio
Tani per kete pune preferohet Final Cut Studio po eshte vetem per MAC OS
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Pershendetje,
Mund te me propozoni ndonje program ku mund ti shkruaj titra videove?
Pra po me duhet per perkthimin e disa video dokumentareve?
A known mistake is better than an unknown truth.
Krijoni Kontakt